מה שלומכם?, ממש רדום פה!

מה שלומכם?, ממש רדום פה!

התעייפתם מלנוח???, יאללה מי שובר את הדממה ומספר סיפור מקסים ומעניין. מה שלום כל החולים?, טניוש?

טאניוש

New member
חולים זה ישר אנחנו ../images/Emo3.gif?

היינו בים המלח, היה מדהים. לאון אפילו לא צרח בנסיעה! התמונות יבואו יותר מאוחר. היינו אני עם לאון, גיסתי ואחותי עם הילדים שלה. גיסתי הופתעה מזה שאף אחד במלון לא שם לב על המכשיר שלנו, ואני למען האמת לא מיד הבנתי על מה היא מדברת, אני כל כך רגילה שיש לו נעליים ששכחתי שזה משהו חריג שעליו יכולים לשים לב
. עדכון הרבה פחות משמח. אני ממשיכה להסתבך עם הקשירה. אתמול הורדתי את הנעליים וראיתי כפות רגליים סגולות
, אחרי כמה דקות הצבע הורוד חזר, אבל נורא נבהלתי. קשרתי יותר חלש כמובן וכנראה יותר מדי חלש כי בבוקר ראיתי את לאון מנפנף ברגליים והנעליים לצידו (הילד לא פרייר, ישר הבין שילך לו בקלות). כבר חודש וחצי אנחנו עם נעליים ואני עדיין לא מצליחה למצוא איזון בעיניין.

ilana k

New member
היי טאניוש

מה שאני עשיתי כדי להמנע מקשירה חלשה מידי... קשרתי פעם אחד כמו בצריך ושמנתי בטוש אדום את הנקודות שעליוהם אני צריכה לסגור את הנעל, מאז הרגל לא משתחרר. בנוסף זה פטר את הבעיה עם נעית נעליים עם אמא שלי. כלומר, היא מיד יודעת איפה צריך לסגור ולא חושבת על "אוי, זה לוחץ" או "אוי, זה חלש מידי". פשוט קבעתי עובדה (כמובן ששימי לב על גרביים, פשוט לי יש עשרים זוגות של גרביים, אבל מאותו סוג)... לאון היה במים???

טאניוש

New member
בעיה עם סימון חורים-

הרצועה פשוט מתארכת. בהתחלה סגרתי על חור רביעי, אחרי שבוע- שלישי, עכשיו- שני... גם לנו יש גרביים מאותו סוג. אף אחד חוץ ממני לא שם לו נעליים, מדי פעם אם הוא מוציא את הרגל באמצע היום אמא שלי מחזירה אותה איכשהו (בדרך כלל הוא מוציא את הבריאה). נכון לעכשיו כנראה חור שני זה בסדר, אתמול הורדתי כמה פעמים לבדוק שלא הדוק מדיי. לא, לאון לא נכנס למים, נראה לי מיותר לחלוטין. הוא קטן ולא מחוסן עדיין.

היה נחמד מאוד היינו באמצע השבוע

היו שם הרבה מאוד אנשים מבוגרים מעל 55 וכל מי שעבר לא נתן לנו ללכת בלי לעשות פרצופים לבר ולשחק איתו בר היה המרכזי במלון יש שם ספא גדול וברכה מלון ברמה מעולה. שביקשו לול ואמבטיה לבר תוך דקות ספורות קבלנו מיד

למעלה