מה שמו של החיבור המתאים?

elians

New member
מה שמו של החיבור המתאים?

אני מחפש כעת בEBAY קונקטור להרכבה עצמית המתאים לחיבורים המופיעים בתמונה , ואינני מוצא את הנכון. הכי קרוב שראיתי (אולי זה המתאים אגב) זהו חיבור N, אשמח לדעת בודאות מהו שמו הוודאי. * החיבור הוא של SWR.

elians

New member
תודה רבה ..

האם יש סיכוי להשיגו בחנויות אלקט' בישראל ? או שחבל על המאמץ מראש.

elians

New member
אני למעשה צריך מBNC לPL 259 ...

ראיתי כמה מתאמים כאלו או ראשים בודדים להרכבה עצמית, אבל כולם שולחים רק לארהב.. ולא WORLDWIDE... אמשיך לחפש.. תודה רבה לך.

satman

New member
E WUALLA יש בטל מיר

http://www.talmir.co.il/product.asp?p_id=311&c_id=148

elians

New member
תודה רבה..

רכשתי בסוף דרך EBAY במחיר של דולר וחצי למתאם PL259 לBNC... רכשתי שתי יחידות והמשלוח מאוד זניח. תודה רבה לכל מי שעזר לי. אפי

4Z7CBF

New member
נכון מחיר מצחיק

המחיר מצחיק וגם האיכות בהתאם. קונקטור או מתאם איכותי עולה לפחות 30 שקלים.

elians

New member
מנסיון ...

בדברים כאלו , גם אם יש הבדל של 300 אחוז בין הפריטים, סביר להניח שהם באו מאותו מפעל.

4Z7CBF

New member
לפי שאלתך המקורית

צר לי לבשר לף שאתה ממש לא מבין בנושא.

satman

New member
רוב האנשים חושבים שזה לא משנה כי חיצונית

זה נראה אותו דבר, אבל שגשוגת החומרים והמיקום המילימטרי מאוד חשובים, נכון לפעמים זה בא מאותו מפעל כל מה שפסול ונפל ביקורת איכות נמכר כ SCRAP METAL ובאים אנשים קונים את זה לפי קילו ומרווחים יפה מלמכור ב2$ יחידה. לפעמים זה סתם מפעל סיני שהחליט להעתיק את הצורה ולא טרח לחקור את הנושא שמע, 100% שזה יעבוד השאלה כמה אחוזים מהעצמה תפסיד על איכות מחבר גרועה... גם אנטנה אפשר לבנות לבד, וזה גם יעבוד! לכל דבר יש איכות, לכבל, לאנטנה, למתאם. לפעמים עדיף לקנות משומש איכותי מאשר חדש סוג ז' יש אלפי דוגמאות שניתן לתת, כבלי קואקס סיניים, LNB של לויינים, אפילו דלק מהול... כולם "עובדים" אבל לא בצורה אופטימלית. בואו נקווה שלבחור יש מזל וב2$ יקבל משהו טוב... :)

satman

New member
בדיוק ענו לך לפניי אבל בכל זאת, מבט נוסף וה

והוראות הלחמה. מצאתי ב 20Radio/Experimentation/SolderCoax.htm target=_blank>148 target=_blank>טל-מיר הוראות 20Radio/Experimentation/SolderCoax.htm target=_blank>1 הוראות 2

למעלה