ולסיכום יש לי סוגיה לשיפוטכם:
אני הצטרפתי לדירה "קיימת", זאת אומרת שנכנסתי כשותפה שלישית לדירה שהשותפים כבר גרו בה כמה חודשים. למרות זאת, מצאתי את עצמי מביאה כמעט את כל ה"אביזרים" לדירה - מיקרוגל לא היה להם, כלי מטבח גם בקושי היו, הקומקום שלהם לא היה ראוי לשימוש אז הבאתי חדש ובנוסף גם הבאתי מכונת כביסה. עכשיו, אחרי כל הסכומים שהוצאתי על ציוד שבתכל'ס כולם משתמשים בו, ואני עוד שילמתי על ההובלה, התקנה וכו', האם תהיה חוצפה מצידי לצפות שאת חומרי הכביסה הם יממנו (לפחות בהתחלה)? נכון שמדובר בסכומים שוליים, אבל כל המכשירים שהבאתי עלו המון וההובלה וההתקנה הגדילו לי באופן משמעותי את החור בכיס. דבר נוסף: במטבח יש טוסטר לחיץ שאני אישית לא העזתי להשתמש בו כי הוא במצב נוראי, ומבירור עם השותפים הסתבר שהוא היה שם כבר שהם נכנסו לדירה וכנראה מדובר בירושה ישנה מאוד מדיירים קודמים מאוד. ההגיון אומר שכדאי להביא טוסטר חדש, וזה דבר שעולה מקסימום 50 ש"ח - האם להעלות את זה בפניהם ולשאול מי מתנדב לקנות? בהתחלה חשבתי שכל אחד יתרום 15 ש"ח, אבל במחשבה שניה זה נראה לי טיפשי כי למה אחרי שקניתי מיקרוגל ב-400 ש"ח וקומקום ב-120 ועל מכונת הכביסה אני בכלל לא מדברת, אני צריכה גם להשתתף בקניית טוסטר - לא תרמתי מספיק לדירה? אני מרגישה שאני נשמעת קטנונית, אבל זה מפריע לי, כי למה שאני אביא הכל והם רק ישתמשו? (בנוסף לזה שהם לוקחים לי מהארון מה שהם רוצים)