מה שלומכם?

מיכל75

New member
מה שלומכם?../images/Emo13.gif

אצלי הכל רגיל(טפו טפו). סתם רציתי להשמיע קול. בי בינתיים מיכל.

anat11

New member
לא רע, תודה

מחלימה משפעת אגרסיבית במיוחד שתקפה אותי. אז עכשיו אני "סתם" מצוננת - אף+קצת חום+שיעולים מדי פעם. בהשוואה למצבי הטרמינלי בשבוע שעבר, אני כרגע שיא הבריאות.
אני יודעת שצריך להזהר במצבים כאלה, וטפו טפו טפו זה לא השפיע כרגע על הטרפצת האהובה עלינו. כמו שאת רואה, בלי רומי חיינו כנראה לא אותם חיים, ואפילו יוצאת לנו הרוח מהמפרשים בכל הנוגע לכתיבה כאן (ואני ממילא מעולם לא הצטיינתי בזה..., הי רומי, את מחייכת?.... ), אבל אנחנו ניישר גב, נרים ראש ונחזיק מעמד עד שהאמא של הפורום תחזור לתפקוד רגיל. המשך שבוע טוב לעולם, ענת

anat11

New member
אופס

התכוונתי - "לכולם", אם כי גם "לעולם" זה לא רע...

חג שמייח לכולם

לענת ה"בצוננת" לרומי המתוקה למיכל שמרימה דגל נוכחות ולכווווווווווולם חג שמייח מלא הפתעות ובריאות!!!!!!!!!!!!!!1 ניב(שמרים גם דגל נוכחות)

RomiVais

New member
../images/Emo24.gif ניב המגניב!!! ../images/Emo24.gif

"שנים" שלא שומעים ממך...... מה שלומך???? הכל טוב? חג שמח (באיחור -
) וערב נפלא רומי

RomiVais

New member
../images/Emo13.gif ענתי - אכן חייכתי!!! ../images/Emo13.gif

ואני עוד אגרום לך לכתוב יותר - זו הבטחה שהבטחתי לעצמי. אני בהחלט אוהבת את הכתיבה שלך ועצוב לי
שאת לא כותבת מספיק...
עכשיו את חייכת???
מקווה שתחלימי מהשפעת בהקדם האפשרי... שולחת לך
ו-
והמון המון איחולי בריאות!!!
הסמקתי!!!
אני האמא של הפורום? איזה כבוד הוא לי!!!! מקווה לא לאכזב אף פעם את "ילדיי היקרים" המשך שבוע נפלא ותרגישי טוב!!! רומי

gila1

New member
באמת - מה עם כולם ?

האמת היא שגם אני לא כתבתי זמן מה , מקווה שהכל בסדר עם כולם . אני בעבודה במצב רוח די מגעיל (בלי קשר לטררטרת שלנו) , דר"כ אגב קראתי באיזה מקום על זה שלחולי טרשת יש בעיה עם מצבי רוח - גם לכם זה קורה או שאני סתם מאשימה את הטרפצת ? בכל אופן - אני קצת עצבנית ... יום מדהים בחוץ ואני תקועה בפנים ... ובנימה אופטימית זו - יום טוב לכולם .

סיאמית

New member
אחד מהסימפטומים

הנפוצים של טרפצת הוא... דיפרסיה.
ולמעשה, כמעט כל התקף שלי לווה בדיכאון (לא משהו נוראי... בכל זאת עבדתי, תיפקדתי, איכשהו...) אבל... כן. זה קורה. רק שלא כל דיכאון נובע מט.נ כמובן והרי בחיים יש מספיק סיטואציות שהן לא ממש מלבבות. אולי את באחת מהסיטואציות האלו? אני לא מתכוונת לחקור ולפלוש כמובן... אבל אנחנו פה אם תצטרכי שמישהו יגיד לך שהכל יהיה בסדר
ואם תרצי לשתף אותנו ולקלל איתנו ביחד את מי או מה שעיצבן אותך!!!

RomiVais

New member
בהחלט - אני מסכימה עם כל מילה...

של סיאמית!!! אנחנו פה תמיד (גם אם לא כולם באותה השנייה - אבל אנחנו באמת תמיד פה) מקווה שאכן הכל בסדר עכשיו ומאחלת לכולם את כל הבריאות והרוגע שבעולם אוהבתתתת רומי

RomiVais

New member
../images/Emo24.gif היי גילה!!! ../images/Emo24.gif

אני לא יודעת בוודאות אם זה סימפטום, אך יכול להיות... והרי לא סתם זו מחלה של העצבים!!! מה שאני יודעת בוודאות!!! זה שהעצבים משפיעים לרעה. אמא שלי כמעט ולא מתפקדת כשהיא עצבנית וחשוב מאוד להיות רגועים עד כמה שניתן ואפשר. מקווה שיהיה לך המשך שבוע רגוע ונעים ובלי עצבים מיותרים... אם יש בעיה - תפני אלי - אני אעשה הכל כדי להרגיע אותך
ערב נפלא רומי

RomiVais

New member
כל הכבוד על השמעת הקול ../images/Emo9.gif

כך אני אוהבת.... לראות קצת פעילות ולהשמיע קול זו דרך מצויינת!!!
אצלי הכל בסדר ואני מקווה להיות איתכם שוב FULL TIME בהקדם!!! שיהיה לך ולכולם ערב נפלא אוהבת רומי

למעלה