מה שלומכם?

מיכל75

New member
מה שלומכם?

אז נעלמתי לקצת (ישיבות ציונים,תעודות וכאלה מגעילים אחרים). שלומי סביר ואני מחכה לבדיקות המחשמלות(BERA)ועוד. אני מאד עייפה מאז ההתקף ונראה לי שהסטרואידים עדיין משוטטים לי בגוף. אני מקווה שכולם מרגישים טוב וביי בינתיים.

RomiVais

New member
היי מיכל - טוב לראות אותך!!! ../images/Emo13.gif

מניסיון של אמא שלי, הסטרואידים אכן משוטטים זמן מה בגוף. נראה לי שאצל כל אחד זה אחרת, ואפילו אצל אותו אדם - בתקופות שונות - ההשפעה שונה. השיפור אצל אמא שלי בעקבות הטיפול האחרון בסטרואידים פשוט מחזק אצלי את התקווה והאמונה שזה אכן מה שעוזר בתקופה של התקף. מה שבטוח זה דבר אחד - חייבים להאמין שתהיה לנו סבלנות. זה ממש עניין של זמן. אז אני מקווה שאכן כל יום שעובר תרגישי יותר ויותר טוב ושהבדיקות יעברו בשלום. שיהיה לך שבוע נפלא ביותר והמון בריאות רומי

מיכל75

New member
אז היום התברר...

שאני בהריון!!! כנראה שבוע 7 או 8 והעייפות היא מזה. מחר יש לי אולטרה סאונד אז תחזיקו אצבעות... יש עצות? אני עוד בהלם והרופאה צחקה עליי שרק עכשו גיליתי.

RomiVais

New member
מיכלי - המון המון מזל טוב!! ../images/Emo65.gif

איזה אושר ואיזה כיף!!! אני כל כך שמחה בשבילך ובשביל בעלך!!! מאושרת בשבילכם עד השמיים וחזרה
מחזיקה אצבעות לאולטרה-סאונד ומחכה בקוצר רוח להמשך עידכונים שלך. שיהיה לך לילה נפלא חלומות מתוקים ובהצלחה למחר אוהבת רומי

Navva

New member
מיכל, בדיקות המחשמלות?

האם את מתכוונת לעשות את הבדיקות כשאת בהריון? לי ביטלו בדיקות בהתחלת ההריון. מקווה שסמפטומים של "התקפונים" יעלמו במהלך ההריון. במהלך הלידה הרופאים ששאלו אותי כיצד אני מטפלת בטרשת ענית שע"י הריון. מתן היום בן חודש
נאוה

RomiVais

New member
נאווה - מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo85.gif

כבר חודש? אוטוטו בר מצווה
איך הזמן עובר כשנהנים, אה? מה שלומך יקירתי? איך את מרגישה? ומה שלום בעלך, ומתן? מזל טוב "ליום הולדת" החודש ושיהיה לכם סוף שבוע קסום רומי

למעלה