מה שלומכם ותודות על העצות

מה שלומכם ותודות על העצות../images/Emo140.gif

שלום לכל חברי בפורום אני עוברת תקופה קשה ............ אני רק בתחילת הדרך להבין מה מצפה לי במסעי ה א ר ו ך.... קבלתי את הקריאה שלכם צ א י !!!! מסיבות טכניות הטיול הנוכחי לא יצא לפועל... אני מתכננת יציאה קצרה יותר בזמן הקרוב. בעלי התחיל בקבלת כדורים....אני לא מרגישה שינוי...... המצב בהדרדרות מטאורית!!!!! אני מרגישה כצפור בכלוב זהב...... הוא כל הזמן מנסה לשאוב אותי לעולמו הפכתי לרובוט החייב למלא דרישות...תגידי כך... תעשי כך... חיי=חייו כשהמוטיב המוביל "לא צריך!!!!" אין הווה אין עתיד רק העבר הרחוק קים!!!!"קנינו, בנינו , עשינו..." סרוב ,אי ציות מביא להתפרצות וזה מצב לא קל!!! אני מנסה לגלות יותר אסרטביות לצרכי.... אני מתחילה להבין שהשינוי צריך לבוא ממני.... חברים יקרים אני מודה לכולם על ההקשבה, הפתיחות , הרגישות והתמיכה מאחלת לכולם כוח, בריאות נפשית להמשיך במשימה דרך צלחה

שולה יקרה

לילה טוב לך, מה שלומך ואיך היה בחג? האם הייתם עם הילדים? אני מקווה שתתכנני את הטיול הקצר כדי שתאגרי כוחות להמשך הדרך. את צודקת שאת צריכה להיות יותר אסרטיבית לגבי הצרכים שלך ולאט לאט להרגיל אותו לכך שאת עצמאית ועושה דברים גם למען עצמך. גם אצלי , בעלי מעדיף שאני אשב לידו ואלך לישון מוקדם כמוהו, אך כמובן שאני לא עושה זאת ומסבירה לו שיש לי מה לעשות , דברים בבית או שאני לא עיפה. גם אני מרגישה שאני כל הזמן חיה ועושה מה שמתאים לו, אך מאחר וילדיי בבית , אני לא לבד וזה מקל עליי. גם היציאה לעבודה , מביאה כמה שעות של ריחוק ויכולת להתעסק עם דברים אחרים. גם את צריכה לצאת להליכה , לחוגים, לפגוש חברות וכך תוכלי להמשיך ולהתמודד עם התקופה הקשה. אני מקווה שהתרופות בכל זאת יעזרו לו וישפרו את התנהגותו. שיהיה לנו שבוע טוב, שולחת לך המון כוח , תקווה ועידוד , טובה

zs1957

New member
היי שולה, מה שלומך?

שלום שולה, אילו כדורים מקבל בעלך?כל גוףמגיב אחרת לתרופות. יש אנשים שמגיבים מהר לתרופה ויש כאלה שיותר לאט. אל תתיאשי.התרופות מקלות את הסימפטומים. אני הייתי מציעה לך לקבל ייעוץ מפסיכוגריטר כיצד להתנהג עמו בעת התפרצות.עצתו היא מקצועית והיא תעזור לך ביום יום. זה טוב שאת מגלה יותר אסרטיביות לצרכייך. צאי עם חברות, לכי לסרט ,להצגה ,לבית קפה תמלאי את המצברים ותחזרי. אינך צריכה לפרט לו בדיוק לאן את הולכת. את יכולה לומר שהלכת לרופא.זה אמנם שקר לבן אך הוא יתן לך שקט נפשי ושלום בית,יחסוך ממך אתהתפרצויו זהעם שלו. בהצלחה במשימה.את לאלבד אנחנו חברי הפורום פה למענך. זהבה שחם

למעלה