מה שלומכם ???????????.

עדי 345

New member
מה שלומכם ???????????.

הגשם גרם לכולם להתכרבל מתחת לשמיכה???

שרית7

New member
הי עדי. מתה על גשם וחורף ולמרות

שאני תשושה נפשית ובעיקר מן העבודה החדשה. אני כאן יום יום שעה שעה. מה שלומך ומה שלום הילדים? היו פקחתי את העיניים לצלילי גלי שתחייה ותבורך (כלשונו של אסף דרעי) של "אלי אלי" של חנה סנש עם נורית גלרון ומזי כהן משנת 1986 זמרת הארץ - זוכר את זה? זה שודר ברצף מחזורי בערוץ 33 דרך נפלאה להתחיל את הבוקר ולהתמלא אנרגיות חיוביות.

עדי 345

New member
אלי אלי.....

לא,ממש לא זוכר, אבל היא השתתפה בהרבה תכניות ב"ערוץ הראשון" - הערוץ היחידי שהיה....

hilali1

New member
הלואי

קמתי לעבודה כמו גדולה. ועוד הייתי צריכה ללכת לרופא מוקדם ואח"כ לעבודה. לא מזמן חזרתי. קפוא בחוץ. האם יהיה שלג בירושלים? רק מחר נדע..

שרית7

New member
איזה כייף לך! הלואי עלינו שלג בת"א

אנחנו רק יכולים לחלום... פעם לפני שנים רבות כשהייתי חיילת היה החורף הקר ביחותר בתולדות מדינת ישראל וירד שלג בקרייה בת"א. אני זוכרת שצילמו למבט לחדשות את החיילים משתעשעים בשלג. היו זמנים...

danielwhatu

New member
יש סיכויון אצלנו בראש העין לשלג ../images/Emo3.gif

היו כמה פעמים בעבר שירד אצלנו שלג קל.. בעלייה של סבי וסבותי בשנות השישים יש תמונות שהם עוד היו באוהלים - שלג כבדד... חחח איזה מצחיק זה לראות את הפרצופים של תימנים שלא יודעים מהזה שלד בחיים שלהם - בטח חשבו שזה מן והמשחי הגיע

שרית7

New member
באמת? שלג בראש העין? על זה עדיין

לא שמעתי. בכל אופן ברוך הבא לפרום מס' 1 ומקווה שהצלחתי לסייע לך בנוגע לשיר האבוד אותו אתה מחפש

hilali1

New member
צפוי שלג גם בשישי

סך הכל זה היה חצי שעה. היה מקסים חבל שלא היתה לי מצלמה. אביא עדכונים בהמשך

לשיתיכן../images/Emo8.gif

כמובן שאם אני נוסע לירושליים0 אני תלוי בשרית ואשמח לפגוש גם אותך שם אבל רק אם בא לשרית, ויש לה אפשרות

10 הגרי

New member
טוב,גם אם זה יהיה לכולם,לא בטוח...

שאני אוכל להגיע,כי ביום ה' אני אחזור הביתה באמצע הלילה/לפנות בוקר,אז זה תלוי באיזו שעה נקבע.גם עכשיו אני "גמורה",ושוקלת ללכת לישון מוקדם
.

למעלה