מה שלומכם? נעדרתי מס' ימים. בני עבר ניתוח. (כעת הכל בסדר) ניר
S sarita4 New member 12/1/05 #2 שלומינו טוב אני שמחה לשמוע שהכול בסדר והיה פה די מעניין בימים האחרונים
S SHANILIROY New member 12/1/05 #4 שולחת לו ברכות החלמה שלומי טוב , מחכים לעדכונים על דויד , הופעות וכו...
כ כן זהו שמי אור New member 12/1/05 #5 שלומנו טוב ועכשיו שחזרת מצויין כמו שאמרו קודם לפני (למרות שזה לא משנה): העיקר הבריאות. בן כמה הבן שלך?
שלומנו טוב ועכשיו שחזרת מצויין כמו שאמרו קודם לפני (למרות שזה לא משנה): העיקר הבריאות. בן כמה הבן שלך?
כ כן זהו שמי אור New member 14/1/05 #9 הי ניר. רק שיהיה בריא. ככ קטן וכבר עבר תחת ידם של הרופאים. מה היה לו אם אפשר לשאול?
L la orejita New member 17/1/05 #11 היי סידרתי את המחשב שלי עכשיו וקפצתי לראות מה הולך פה. מקווה שבנך מרגיש טוב עכשיו! תפנקו אותו הרבה עכשיו , הוא צריך את זה. בכל מקרה מעכשיו אשתדל לשרוץ פה לעיתים קרובוץ יותר. שיהיה לכולכם המשך ערב מהנה.
היי סידרתי את המחשב שלי עכשיו וקפצתי לראות מה הולך פה. מקווה שבנך מרגיש טוב עכשיו! תפנקו אותו הרבה עכשיו , הוא צריך את זה. בכל מקרה מעכשיו אשתדל לשרוץ פה לעיתים קרובוץ יותר. שיהיה לכולכם המשך ערב מהנה.