אכן נכון, אנשים חכמים מטילים ספק ולא ממהרים להאמין, הם בודקים.מה אתם אומרים?
החברה שלי אמרה לי לא מזמן, שאם מישהו לא מאמין לי ורוצה לראות ולדעת, צריך לשתוק ולהתרחק ממנו.אכן נכון, אנשים חכמים מטילים ספק ולא ממהרים להאמין, הם בודקים.
חברתך צודקת.החברה שלי אמרה לי לא מזמן, שאם מישהו לא מאמין לי ורוצה לראות ולדעת, צריך לשתוק ולהתרחק ממנו.
בהחלט.מה אתם אומרים?
הכוונה היא ספק בריא, כמובן.חבר טוב אמר לי: "צריך להטיל ספק במה שאנשים אומרים לנו".
לא שווה לעשות אויבים או יריבים מהכולירות. יש פורום שלם שאני מחרים בגלל גישת הויכוח שלהם, מצידי שידפקו את הראש בקיר.כמובן בריא, כתמיד. אם כי יש פה כמה אנשים שלא ממש אכפת לי שימותו ממחלות.
סליחה, התכוונתי לאנשים בכפר שלי לא לאנשים בפורום. אגב, ראיתם איזו אישה יפה יש בתמונה למטה?לא שווה לעשות אויבים או יריבים מהכולירות. יש פורום שלם שאני מחרים בגלל גישת הויכוח שלהם, מצידי שידפקו את הראש בקיר.
לא שווה לעשות אויבים או יריבים מהכולירות. יש פורום שלם שאני מחרים בגלל גישת הויכוח שלהם, מצידי שידפקו את הראש בקיר.כמובן בריא, כתמיד. אם כי יש פה כמה אנשים שלא ממש אכפת לי שימותו ממחלות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.