מה שם המכשיר ?

yulevi

New member
למכשיר קוראים ראוטר

ניתן לרכוש ביטים לגימורים שונים

milch

New member
התרשמתי שעברנו לעברית, לא?

לא איך קוראים אלא איך כיצד מכנים? התשובה = נתב.

yulevi

New member
אף אחד לא הרים כפפה

הצעתי לשיועבר אלי חומר להכנת מילון מונחים אך הכפפה לא הורמה

yoavliberman

New member
אלכס, האם המילה כרסומת אינה נכונה?

אני רחוק מספרי הנגרות העבריים כרגע ורצתי לשאול האם נתב הוא השם היחיד לRouter נתב היא כמובן מילה הרבה יותר יפה.... יואב

מתי מי

New member
עברית מדוברת ועברית ספרותית

יש מילון ויש מציאות , הינו יום יום. אם תגוגל ראוטר תקבל אלפי תשובות על נתב ביתי או משרדי המשמש לחיבור מחשבים וכו' לאינטרנט. ומעט מאד ראוטרים לעץ. אם תגוגל רוטר תקבל אלפי תשובות לראוטר לעבודות עץ , ולא לראוטרים למחשב. אם תכנס ל- ACE או HOME CENTER ותשאל על ראוטר יגידו שאין. אם תשאל על רוטר יגידו בטח!, איזה ?, מה, אתה רוצה? אז יש בן-יהודה, ויש מציאות
זה כמו שטיחמוס, כולם משתמשים בזה, לא כולם יודעים מאיפה זה בא. אבל יודעים מה זה אז עברית כבודה במקומה. אבל ברחוב יש לנו שטיחמוס.

omero1005

New member
תודה רבה על העזרה.....

וכמובן חסכתם לי גם את השאלה הבאה כיוון ששמתי "ראוטר" בגוגל ואכן יצא ראוטר של אינטנט וכל מיני אחרים חוץ מראוטר של עץ תודה יום טוב

yoavliberman

New member
אין לי מושג מה זה שטיחמוס וכרסומת דווקא יש

ואים באיס לא ידעו מה זה ג'יגסו. האם תשתמש במילה ג'קסון? במידע שאני אספק לפורום אדבר בעברית או באנגלית ומי שלא יכיר את המילים..... יצטרך ללמוד אותם. ובסוף גם המוכר באייס ידע....

milch

New member
זה השרשור האחרון מבחינתי

שאני מתעסק עם ביטויים בתחום העיסוק הנוכחי שלי, שהוא לא בסיגנון ה"רחוב", המובן והמקובל בקרב העוסקים בו (הברנז'ה). אין לי רצון וכוונה לתקן את העולם או להיות דג שמך (לשחות נגד הזרם), או תסלחו לי, להשתין נגד הרוח. יחד עם זאת, אשמח להמשיך ולתרום מידיעותי ונסיוני בתחום הנגרות המעשית.

yulevi

New member
נשמע כקללה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif ומה הפירוש../images/Emo35.gif

milch

New member
חו"ח, לא מקללים כאן

בוא נאמר שזה מעין ביטוי להביע תמיכה בדברי, כן ירבו.

למעלה