מה שלומכם
MISS ME

מרי לי

New member
מה שלומכם../images/Emo35.gif MISS ME../images/Emo35.gif

אני חזרתי הביתה (לבית של אמא בירושלים) נורא כייף לי בחיפה, לא משעמם לי לרגע (עד שאני חוזרת הביתה ואין לי אינטרנט, זה לא היה מפריע לי, אם לא הייתה לי בעיה נוראית להרדם במיטה לא שלי..... אז אני צריכה אינטרנט להעביר את נדודי השינה.... בינתיים התעוררתי ביום שלישי ב-7 בבוקר ובסוף הטכנאי אמר שהוא צריך להעביר קאבל ובשביל זה צריך חתימת וועד הבית ועד אז הוא לא יכול לעשות כלום.... איכס שונאת מסמכים!!!!!!! הייתי צריכה להרכיב השבוע בלימודים שלי את כל האולפן מ-0 ועוד ראשונה, כי כל הכתה צריכה להרכיב את זה גם (אפילו העכבר והמקלדת לא היו מחוברים, אבל זה היה הכי קל) ולא נשרף שום דבר
עשיתי את זה בשעה
כולל הצבת מיקרופון והקלטה של גיטרה והכל
ואני פחדתי מהיום הזה כל השנה הראשונה שלי , חשבתי שאני אבנה לעצמי מבצר מקאבלים ואגיד שמהיום זה הבית החדש שלי ואני לא יוצאת ממנו יותר בחיים... אבל הצלחתי ואפילו לא רע ואתמול המורה שלי השאיר אותי להקליט גיטרה שוב, ושוב יצאה לי הקלטה טובה, שמתי את המיקרופון ככה שלא היה לי אפילו צורך לעשות לזה כלום אח"כ כי גם היה REVERB של החדר וגם כשניסיתי לשחק עם EQ להעצים את זה ראיתי שאין כזה הבדל משמעותי, וגם ככה וגם ככה זה טוב
..... המנהלת שלכם טובה בסאונד
, יש לה עתיד

ttg

New member
בד"כ מקור טוב נשמע

סה"כ אין יותר מדי סודות בהקלטה (גם מגבר וגם אקוסטית) כמו שגילית :) הצבה מתאימה. מיקרופון מחמיא. פרה-אמפ מתאים (לא רע דברים באיזור ה- 12,000 ש"ח) וכמובן שמתחילים בנגן שיודע לנגן וגיטרה טובה (ומגברים טובים ראש/רמקול במידה ומדובר בחשמליות) לגבי ה- EQ. ברוב המקרים את תגיעי לטיפול בתדרים רק במקסים כאשר חיתוך/הוספה של תדר תשנה את הפוקוס וה"אוויר" של הכלי בתוך המיקס. אבל אני לא דואג. אם יש לך את המוטיבציה עתידך בתחום מובטח. במיוחד בישראל... :)

מרי לי

New member
אנחנו עובדים עם RME במכללה

יש לנו שם ציוד מאוד איכותי, האקוסטית לא כ"כ טובה לעומת זאת, אבל אני שמחה שהצלחתי להוציא מנה סאונד שלא היה חסר לה כלום, זה היה הכי מגניב, ואת הEQ הוספתי לה כי אני לא טובה בתכנה המעצבנת אז כדי להתאמן עוד רציתי לשים איזה אפקט מגניב, אבל פתאום ראיתי שבאמת לא היה חסר לה כלום. מקווה שבישראל לא יורידו לי את המוטיבציה...... כמו לשל הסיפור פה על אישה הסאונד המפגר ההוא. תודה על כל העצות

למעלה