מה שלום כולם?

lital_helmer

New member
מה שלום כולם?

היי... אני עדיין כאן. לעיתים בשל מגבלות טכניות אני יכולה רק לקרוא את הודעותיכם ולא להשיב. אבל אני עדיין כאן! בשבועיים האחרונים החליפו לי את הטיפול..ואני מנסה להתרגל להכל מחדש. יש למישהו חוויות מלקיחת סטרואידים???
ליטל

rubber duck

New member
היי ליטל ../images/Emo13.gif

התגעגעתי
מקווה שאת עדיין מרגישה בטוב
וממשיכה לצחוק על הכל
מחזיק לך אצבעות
שרון

אספמיה

New member
לליטל בנושא סטרואידים ../images/Emo39.gif

שלום ליטל מניסיוני.... במשך התקופה הארוכה שאני מקבלת טיפולים כימיים התנסתי גם בסטרואידים של אחת לשלושה שבועות שזה באמת לא הרבה וגם אחת לשבוע חוץ מהרגשה לא נוחה ביום שלמחרת פנים נפוחות ואדומות ותחושת חום לא נעימה בפנים לא ניראת לי הבעיה גדולה במיוחד. יש לפעמים חשש להשפעה מידית על הכיבה אז כדי להגן עליה נותנים תרופה שסותרת חומציות כמו ZANTAG אבל זה באמת לא נורא כל כך. לפעמים פשוט אין ברירה והסטרואידים הכרחיים כמו במקרה של חשש לרגישות מהטיפול או נגד בחילות קשות, אז לא נותר לנו אלא לקבל זאת באהבה הכל למען הניצחון! אז שיהיה בהצלחה והמון בריאות אספמיה

כן.. יותר מדי...

היי ליטל. דבר ראשון אני שמחה לראות אותך פה אחרי הרבה זמן שלא שמענו ממך ומקווה שאת מרגישה טוב. איזה טיפול נתנו לך? לי יש המון חוויות מסטרואידים, חלקן לא טובות, וחלקן מאד לא טובות. אבל תלוי גם במינון ובתרופה עצמה. אז אם את יכולה לפרט יותר ואז אני אוכל גם לענות יותר. זה גם משנה אם זה נלקח ככדורים או כנוזל. זהו בהצלחה ותרגישי טוב ציפור עכשיו נראה לי שאני אחזור ל
כי אני מרגישה
ומחכה שה
יתחיל להשפיע... אבל שטויות.. מחלות של עניים.. קטן עליי אז אני מאמצת לי להיום
בשביל הויטמינים כמובן..

rubber duck

New member
המון המון בריאות ציפור יקרה ../images/Emo13.gif

מותר גם לנו הבריאים להיות קצת ............. חולים
באהבה
שרון

יחפנית

New member
היי ליטלי ..... הצטרפי אלינו למשחק

של המילים ..... גם אם אינך יכולה להיות פעילה בכתיבה .... תעשי את התרגילים בבית ..... אוהבת אני

למעלה