מה שלומכם ותפרטו
D Deviation New member 19/2/04 #2 בסדר, יכול להיות יותר טוב לקוח עצבני שלא רוצה לשלם, ננתי לו אולטימטום עד יום ראשון אחרת הוא יכול להגיד שלום לאתר שלו, אני כבר אטפל לו באתר כמו שצריך.
בסדר, יכול להיות יותר טוב לקוח עצבני שלא רוצה לשלם, ננתי לו אולטימטום עד יום ראשון אחרת הוא יכול להגיד שלום לאתר שלו, אני כבר אטפל לו באתר כמו שצריך.
M MaD-d0g New member 19/2/04 #3 קקה כואבת לי הרגל (ציפורן חודרנית או דלקת (או שניהם )) ברגל שמאל (הרגל של הקלאץ' התקנתי איסיקיו חדש, 2003a, האייקונים מעוותים
קקה כואבת לי הרגל (ציפורן חודרנית או דלקת (או שניהם )) ברגל שמאל (הרגל של הקלאץ' התקנתי איסיקיו חדש, 2003a, האייקונים מעוותים
M MaD-d0g New member 19/2/04 #8 עם הרופאים המצויינים של צה"ל ../images/Emo122.gif הם פשוט היו נותנים לי אקמול ושולחים אותי לדרכי
C commandocamel666 New member 20/2/04 #9 מצויין מינוס. היום נוסע לראות את החברה ואת הנסיעה אני יעביר בחברת הipod החביב שלי. המינוס הוא שבגלל שעושים שיפוצים ברכבת אין רכבת אז אני אצטרך לתפוס מונית.
מצויין מינוס. היום נוסע לראות את החברה ואת הנסיעה אני יעביר בחברת הipod החביב שלי. המינוס הוא שבגלל שעושים שיפוצים ברכבת אין רכבת אז אני אצטרך לתפוס מונית.
G genotip New member 20/2/04 #12 מצוין ../images/Emo70.gif שלושה לקוחות חדשים לחברה, סה"כ עוד כמה עשרות אלפי שקלים למחזור העיסקי. ביליתי עם החברה את כל הלילה והיה ממש כיפחיים.
מצוין ../images/Emo70.gif שלושה לקוחות חדשים לחברה, סה"כ עוד כמה עשרות אלפי שקלים למחזור העיסקי. ביליתי עם החברה את כל הלילה והיה ממש כיפחיים.
T Trranger New member 21/2/04 #15 צריך טיפה פירסום? אין לי מה לפרסם... בערך 500 צפיות ייחודיות ביום, בערך 70% מהן בבונה אתרים אונליין שלא עובד
צריך טיפה פירסום? אין לי מה לפרסם... בערך 500 צפיות ייחודיות ביום, בערך 70% מהן בבונה אתרים אונליין שלא עובד