מה שלומכם אקסטרנים?

• פותח הנושא byly
  • פורסם בתאריך

byly

New member
מה שלומכם אקסטרנים?../images/Emo35.gif

יש לי שאלה בקשר בחינה בתנך לאקסטרנים 2יח"ל. נתחיל בזה שאני מתכוונת ללמוד לבד למבחן בתנך, כי כרגע אני לומדת מקצוע נוסף לבגרות במסגרת של כיתה. גם בגלל שבמקום עבודתי, המנהל לא מרוצה מהענין שאני נעדרת באחת המשמרות . שאלתי היא כזאת: אתמול ,הוצאתי מהאתר של משרד החינוך ,מיקוד לתנך (אסטרני)2יח"ל לקיץ 2006. במיקוד עצמו מוזכר שהחומר שמופיע בו לא יכלל במבחן. התקשרתי למשרד החינוך ,לשאול מה פשר הדבר. הסבירו לי שאצטרך לעיין בתוכנית הלימודים(שמיועדת עד כמה שידוע לי למורה) בערך עשרה דפים. ובתוכנית עצמה להשמיט ,את מה שלא יהיה למבחן ,ומה שנשאר כן יהיה. עכשיו ,אני גם לא מבינה את ההסבר של תוכנית הלימודים. אם יש מישהו אקסטרני ,או מורה לתנך מנתניה שיוכל פשוט רק לסמן לי ,מכל הספר ,מה כן צריך ללמוד במבחן? אשמח מאוד אם אקבל איזושהיא עזרה, מתלמיד/ה אקסטרנית שלומדים למבחן לקיץ הקרוב.

apricota

New member
את מתכוונת לבי"ס דתי או חילוני?

אם זה דתי--->ראי את ההודעה שכתבתי למעלה, ואשר אליה צירפתי את המיקוד של מה כן יש ללמוד.. אם זה חילוני---> אין לי מושג מהי תכנית הלימודיםם, סךיחה!

byly

New member
תשובה

אני מתכוונת ,לתנך אקסטרני 2יח"ל לקיץ 2006 , אין לי מושג אם זה שייך לדתי או חילוני ,אני רק צריכה עזרה ממישהו בקיא.

apricota

New member
אולי אם תכתבי לי את סמל השאלון אוכל

לעזור לך. בחינה אקסטרנית יש גם לדתיים וגם לחילוניים. סמל השאלון מופיע בראש המיקוד.

apricota

New member
../images/Emo10.gif אין לי איך לעזור לך,מדובר בתכני

ת הלימודים לבתי הספר החילוניים. הייתי מציעה לך להתייעץ עם אחד מבתי הספר המיישמים תכנית לימוד זו.

קורנית

New member
באתר של יואל גבע

אמור להופיע חומר הלימודים לבחינה אחרי המיקוד זו אינה פרסומת.... אני אפילו עוד לא הייתי שם ואם זה לא עוזר - באתר של משרד החינוך "אוח" מופיע חוזר מלפני שנתיים עם כל החומר לבגרות. צריך להוריד ממנו את מה שירד במיקוד השנה מבסנה הבחינה מסובך.... כדאי לראות בחינה או שתיים לפני שניגשים לבגרות עצמה בהצלחה

למעלה