מה שלומכן בנות?

• פותח הנושא ELY
  • פורסם בתאריך

ELY

New member
מה שלומכן בנות?

איך הולך? אל תתיאשו גם אם אתן חוטאות אני ירדתי קילו השבוע אני מקווה שאהיה 54... אני מאושרת ! יש לי אליכן שאלה, לא נמאס לכן כבר ממתוקים? זה כבר מתחיל להיות מגעיל בעיני... פשוט נמאס לי! (מרוב שאכלתי הרבה כאלה) נמאס לי מהרבה מאכלים שפעם הייתי טוחנת.. כבר אין לי חשק לאכול כלל, נמאס לי כלל מאוכל...

ELY

New member
כן...

ורותי.. מה שלומך??
גם אני כמוכן, מכורה לספורטטטטטטטטטט

rutti

New member
היי1

מה שלומך? שלומי מצוין כי אני עוד מעט הולכת לשיעור ראשון בספינינג, שכבר הרבה זמן אני מחכה לזה. אני רק מקווה שאני לא אתאכזב.

אלוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואוו!!!!! כל הכבוד!!!!!!!!! גאה בך כ"כ!!!!!!!!!!!!!! אבל כ"כ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בראבו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הייתי מחבקת אותך כזה חזק עכשיו... שולחת לך חיבוק [וירטואלי] ענק:
מקנאה :) עדי התל-אביבית

ELY

New member
אשמח לחבק אותך גם...

ואני ארגיש שאת יותר רזה ממני

LEMONADA

New member
יאוווו....ELY !!! ../images/Emo6.gif

אני פה בפורום לא-הרבה- זמן...אז איזה דיאטה את עושה? כמה שקלת פעם?? וכל הכבוד!

ELY

New member
כן.. אשמח להכיר גם אותך..

את באה למפגש? הייתי 61 אני כעיקרון עושה כושר גופני הרבה מה איתך? מה שלומך?

LEMONADA

New member
ELI אני סבבה ... ../images/Emo13.gif

היי, אני סבבההה .... אממ...לא שמעתי כ"כ על המפגש הזה כי אני די חדשה פה! בת כמה את? את עושה איזה דיאטה מיוחדת או סתם כושר גופני? אני שנה הבאה מתחילה ב´שומרי משקל´ ...

ELY

New member
בת 21

אוכלת רגיל (אבל לא יותר מ-1200 ק´) וספורט מלא בהצלחה לך!!! שמעתי שזה טוב, שנה הבאה זה אחרי החופש הגדול בעצם?

LEMONADA

New member
ELI אני סבבה ... ../images/Emo13.gif

היי, אני סבבההה .... אממ...לא שמעתי כ"כ על המפגש הזה כי אני די חדשה פה! בת כמה את? את עושה איזה דיאטה מיוחדת או סתם כושר גופני? אני שנה הבאה מתחילה ב´שומרי משקל´ ...

Alinush*

New member
אני גאההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!

אלייייייייייייי!!!!!!! אני גאה בך כל כך!!!!! את לא מתארת לעצמך כמה!!!!! תמשיכי כך!!!!!! מאחלת לך המון בהצלחה בדיאטה ובכלל!!!!!!! אלינה שאוהבת וגאה בך!!!!
שולחת לך המון-
והמון-
ותזכרי שאני אוהבת אותך וגאה בך המון!!!!!!!!!! אלינה(שהורידה אתמול 2 קילו)

ELY

New member
כן תודה... גם לך!!

וואוו זה ממש המון מה שירדת, שתדעי שכולנו גאות בך ותמשיכי כך!!!!! דרך אגב יש לי מזה התכווצות שרירים, אוףףףף חשבתי שכבר עברתי את העידן הזה של ההתכווצות השרירים, שאני עכשיו יכולה לעשות ספורט מלא אבל זה לא עובר
אני נחה בין אימון אחד לשני (בעצבים, אני האמת לא אוהבת לנוח, אני טיפוס תאומים, דינמי, היפרקטיבית, לפעמים זה לא ממש טוב)

Alinush*

New member
גם לי זה קרה....

הייתה לי התכווצות של שרירי הבטן...
לא יכולתי לזוז 3 ימים ועכשיו זה עבר...
בכל מקרה בהצלחה אלי מתוקה שלי ותזכרי שאנחנו איתך לאורך כל הדרך!!! באהבה אלינה!

למעלה