לא הייתי בטוחה שיש מישהו בפורום...
אז ככה: ביום חמישי האחרון חברות שלי אירגנו לי מסיבת רווקות בבית שלי החברה הכי טוב שלי בת"א. היא ועוד חברה טובה נוספת טילפנו לכולם וסידרו את הכל. הגענו אליה וכל הבית היה מואר בנירות והיתה מוסיקת ג´ז לטיני מדהימה (יש לה שם מסויים, שאני לא ממש זוכרת). התישבנו על פופים ושמיכות פוך והייתה אוירה מדהימה שחבל על הזמן. בשעה 22:00 בערך הגיע ברוך מ"ארוס",
לתשומת ליבך אתי@ , שנתן הרצאה בנושא סקס: אביזרי מין, מיניות, זוגיות שאר ירקות. אז ככה: הוא היה מ-ז-ע-ז-ע בהתחלה ואני ממש התחלתי להתבאס מכל הרעיון, הבדיחות שלו לא הצחיקו ובכלל הוא אדם מבוגר מאוד, כך שכל הענין נראה בהתחלה די מביך. ואז חל המפנה, פתאום הכל נהייה משעשע - לדעתי זה נבע מהאביזרים שהוא העביר ביננו וכולנו מיששנו וצחקנו ללא הפסקה. אתם לא מתארים לעצמכם איזה מדהים הערב הזה נעשה,
כל החברות שלי, והיו 15 במסיבה, אמרו שזו מסיבת הרווקות הכי טובה שהיו בה. כמובן שבין לבין עשינו הפסקות אוכל ושתייה. והיה המון אוכל, חברות שלי דאגו להביא כל אחת פשטידה/סלט/עוגה ועוד ועוד. אני לא יכולתי לאכול מרוב התרגשות... באיזשהו שלב ברוך הלך והערב המשיך עם צחוקים וכייף לא רגיל. קיבלתי המון מתנות, ובייחוד חוטינים למיניהם וברכות מקסימות. לארך כל המסיבה לא האמנתי שזו אכן מסיבת הרווקות
שלי אבל אין לכם מושג כיצד נהנתי - ולכן אני ממש רוצה להמליץ - על מסיבת רווקות בבית ולא בדיסקוטק (בהתחלה חשבתי שדיסקוטק נחמד יותר) הכייף שעושים בבית לא משתווה לשום דיסקוטק, זו לפחות דעתי. ברוך בסופו של דבר גם מומלץ, אבל אני חושבת שלא משנה מי מגיע, העיקר הרעיון והאביזרים שפשוט "עשו" את הערב. מאחלת לכולכן מסיבות רווקות מדהימות שכאלה. ואגב הכל מונצח בוידאו, וזו מזכרת לכל החיים