מה שם האלבום של השבט חברים?

mor566

New member
כןןןןןןןן

אני מאד אוהבת את השבט ומפרגנת להם איפה שאפשר רק...רציתי לקנות את האלבום בטאוור בעזריאלי שבוע שעבר איך שיצא..ולא הבינו על מה אני מדברת..חבל

Scratch One

New member
בעזריאלי אמרו שיכול להיות שהשבוע

הביאו לי טלפון לבירורים: 03-6081180 את מוזמנת לבדוק

SHIKO2000

New member
אני חושב שלא ממש תימצאי אותו

בטוואר. יש לטוואר איזו בעיה עם התו השמיני ככה שכמעט ואין דיסקים שלהם שם.

CYT

New member
משום מה

לכולם יש בעיה עם התו השמיני כי רוב חנויות התקליטים בארץ לא השיגו אותו עדיין

moshe alfasi

New member
בגלל התו עושים סטפות של כסף

שזה לא יאמן. למשל הדיסק של עמיר בניון, הפצה שלהם, הגיע אולי לכמה סניפים של סטימצקי, ולתו... הוא אמר לי שהוא מכר כמה ארגזים מהאלבום הזה.

CYT

New member
מי אמר לך ?

ובנוגע לסטפות של כסף אני לא יודע כמה הדיסק של השבט ימכור, ואם הוא יביא פלטינה, אבל במצב של היום אבל להגיד שהתו באמת עושים הרבה כסף

SHIKO2000

New member
עמיר בניון זה דיסק שונה מבחינת התו.

התו השמיני היו מעורבים בהרבה משלבי ההפקה של הדיסק - ברוב הדיסיקים שלהם זה לא ככה ,בדרך כלל הם מקבלים מוצר מוגמר שהם מפיצים. לתו השמיני יש יתרונות ויש חסרונות כמו כל חברת תקליטים אחרת. זה שחברות תקליטים אחרות עושות שרירים, בגלל שהן מחזיקות מניות/בעלות חניות תקליטים זה לא שזה לא בסדר זה עצוב!!! בכל מקרה הדיסק נמצא בדיסק סנטר בתל אביב וגם אפשר להזמין אותו דרך האינטרנט למי שממש רוצה וחנוית באזורו לא מוכרות. ועוד דבר cyt לא יודע איפה אתה גר אם גם בנהריה וגם בבאר שבע יש את הדיסק אני מניח שהוא הגיע למספיק מקומות בארץ.

moshe alfasi

New member
לפרוטוקול!

התו השמיני היו מעורבים בהרבה משלבי ההפקה של הדיסק - טועה בגדול ברוב הדיסיקים שלהם זה לא ככה ,בדרך כלל הם מקבלים מוצר מוגמר שהם מפיצים - "בכל הדיסקים"!!! צודק ב100%

SHIKO2000

New member
תתפלא עמיר בניון זה מוצר שהם היו

מעורבים בו וגם טרחו למרוח את זה בכתבת 2 עמודים במעריב - אבל אם הם אמרו לך אחרת הם אמרו אחרת. גם הכתבה מציגה את זה שהם לאט לאט בתהליכים ללהפוך ליותר ממפיץ וכ"ו

CYT

New member
אני גר בחולון

ולפי התגובות של החולונים פה...ראיתי שהדיסק עוד לא הגיע ביום שישי שהדיסק יצא הלכתי אחרי בית ספר לצליל ואמרו לי שהוא ידיע תחילת שבוע הבא כלומר 12.02.06 וראיתי שמישהו אמר פה שהוא עדיין לא הגיע יש לנו חנות תקליטים אחת לעיר שלמה... וגם בה אין את כל ההיפ הופ, מבחר קטן של היפ הופ ושל דיסקים תוצרת כחול לבן

pSyhoKokiLiDa

New member
בטוח?

ממ.. לא בדקתי לעומק, אבל בטוח יש בחולון יותר מחנות אחת. מקסימום אם לא שם אז יש לך את קניון בת ים ואת הזהב 2 מטר..:) ו.. הבנתי שבבנית הגדול חדש הזה איפה שהספיריה מול הקנין.. הבנתי שיש בו ספרית דיסקים או משהו כה עם מבחר לא רע

CYT

New member
תראה

א. לבניין הזה קוראים מדיטק ב. מלבד העיצוב המזוויע, הצבעים המג'עייפים והתקציב הגדול שהושקע בו אין שם משהו מיוחד כאילו מבחינת יעילות זה נחמד וכאלה, הרבה ספרים, אולם תאטרון וכל מיני כאלה עכשיו בפעם האחרונה שהייתי באולם של הדיסקים, לא היה שם הרבה מבחר של מוזיקה שחורה, בכללי יש שם מוסיקה מכל הסוגים, מקלאסית ועד לראגאטון אם אני לא טועה. שווה לבקר לפחות פעם אחת חולון היא עיר ללא ספק שיש בה הרבה מאוד מוסיקאים, אבל לא מספיק משאבים ומקומות שניתן לנצל בהם פוטנציאל או סתם להעביר זמן בסבבה מבחינת הנאה מוסיקלית ועזוב את כמות הסקייטרים והמטאליסטים שיושבים בד"כ לרגלי הספריה הזאת ויותר מכך, בשנת 2007 אמור להיבנות מוזיאון העיצוב הישראלי בסמוך לספרייה הזאת תבוא לבקר

Silly A

New member
אני קניתי בצליל חולון...

את הדיסק היחיד שהם הזמינו אמנם, אבל אם תלחץ, זה יגיע.

CYT

New member
איליה יא חתיך

איפה אתה מזמן לא ראיתי אותך בדרך לבית ספר

למעלה