רעב תמידי
* תודה - הוא אכן מדהים , הוא קרן אור קטנה , אור קטן בחשיכה הגדולה
אבל זה לא מונע את הרעב שיש בי , רעב שבגלל אני מרגישה כמיהה לאוכל כל הזמן .
נכון שעשיתי ניתוח , נמאס לי לכתוב על זה ואני בטוחה שגם נמאס לשמוע מכך , הניתוח זה כמו לשים פלסטר
זה כיסה את הפצע אבל זה רק פלסטר .
בעבודה אני מרגישה רעב על הזמן , אני כל הזמן רק מחכה לארוחת הצהריים , יש לי כמובן לידי גם אוכל שהבאתי מהבית כמו ביסקווטים , פירות את המים בטעמים שלי
כאשר אני מגיעה לעבודה בבוקר אני ישר מכינה קפה ותובלת ביסקווטים , עד עכשיו זה היה חטיף אנרגיה אבל השבוע קניתי פתי בר . אם לא אכין קפה עם משהו מתוק ליד אני אתחרפן .
אחרי הקפה משעמם לי מאד מאד אני מקלידה ושומעת רדיו ומרגישה שיעמום גדול , ואז מתחילות במוחי " מה אני אוכל היום בצהריים ?" עד עכשיו הייתי מביאה מהבית כריך , אבל בשבוע האחרון אני הולכת עם חברתי למסעדה שנמצאת ליד
העבודה , מקום טעים ונקי . נכון שאם אני לוקחת חמגשית אז המנה מספיקה לי ליומיים ואף ליותר , עם כמו היום אכלתי פיתה עם חומס ושניצל אז אני לא יכולה פיתה שלימה בבת אחת ,אני יכולה חצי . אבל אני יכולה לשמור את החצי השני וכעבור
שעה שעתיים את נחצי השני . אז כן אני לא יכולה כמויות גדולות , אבל זה לא העניין כי בראש אני כל הזמן חושבת מתי אני אוכל שוב ? ואם אני לא אוכלת אז אני מחכה מתי אני אוכל שוב להכין קפה
* זה נובע בעיקר משעמום , מהעבודה מהחיים . אני לא יודעת מה מעניין אותי מבחינת עבודה , וכן עשיתי לפני כמה שנים איבחון תעסוקתי ו...
אבא שלי אמר לי שהוא יממן איזה לימודים שאני רוצה . הבעייה היא שאני לא יודעת מה מעניין אותי בכלל , בעבר גם נהגתי לקפוץ מדבר לדבר בעיקר בגלל בעיות חברתיות .
ולכן אני תקועה במקום העבודה הזה , יש לציין שאני טובה בעבודה שלי , ואני מכבדת מאד את מקום העבודה . מבחינה חברתית במקום העבודה אני בסדר , יש לי שם חברה , ומידי פעם אני גם יושבת עם נשים אחרות חוץ ממנה
אבל זה עדיין לא מונע מהעבודה להיות משעממת , וכמובן לחיים עצמם : החוסר בבן זוג , הבעיות עם ההורים או ליתר דיוק חוסר הורים , ולכן הרעב מבפנים הוא עצום .
אני יודעת שלדוגמא אני מתעניינת בבעלי חיים והייתי מתנדבת בעמותה של בעליי חיים אבל כאמור כמו בכל מקום : בעיות חברתיות : אוהבים אותי , לא סובלים אותי , מתעלמים ממני עד שבסוף עזבתי את העמותה
כמו כן לא נראה לי שיתאים לי עבודה עם בעלי חיים כי זה או : עוזר לוטרינר שזה לא בא בחשבון , מאלף\מטפל התנהגותי בכלבים לא נראה לי , טיפול באנשים בעזרת בעליי חיים - אין לי את הכישורים לכך למרות שבעבר אמרו לי שיתאים לי מקצוע
טיפולי .. פעם עבדתי בתור מוציאת כלבים והכסף שם ממש עלוב ובגלל זה עובדים בזה בעיקר בני נוער , וגם לא הלך לי כל כך ... וזהו .
אני תקועה , והתקיעות מובילה לרעב , רעב תמידי , כל הזמן , אני מצליחה לשלוט בזה קצת , אבל אני חוששת מאד שעם הזמן הכמויות יעלו , המטרה בניתוח זה לרכוש הרגלים .
הבעייה שלי היא לא ההרגלים אלא הסיבה לאכילה , ברגע שלא עוקרים את הסיבה , אז הרעב נשאר . אם נניח אני לא אוכל משהו טעים בצהריים , או לא אביא איתי משהו מתוק ליד הקפה אני ארגיש כמו בקריז ..
אני דווקא שומעת ברדיו במהלך היום דברים של קטואליה , קצת מוסיקה אבל עדיין זה לא מצליח לגרום לעיניין , וגם החיים האישיים שלי כל זה גורם לרעב .