מה שמוביל אותי לשאלה נוספת

מה שמוביל אותי לשאלה נוספת

בעקבות מה שעמרי כתב על הדיסקים שחסרים לו. כמה חשוב לכם שיהיו לכם את כל הדיסקים של דיויד-בכל השפות ומכל המינים? ז"א, זה משהו שאם אתם נתקלים בדיסק שלו בחנות, ושבמקרה אין לכם אז אתם קונים, או שאתם מחפשים בנרות ובכל חור עד שאתם משלימים את האוסף?

handlessman

New member
האמת שגם וגם...

היו תקופות שחיפשתי במלא אתרי קניות לועזיים דיסקים כמו painted postcard, וגם ביקשתי מאנשים שנסעו לחו"ל שיבדקו בשבילי.. אבל כנראה זה נוגע רק לדיסקים באנגלית, כי למשל אין לי שני הדיסקים הראשונים (דויד ברוזה וברוזה) ויוצא לי מדי פעם לראות אותם בחנויות ואני לא קונה.

glitter8

New member
מאד מאד חשוב../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif

לי חשוב שיהיו כל הדיסקים של דיויד, כשהייתי בברצלונה שזו עיר מדהימה ומומלצת, דבר ראשון חיפשתי את הדיסקים שלו בחנות הכי גדולה למוזיקה, FNAC תבינו, זה חנות ענקית של 7 קומות שבקומה התחתונה יש מודיעין שעוזר ללקוחות להתמצא בחנות, למרבה ההפתעה בכל החנות הזו לא היה אפילו דיסק אחד של דיויד לרפואה, אז כבר לא האמנתי שאני אמצא , היו חסרים לי איסלה מוחרס וspanish heart ואז לגמרי במקרה בירידה מפארק גואל, נקלעתי לחנות תקליטים כזו של פריקים למוזיקה, שבאים ויושבים שם על כוס קפה וקוראים מגזינים למוזיקה, ושם מצאתי את שני העותקים הנכספים שהיו העותקים האחרונים בחנות, כמובן שקניתי אותם בלי להסתכל בכלל במחיר... ואז בא הקטע הכי מצחיק, כשסיפרתי את זה לדיויד אז הוא אמר לי "מה הבעיה? היית אומרת לי הייתי מביא לך עותק...".....חחח אבל כמובן שכל הכיף זה להשיג לבד...

למעלה