מה שלום כולם?

ת ה ל ה

New member
מה שלום כולם?

לא הייתי כאן זמן רב כי אבא שלי עבר ניתוח ואנחנו לידו רוב הזמן. רוצה להזכיר לכם את אירוע האביב של תהל"ה ביום ששי הקרוב, ככככווולללם מוזמנים. מי שרוצה להגיע מוזמן לכתוב ולקנות כרטיס [50 ש"ח]. זו הזדמנות יפה להפגש ולפגוש. להתראות דליה

החלמה מהירה!

וכן,,,כולנו מגיעים ביום שישי לארוע ההתרמה של תהל"ה ואגב,,,שמחתי לפגוש את "בבושקה " ובן זוגה המטילים בגליל שוחחנו ארוכות היה אחלה (ותודה על השוקולד)
חג שמייח לכולם באשר אתם, מיקי

babushka

New member
חזרנו הביתה- הטיול בגליל היה מושלם!

לעולם לא אהיה שבעה מלראות את נופיה הנפלאים של הארץ שלנו - ובמיוחד הגליל שלנו. צבעי הנוף המשתנים בכל עונה , הדרכים , הכבישים , הגשרים, בכל ביקור בגליל (אנחנו לא מטיילים בכל יום
) - ישנם שינויים חדשים . (אני חושבת שזו המדינה היחידה בעולם - שמפת הדרכים החדשה שקנית היום - אולי לא תוכל להתאים בדיוק נמרץ - לטיול הבא
). נסענו רוב הזמן על פי המפה (השתמשנו במספר מפות חדשות יותר וחדשות פחות) ולמרות שמצאנו את הנתיבים שלנו על פי המפות - תמיד 'גילינו' דרך חדשה שעדיין אינה מופיעה במפות שלנו. הכרנו חברים חדשים - מקיבוץ סער - גם טיילנו כמה שעות נחמדות בחברתם בראש הנקרה ובאכזיב . בהמשך עברנו מהגליל המערבי - אל הצפון והמזרח , ובינתיים שמחנו לפגוש ולהכיר את מיקי מהצפון1 - תודה על קבלת הפנים הנהדרת מיקי , נשמח מאוד לראות אותך גם אצלינו . טיילנו על הירדן , הלכנו לאורך מסלול 'טיילת' שליד כפר בלום - שלא הכרנו אותה מטיוליינו הקודמים . בהמשך הטיול- הקפנו את הכינרת . ממש תענוג לעיניים. הכינרת מלאה מים!!! כמה שנים עברו עלינו עם כינרת חצי יבשה? - כמה מרחק נאלצנו ללכת מהחוף עד שנגיע אל המים שהתרחקו בכל שנה? - ועכשיו אני בהחלט מאושרת שוב לראות מים!!! היה שווה לבלות 4-5 ימים בגליל !
בסיום הטיול - בילינו במחנה עתלית מספר שעות. היה מאוד סימלי עבורי לבקר במחנה עתלית המשוחזר- דוקא ביום העצמאות, כי אני נולדתי במחנה עתלית!!! כאשר עוד לא היתה מדינת ישראל - והאנגלים שלטו בארץ ושמרו על מחנה הפליטים שהגיעו מאירופה. בת שמונה חודשים הייתי כאשר קמה מדינת ישראל - והפליטים - בינהם הורי ואני- שוחררו מהמחנה- ונקלעו למלחמת השחרור. חבל נורא שלא אצליח להגיע ביום שישי לארוע של תהל"ה - חייבת לחזור לעבודה- לא הצלחתי למצוא מחליפה למשמרות שכבר נקבעו לי. תבלו אתם טוב- וספרו לי איך היה. בברכה בבושקה- נחמה

Yuval Y

New member
../images/Emo101.gif החלמה מהירה לאביך ../images/Emo140.gif

אני מקווה שהחג עובר בשלום, ושאכן יגיעו אנשים רבים לאירוע האביב

למעלה