מה שלום כולם?

1ט ל י

New member
מה שלום כולם?

הרבה זמן לא נגעתי במחשב. הוא די דפוק ואין לי כוח וגם אין לי יותר מידי זמן. מה אני עושה? לא הרבה. בעיקר מטפלת בעצמי. אני לא מרגישה טוב, ומנסה להכריח את עצמי לקום מהמיטה ולעשות דברים, ולצאת החוצה. הידיים כואבות לי ואני מנסה להזיז אותן כמה שיותר בכדי שיפסיקו לכאוב. זה עוזר. פרצו אלינו הבייתה לפני יומיים, ונעלו אותנו מחוץ לבית, והיינו יותר משעה בחוץ עד שקיבלנו עזרה, וגם זה בזכות חברים ולא בזכות הגופים במדינה שאמורים לעזור לנו. לקחו לנו את כל התכשיטים ואת מצלמת הוידאו, ואם לא היינו מפריעים להם באמצע, הם היו לוקחים גם עוד דברים... מזל שיש ביטוח... אז מה חדש אצל כולם? יש מפגש באופק?

מאמוש ../images/Emo24.gif

צר לי לשמוע שאת לא מרגישה טובה. לדעתי אם כואבות לך הפרקים ... תנסי לעשות אמבטיות חמימות. תני לגוף שלך להרגע. צר לי גם לשמוע על הפריצה .... (ולא, זו לא הייתי אני)
בקשר למפגש אני רואה שזה ירד מהפרק. וחבל. מקווה שמישהי תציע את זה שוב בקרוב
ענקייייי ממני קארין.

gaia20

New member
הי טלי, שמחה לראות אותך ../images/Emo13.gif

קודם כל צר לי שפרצו לכם לבית (קארין!! אמרתי לך להיות יותר זהירה!!) מכירה את העניין מקרוב...פרצו לנו פעמיים...גם בבית הקודם וגם בבית הזה...למזלינו לא לקחו למשהו יקר ערך.... דבר שני- בקשר לידיים הכואבות, אין לי מה להציע לך שעוד לא הציעו.... רק מקווה שהכאבים יחלפו מהר ותחזרי לתפקד כמו שצריך
אוהבת ומחבקת....

ל3

New member
הי טלי

ממה קורה חמודה? הרבה מאוד זמן שלא דיברנו . לגבי הפורצים, אני בחיים לא אבין איך אנשים מסוגלים לעשות דבר שכזה - איזה תעוזה ונבזות . בכל אופן, שמחה שלא לקחו לכם דברים יקרי ערך ושאתם בסדר. כבר שמענו גם על פריצות שהפורצים פגעו בנפש. לגבי הפרקים, אני מבינה אותך ילדה. גם עלי עוברים ימי סיוט ואני מאשימה את החורף- קישטא חורף קישטא , שמש ההיכן את?????????

קאריני21

New member
שללללוווםםם ../images/Emo140.gif

יאללה אני בסדר. כנראה שאני אתחיל ללמוד קורס בקרוב. אולי יתמזל לי ואני אמצא JOB מהר. כי אני מטפסת על הקירות. שמרו על עצמכם ועל הפרקים (איי איי כואף) ... אמבטיות חמימות עוזרות. (מניסיון) ואחר כך ללבוש משהו חמים שישמור על הפרקים.
קארין

קאריני21

New member
החלטתי...

לעשות בסוף קורס של אופיס. ככה לפחות אני אוכל להגיד שאני יודעת טוב מאוד את התוכנות. סבתא וסבא הציעו לעזור עם התשלום....

למעלה