מה שלומכם? אז אוטוטו אני מתחתנת

צוקה

New member
מה שלומכם? אז אוטוטו אני מתחתנת

ממש ביום רביעי הקרוב ויש לי המון חוויות לספר לכם ממסיבת הרווקות שאירגנו לי החברות מהקסימות שלי.

צוקה

New member
לא הייתי בטוחה שיש מישהו בפורום...

אז ככה: ביום חמישי האחרון חברות שלי אירגנו לי מסיבת רווקות בבית שלי החברה הכי טוב שלי בת"א. היא ועוד חברה טובה נוספת טילפנו לכולם וסידרו את הכל. הגענו אליה וכל הבית היה מואר בנירות והיתה מוסיקת ג´ז לטיני מדהימה (יש לה שם מסויים, שאני לא ממש זוכרת). התישבנו על פופים ושמיכות פוך והייתה אוירה מדהימה שחבל על הזמן. בשעה 22:00 בערך הגיע ברוך מ"ארוס", לתשומת ליבך אתי@ , שנתן הרצאה בנושא סקס: אביזרי מין, מיניות, זוגיות שאר ירקות. אז ככה: הוא היה מ-ז-ע-ז-ע בהתחלה ואני ממש התחלתי להתבאס מכל הרעיון, הבדיחות שלו לא הצחיקו ובכלל הוא אדם מבוגר מאוד, כך שכל הענין נראה בהתחלה די מביך. ואז חל המפנה, פתאום הכל נהייה משעשע - לדעתי זה נבע מהאביזרים שהוא העביר ביננו וכולנו מיששנו וצחקנו ללא הפסקה. אתם לא מתארים לעצמכם איזה מדהים הערב הזה נעשה, כל החברות שלי, והיו 15 במסיבה, אמרו שזו מסיבת הרווקות הכי טובה שהיו בה. כמובן שבין לבין עשינו הפסקות אוכל ושתייה. והיה המון אוכל, חברות שלי דאגו להביא כל אחת פשטידה/סלט/עוגה ועוד ועוד. אני לא יכולתי לאכול מרוב התרגשות... באיזשהו שלב ברוך הלך והערב המשיך עם צחוקים וכייף לא רגיל. קיבלתי המון מתנות, ובייחוד חוטינים למיניהם וברכות מקסימות. לארך כל המסיבה לא האמנתי שזו אכן מסיבת הרווקות שלי אבל אין לכם מושג כיצד נהנתי - ולכן אני ממש רוצה להמליץ - על מסיבת רווקות בבית ולא בדיסקוטק (בהתחלה חשבתי שדיסקוטק נחמד יותר) הכייף שעושים בבית לא משתווה לשום דיסקוטק, זו לפחות דעתי. ברוך בסופו של דבר גם מומלץ, אבל אני חושבת שלא משנה מי מגיע, העיקר הרעיון והאביזרים שפשוט "עשו" את הערב. מאחלת לכולכן מסיבות רווקות מדהימות שכאלה. ואגב הכל מונצח בוידאו, וזו מזכרת לכל החיים

J-סיקה

New member
ווואוו נשמע אדיר !!!

הלוואי ולי היתה מסיבת רווקות אבל בזמנו לא ממש ענין אותי .... אבל נשמע שבאמת היה לכם כיף לא רגיל ... צריך לראות את זה אולי תעבירי את הסרט למחשב ???? צוחקת צוחקת...

צוקה

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif !

אני בהחלט מאחלת לכולכן מסיבה כמו שהייתה לי
צ´וקה

nikit1

New member
צוקה, איזה כיף! ../images/Emo6.gif

נשמע נפלא! יש לך חברות טובות, ממש כיף לשמוע על מסיבה כזו, הלוואי שהחתונה תהיה עוד יותר שמחה!

צוקה

New member
../images/Emo51.gif פולה מתוקתי ../images/Emo70.gif

אכן, הלואי שתהיה לנו חתונה שמחה
עוד יומיים החתונה, אני כ"כ מתרגשת
היום טיילתי עם אמא שלי והיא קנתה לי כותונת סקסית לערב הכלולות, פשוט מקסימה האמא הזאתי
וביום שלישי המקווה + החינה...

צוקה

New member
תודה לך יעלי, רק רציתי לומר לך שממש

עזרת לי המון בנושא מסיבת הרווקות. נכון שבסופו של דבר כן לקחתי את המרצה מארוס, ולא המלצת בפה מלא, אבל כל ההתלבטויות ובכלל, ידעתי לא לצפות ממנו ליותר מידי. אז
ו-
ו-
- אין כמוך
צ´וקה

היי צוקה, איזה כייף לשמוע שנהנת

במסיבה, עכשיו אני מצטערת שלא ארגנתי משהו, לי היה לי ראש לזה, אני מקוה שתהני בחתונה כמו במסיבה ויותר, והמון

צוקה

New member
תודה רבה רויטלו´ש, אני בהחלט מקווה

שבחתונה אהנה לפחות כמו במסיבת הרווקות שלי. אבל אל תצטערי שלא עשית מסיבת רווקות, זה לא כזה ביג דיל, אם זכרוני אינו מטעה אותי הייתה לך מסיבת חינה - וזו ה-מסיבה האמיתית והכייפית ביותר!!
צ´וקה

את טועה חמודתי, חינה לא היתה אבל

ביום שלפני שהייתי במקווה באה איתי חמולה , אז היה כייף, וגם אח"כ בבית היינו כל הבנות של המשפחה וחברות בארוחת ערב גדולה.

צוקה

New member
נו, נשמע שהיה שמייח והיה לך ממש

כייף! בכל אופן, הבנת את הרעיון שלי - מסיבת רווקות היא לא ה-דבר הכי חשוב בתהליך החתונה הזה - כל ההכנות שמסביב, ההמולה במקווה ונשמע שגם הייתה לך ארוחת ערב גדולה ושמחה מלאת משתתפים! בקיצור, ממש לא נראה לי שיש לך סיבה לקנא.
צ´וקה

צוקה

New member
לא התכנוותי במובן הרע של המילה...

אם היית מכירה אותי היית יודעת שאני לא מסוגלת לפגוע ב-
(מה , אין אייקון של זבוב?) ובטוח לא בכוונה.

צוקלה, נראה לי שחלה אי הבנה ביננו

נראה לך שאני חושבת שאת מסוגלת לפגוע, (לא בזבוב ולא בחיפושית), מה פתאום , פשוט מהתחלה לא כ"כ הבנתי אותי, סה"כ אני מאד שמחה שנהנת במסיבה, ומאחלת לך שתדעי תמיד רק אושר, ופשוט ציינתי , שחבל שלא ארגנתי גם משהו, ממש בלי קשר לקנאה, או למשהו אחר, . שיהיה לך באמת רק טוב, המון (אוף האייקונים נתקעו לי) חיבוקים ונישוקים, ולבבות ....וחתונה שמחה ומאושרת.

ניצניצ

New member
צוקה נשמע נורא כיף ../images/Emo6.gif

אני מאחלת לך חתונה שמחה ותוססת ושתהני אפילו יות מאשר במסיבת הרווקות

למעלה