מה שם השחקנית של "זינה"?

SofyTofy

New member
מה שם השחקנית של "זינה"?

סליחה על הבורות, אבל לא יצא לי לראות את התוכנית אף פעם (ואשמח אם גם תגידו לי מתי ואיפה היא משודרת בישראל) אבל אני צריכה לדעת מה שם השחקנית.... נא לעזור לי...

*neta*

New member
שם השחקנית הוא לוסי לולס

והסדרה משודרת בארץ בערוץ ביפ ימים א'-ה' ב14:30 ובערוץ סטאר בימי שבת ב14:00 ושידור חוזר ב21:30.

shanyz

New member
נטע..טעות...

בביפ התוכנית משודרת מ-3 עד רבע ל-4.. זה כבר הרבה זמן לא מ-2 וחצי

*זינה*

New member
זינה

שם השחקנית: לוסי לולס, ובאנגלית Lucy Lawless. התכנית משודרת בארץ בערוץ ביפ, ואלו שיש להם את הערוץ בטח יגיבו תיכף עם ימים ושעות... התכנית משודרת גם בערוץ "סטאר וורלד", בימי שבת בשעה 14:00 ושידור חוזר בשעה 21:30 (נדמה לי...?) מקווה שעזרתי. לכבוד מה את צריכה את השם של זינה?

*זינה*

New member
../images/Emo87.gifמנצלש"ת../images/Emo87.gif

כמובן, בקשר למפגש הבא עלינו לטובה בת"א: אני רק רוצה לייעץ לבאים, שתעשו חזרה קצרה על הידע שלכם בסדרה... זה לא שתהיה טריוויה ממש, אבל... קחו את זה כעצה ידידותית.
משחקים נושאי פרסים! חחח...
וגם... אני יודעת שזאת התראה קצרה, אבל חשבתי שזה יהיה ממש נחמד אם נעשה מן הפתעות כאלה אחת לשניה... כמו שבפורים עשינו את המשלוחי מנות – אז שכל אחת תעשה מן הפתעה קטנה וסמלית שקשורה לסדרה, ונעשה החלפות לפי מספרים או שמות (והפעם, בלי חבלות!!
) אפשר לעשות את זה במפגש בחיפה אם המפגש הזה קרוב מידיי.

ענבר1

New member
עד עכשיו השיניים שלי כואבות

מהאגוזי של מיכל והטופי של שני... אני מציעה שכול אחד יביא מתנה קטנה.. למרות שאני לא אהיה במפגש הזה...

Dafi the Mighty

New member
אני חושבת שההצלחה של משלוחי המנות

היה הודות לועדה המעולה...
בכל אופן, אפשר לסדר משהו של הפתעה קטנה וסמלית. אני בעד.

shiri_b

New member
אממ.. הודעת טיפה מאוחר על זה.....

אבל אם נחליט שכן אני אשתדל. אפשר לקנות הפתעה ואיכשהו ל"שפר" אותה שתהיה קשורה לסדרה?

למעלה