מה שם האפליקציה שאתן משתמשות בה לרישום חום הגוף?
S syyk New member 30/1/18 #7 אתר "הריונית" אני קונה מאתר ישראלי שנקרא "הריונית" (חפשי בגוגל) - יוצא ממש זול, תראי מחירים שם באתר. מגיע תוך יומיים בדואר, ממש נגיש, זול ונוח.
אתר "הריונית" אני קונה מאתר ישראלי שנקרא "הריונית" (חפשי בגוגל) - יוצא ממש זול, תראי מחירים שם באתר. מגיע תוך יומיים בדואר, ממש נגיש, זול ונוח.
S syyk New member 30/1/18 #6 כמה שיותר יותר טוב נראה לי שכדאי להכניס כמה שיותר נתונים כדי לקבל תמונה טובה יותר שתעזור לך לעקוב
מ מיקה118 New member 3/2/18 #8 מה זה N/A ועוד שאלה, אם חום הגוף עולה לאחר הביוץ גם אם אני מתעדת באפליקציה איך אני אדע שהגיע הביוץ?
S syyk New member 3/2/18 #9 N/A אומר שאין לך נתונים לגבי אותה קטגוריה- זה כמו לא להכניס כלום. לגבי החום- עליית החום החדה מעידה שהתרחש ביוץ כך שאם את עוקבת במשך חודש רצוף את תראי 2 פאזות של חום: נמוך לפני הביוץ וגבוה משמעותית אחריו. עליית החום לא צופה ביוץ קרב אלא מעידה שהוא התרחש.
N/A אומר שאין לך נתונים לגבי אותה קטגוריה- זה כמו לא להכניס כלום. לגבי החום- עליית החום החדה מעידה שהתרחש ביוץ כך שאם את עוקבת במשך חודש רצוף את תראי 2 פאזות של חום: נמוך לפני הביוץ וגבוה משמעותית אחריו. עליית החום לא צופה ביוץ קרב אלא מעידה שהוא התרחש.
S syyk New member 4/2/18 #11 כשהחום יורד דרסטית זה אומר שהביוץ יתרחש ב12-24השעות הקרובות. כשיש עלייה זה חדה לאחר מכן זה אומר שנגמר הביוץ
כשהחום יורד דרסטית זה אומר שהביוץ יתרחש ב12-24השעות הקרובות. כשיש עלייה זה חדה לאחר מכן זה אומר שנגמר הביוץ