מה שלומכם?

סליידר

New member
מה שלומכם?

התקופה האחרונה היו פשוט נפלאים בעבורי, למדתי הרבה על עצמי... אני עדיין לומד. בכל מקרה, זה גורם לי לחשוב איך זה פתאום קרה, מה הטריגר לאושר? להבנה? פעם שמעתי על הביוריתמוס, שאומר שלגוף יש 3 מחזורים: רגשי, פיזיולוגי ואינטלקטואלי. למעשה, יש אשכרה אתרים שבהם אתם מכניסים את תאריך הלידה שלכם וזה מחשב את המחזורים שלכם כרגע. (מה שגורם לי לחשוב, אם מישהו במוות קליני או שהוא צמח, האם המחזורים האלה נעצרים עבורו?). האם אנחנו באמת עד כדי כך "מכאניים"? או שההרגשה שלי תלויה בדברים נוספים, מין הסתם לסביבה שלי? אני מניח שכן, אבל האינטראציה עם הסביבה טובה יותר כאשר הביוריתמוס "מתאים"? אולי כולנו סתם מכונות, ואני אחת שהתקלקלה, אז שימנו אותי טוב, להרגשה הטובה.

AnnabeI Lee

New member
זוכר שבדרך הביתה מהחנות של אפל דיברנו על

הרגשה רובוטית כזו, בלי יכולת להנות ולהרגיש את הרגע? זה עדיין ככה?

סליידר

New member
כשאני מסתכל על זה עכשיו,

אז אני כן מרגיש שאני במין בועה, אבל אני מאוד נהנה ומרגיש את הרגע. אז כשחזרנו, לא הרגשתי את זה. רק כמה שבועות אחרי זה קלטתי כמה כיף היה. או שזה היה כשהצטלמנו עם פו הדב. אף אחד לא יכול להיות אטום ברגע כזה.

MetalSinagouge

New member
איך למדת על עצמך?

הביוריתמוס הזה נשמע לי יותר מדי מדעי, לא אוהב :( מה שאתה מדבר עליו, נראה לי שאפשר להשוות את זה לזרם בנחל מים, זרם לא חזק שבאמצע הדרך שלו מצטרף לנחל גדול. הנחל הגדול כמובן יכול לפרוץ סכרים ולסתת(sp?) אבנים.

סליידר

New member
מעניין מאוד

אני מרגיש שהרבה פעמים הייתי במצב השלישי. במצב השלישי יכול להיות מאוד רע או מאוד טוב. כי אם אתה במצב של פחד, זה לא טוב. אבל אם אתה רודף אחרי הרגש הטוב (התלהבות, אהבה) זה מעולה. יכול להיות שזה קשור, תסתכל על הביוריתמוס שלך, ותראה באיזה מצב אתה. בפעם הבאה שתעבור מצב תראה אם הביוריתמוס שונה.

JiyuuKi

New member
הקטע הוא שיש לי טריגרים ברורים

לכל אחד מהמצבים. חופש - מצב 1 הרבה לימודים או עבודה - מצב 2 המון שוקו סויה - מצב 3 (פועל בעיקר ממצב 1. כשמשתמשים בזה במצב 2 זה פשוט מביא לטירוף, ורק מגביר את המחשבות). אז אני לא חושב שזה לפי ימים, כי משהתחלתי ללמוד אני תקוע במצב 2. יכול להיות שזה היה נכון יותר כשהייתי חופשי.

miss mcmillan

New member
שאלה טובה

לא חקרתי לעומק את נושא הביוריתמוס, למרות שאני זוכרת חברה מהתיכון שהיתה משתגעת מזה, מנסה לכוון את כל החיים לפי זה, וביקשה פעם שיזיזו מבחן במתמטיקה כי זה יום לא טוב (מסתבר שמבחינת ה"מחזור האינטלקטואלי" שלה). אותי זה די הצחיק בזמנו. אני אישה, יש לי הורמונים
וזה מקל על הדיון. אם דבקים בהסבר הזה, זה יכול לתת לי תמונה די ברורה באשר לתנודות במצבי הרוח שלי. אושר זה כימיקלים, אתה יודע, וכך גם עצבות. זה כמובן קשור לא רק למחזור הביוץ, אלא גם למה שאכלתי, רמת הפעילות הגופנית, וכאלה
זאת למרות שהבוקר היה לי התקף אופוריה בהחלט לא צפוי, וזה קורה לי הרבה יותר מהתקפי בעסה לאחרונה. אני במין "תקופה טובה", דברים טובים קורים לי ברצף- למרות שטכנית הכל כרגיל אם לא הרבה פחות מזה- תחושות ומחשבות טובות. שמתי לב שזה בדר"כ כשאני לוקחת אחריות על שינוי. וכזאת אכן לקחתי לאחרונה.

0Pandemonium0

New member
שימי-לב שתאוריית הביוריתמוס מסווגת כפסבדו מדע

אז אל תיסחפו.

0Pandemonium0

New member
וויקיפדיה היא אולי לא אנציקלופדיה מקצועית

ואמינה, אבל היא אנציקלופדיה. ביוריתמוס היא פסבדו-מדע, כלומר, אינה מדע כלל.

למעלה