מה שלומכם אנשיםםםםםם? שלום לכולם אחרי הפסקה לא קצרה אני חוזר להיות פעיל בפורום :)
מ מגדל העופות New member 4/2/09 #1 מה שלומכם אנשיםםםםםם? שלום לכולם אחרי הפסקה לא קצרה אני חוזר להיות פעיל בפורום
ר רונן שרון New member 4/2/09 #2 הולה!! ברוך השב ../images/Emo24.gif אני מבין שהתקופה הלחוצה עברה? ממש היית חסר פה
מ מגדל העופות New member 4/2/09 #3 חח כן עכשיו אנחנו לקראת סוף שנה בבית ספר ולקראת התחלת עונת הרבייה בעוופות בהצלחה לכולםםם
ר רונן שרון New member 4/2/09 #4 עונת הרבייה ? ../images/Emo2.gif לפחות שיטילו, הן כבר לא מטילות מהסתיו ויש לנו 2 תרנגולים וכנראה בנתיים אנחנו משאירים אותם, ונראה במהמשך מה אומרים השכנים
עונת הרבייה ? ../images/Emo2.gif לפחות שיטילו, הן כבר לא מטילות מהסתיו ויש לנו 2 תרנגולים וכנראה בנתיים אנחנו משאירים אותם, ונראה במהמשך מה אומרים השכנים
מ מגדל העופות New member 4/2/09 #5 אממ כןן עונת הרביהה שמתקרבת כול יום וכול יום עכשיו אתם תראו בקרוב הרבה ביצים והרבה אפרוחים בעזרת השם שמח לשמועעעע מקווה שלא יעשו בעיות השכנים
אממ כןן עונת הרביהה שמתקרבת כול יום וכול יום עכשיו אתם תראו בקרוב הרבה ביצים והרבה אפרוחים בעזרת השם שמח לשמועעעע מקווה שלא יעשו בעיות השכנים
ר רונן שרון New member 8/2/09 #6 אכן הטילה אחת היום ביצה!!!!! השאלה האם תרנגולים בני כחצי שנה (לא בטוח אולי פחות) האם הם כבר יעשו את העבודה? יהיו אפרוחים?
אכן הטילה אחת היום ביצה!!!!! השאלה האם תרנגולים בני כחצי שנה (לא בטוח אולי פחות) האם הם כבר יעשו את העבודה? יהיו אפרוחים?
מ מגדל העופות New member 9/2/09 #7 אממ אתה רואה אותן עולים על הנקבות? אם כן אז אכן המלאכה הושלמה ויהיו אפרוחים
ר רונן שרון New member 10/2/09 #8 כשאני שם אני לא רואה את זה אבל אני לא כל הזמן שם אז רוב הסיכויים שמתי שאני שם הם לא עושים כלום אגב אתמול גילינו שיש עוד תנגול וממש יפה אני מזמן לא צילמתי אותם אז מחר אני אצלם ואעלה לפה שתוכלו לראות
כשאני שם אני לא רואה את זה אבל אני לא כל הזמן שם אז רוב הסיכויים שמתי שאני שם הם לא עושים כלום אגב אתמול גילינו שיש עוד תנגול וממש יפה אני מזמן לא צילמתי אותם אז מחר אני אצלם ואעלה לפה שתוכלו לראות