מה שמדליה מכסף עשתה לפאוליניו

מה שמדליה מכסף עשתה לפאוליניו

ליברטי סגורו היו עימו במשא ומתן עוד לפני המשחקים האולימפים ופתאום התברר להם שמדליה מכסף דורשת הרבה יותר כסף. מי נכנס לתמונה? התגליות אוו יההה. פאוליניו חבר טוב של אסבדו ומעוניין לרכוב עימו. החתן רוצה הכל גם כן. זה כבר מפחיד, ההרכב שלהם, לעונה הבאה.

אולריך אחרי אתונה

"אני שוקל 71 קילו וזה המשקל בו הייתי שתהרסקתי בטור של 78" "הראש שלי היה ריק ולא מצאתי את המוטיבציה" "אלו בהחלט היו שני מרוצים יותר מדיי" "זו בהחלט האולימפיאדה האחרונה שלי" אולריך מזנק ביום ראשון בציריך ורוצה להצליח. הוא מת לנצח באליפות העולם. ועניין המשקל. המסםר שהופיעה על המשקל בבדיקות שלפני הזינוק של הטור דה פראנס היה 75.6 קילו. אליבא דה ביארן ריס הרבה יותר מדיי. אולריך לא חושבה כך. אבל המעניין הוא שמאז השקילה (של המארגנים יומיים לפני הזינוק לטור) ועד לזינוק למרוץ הכביש האולימפי הוא הוריד 4.6 קילו. חישוב מהיר = כמעט קילו בשבוע. לא היסטרי? ברור שהוא יהיה חלשלוש בנג"ש. גם לדבריו הוא הרגיש חלש בנג"ש. מה שבטוח אצל אולריך לא משעמם.

תודה על התיקון ו...

זו עובדה בכלל לא מחתרתית. יאן אולריך בשיאו במשקל 72-73 קילו. לאנס ארמסטרונג בשיאו (השנה עדיין לא מצאתי נתונים) במשקל 74-75. שאולריך יורד נמוך מ 72 הוא מאבד מכוחו בשען ומטפס. ולפי מקור אחד (לא אמין עד כדי שאצטט אותו) שארמסטרונג נמוך מ 73 הוא קורע רקטום (יותר מאחד ולא את שלו)

אם תשאלו אותי,זה לא משנה כמה אולריך

שוקל. משנה רק מה שיש לו בין האוזניים.

levinerez

New member
איזה קטע - הנתונים של אולריך זההים

לשלי!!!!!!!!!!! גם אני בשיאי 72ב- קג וכשאני יורד מזה (או עולה) אני מאבד כוח בעליות ובנגד שעון! אליפות ישראל 2003 כביש מקום ראשון 73 קג
נגד שעון 2003 75 קג שלישי
מבחני נבחרת ישראל אליפות דרג ב' נ"ש ראשון מקום ראשון 72 ק"ג
בית גוברין 2003 מקום אחרון (טוב נו פנצר) 78 ק"ג
אולי גם לי יהיה פוקס (כשהמוט כיסא לא ייפתח לי כל הזמן) ואני אוכל לנצח ת'טור????????

marcel bidot

New member
מון אמי לא זכית במקרה במקום השני?

עד כמה שזכור לי לא פסלו את ד"ר פינקלמן על שימוש בסמים אסורים? אז אולי אני טועה כי בכל זאת אני כבר די מבוגר ובא בימים ארז לוין. בידידות ובברכה . מרקל

אל תשכח שאולריך גבוה ממך ב10 ס"מ

מה שקצת משנה את הנתונים, אהממ... ולך עוד יש יתרון עם אף אירודינמי שחותך לך את הרוח...סתאאאםם! ואם באפים עסקינן, הרי שיש לך דמיון בפרופיל ל...בטיני ככה שבכל מקרה אתה סלב רציני, הכלאה בין אולריך לבטיני יכולה להניב רק דברים טובים...

marcel bidot

New member
ואם שתשאל אותי יובל מון אמי אז הוא

דווקא מזכיר בצדודיתו המרנינה את פילפו סימיוני המהולל מדומינה וואקנזה , שהמשותף לו ולארז לווין האהבה לאמת הפנימית שלהם אל מול כל העולם. האחד הסתבך עם לונס הגרינגו האמרקינו אמסטרונג, ואילו השני הסתבך עם מסייה "אופני הסקוט שזרקתי על ארז אצל ניל" לפישי'ץ אחחח היו ימים פעם כשמסייה לווין היה מתחרה עלית ואפילו ראש חטיבת ההרים. וצריך להודות שמסייה בוקו אררררררררז לווין הוא אחד מהאנשים הכי צבעוניים ושנויים שיש ,וטוב לו לענף שהתברך באחד שכזה... ככה בשביל הפרספקיטבה. בידוט מאמן של אנקטיל וטנטן מהפועל לס וואה טאמא...

natyh

New member
נכנסת לשדה מוקשים עכשיו

זאת אומרת שאתה חושב שלאנס משקר בנוגע לסימיוני ??? או אולי סימיוני משקר ביחס לד"ר ??? או אולי ???? נתי

marcel bidot

New member
אוהוו נתי חד אופנ'ג' היקר מרסי בוקו

א...קס...קסה נתילה מון אמי בוודאי שסימוני משקר ... סימוני משקר בזה שאם הוא היה כל כך נאמן לאמת שלו הוא לא היה רוכב בקבוצה שיותר מחצי מחבריה הם מסוממים (לא כולל ציפו' הוא פשוט סוס מת)... שיעשה טובה לכולנו מר סימיוני הנכבד ואם טוהר המידות נר לרגליו הנקיות שיבוא להתחרות אתכם סמוך לעמק האלה... אני בטוח ששם הוא ימצה את מבוקשו פלוטון נקי במהירות סבירה עם אופצייה לבדיקות סמים... ועד אז שיעזוב אותנו המקצוענים במנוחה האמת לא מביאה כסף ובלי כסף לידיעתך אי אפשר לקנות אפילו קנסיס או קווטה ואפילו אי אפשר למצוא חנות במרתף... ובלי כסף אין לאנס ובלי לאנס היית כותב עכשיו נתי מון אמי במקרה הטוב לאיציק הופמן בפורום ספורט נידח בקצה וואלה... אתה מבין זאת נתי מה סימיוני עשה בשביל מדינה? על אמת לא מקבלים נקודות בפוליטקה. ומי שלא מבינה זה מוטב שיפנה לאחור כי לא בגלל סימיוני צומת נחשו מלאה ביום שבז... אז... נתי מון אמי מה זה משנה מי משקר? העיקר שנמשיך לרכב ונדמיין שאנחנו לאנס אתה על חד אופן ולאנס עם חד אשך... בברכה מרקל מאמן של זאק שירק ומאמן של שרק 2 בשנה הבאה יאמן את נמו2... וד"ש מבובה.

natyh

New member
אני המום ...

זאת אומרת שאתה מציע לי לקחת ... סמים כדי להמשיך לרכב על חד אופן ??? ד"ש לבובה .

miko1810

New member
יותר מזה, הוא מציע לילדים שלנו

לקחת סמים. כי מה זה משנה, הרי הגיבור הוא לאנס ארמסטרונג, והוא מביא המון כסף, וכסף מביא פרסומת, ופרסומת מביאה רוכבים נוספים שרוצים כסף, ואז... אם איןכושר וכשרון, ותכונות מולדות, אז,,, "עוזרים" להן קצת, מה יש? הרי כולם עושים את זה! הרי אנחנו לוקחים דוגמה מהמקצוענים! כן, חזרתי, אחרי שאיציק הופמן קצת התנצל בפני מנהלי הפורומים, אז איציק, בפעם הבאה כשתקרא למישהו טרול, תחשוב קצת! ויש לי המון מה לומר, אבל לאט ובבטחה.

למעלה