מה שמחכה כרגע על המדף של יס פלוס:

gadgad0

New member
מה שמחכה כרגע על המדף של יס פלוס:

סיכום קצר למצבנו עד כה (כדי לעשות קצת נחת למנהל הפורום, אלא מה?): סדרות חדשות: אהבה גדולה (Big Love) - הסדרה הקומית של HBO עם ביל פקסטון וג'יין טריפלהורן על גבר שנשוי לשלוש נשים. אחים בדם (Brotherhood) - סדרת דרמה של שואוטיים על שני אחים ממוצא אירי - פוליטיקאי וגנגסטר. עונות חדשות (רכש אמריקאי): איש משפחה (עונה 5), הסופרנוס (פרק 13 ואילך בעונה 6 - פרקי הסיום של הסדרה), העשב של השכן (עונה 2), הפמליה (עונה 3), ישנן בנות (עונה 4), ניצבים (עונה 2), עקרות בית נואשות (עונה 3), פילדלפיה זורחת (עונה 2), קוראים לי ארל (עונה 2) ותא רדום (עונה 2). חלק מהעונות החדשות טרם החלו להיות משודרות בארה"ב. לגבי אגף הרכש הבריטי, אין לי מושג קלוש - למיטב ידיעתי עדיין לא פורסם כלום באף מקום לגבי רכש בריטי עתידי של יס פלוס. אגב רכש בריטי, ערוץ אקסטרא הוט של הכבלים השם-ייקום-דמם, דווקא שלף את פנקס הצ'קים הדליל שלו וביצע כמה רכישות ראויות ביותר : The Elventh Hour (הדקה התשעים) סדרת מתח של ITV עם פטריק סטיוארט, מלון בבילון - סדרת דרמה קומית נוצצת של הבי בי סי ובמיוחד, היהלום שבכתר, Life on Mars - סדרת מתח נפלאה של הבי בי סי עם ג'ון סים על בלש (במרדף אחר רוצח סדרתי) שחוזר בזמן, בעקבות תאונה מסתורית, לשנת 1973 (ודייויד אי קלי כבר מזדרז ומכין גירסה אמריקאית לסדרה עבור רשת ABC).

אמח אסמם אקסרא הוט.....

מה הם גונבים את הרכש הבריטי? שישקיעו בטלנובלות לעקרות הבית. תודה רבה על העידכון, אני מקווה שבכל זאת יתעוררו בערוץ שלנו ויביאו קצת יוניון ג'ק בשביל הנשמה.

גלׁ

New member
המלך היל? מישהו אמר המלך היל?

אוו תביאו כבר את העונות החדשות (חדשות, מלפני חמש שנים). אני מוכן לוותר על איש משפחה, רק תביאו את העונות החדשות של המלך היל

גלׁ

New member
באמת, איך זה שיש שוב ש"ח

של איש משפחה אבל סדרה גדולה כמו מוז עוד לא שודרה שוב? טוב, אין ממש את מי לשאול כי מנהלות הערוץ כבר מזמן לא פה. אני אשדרג את הבקשה לתחינה לאלוהים

gadgad0

New member
היה בזמנו שידור חוזר של מוז, סידרה

שזכתה למבול של חרפות וגידופים (פה בפורום ומחוצה לו, כולל מצידי). מאז הזדמן לי לראות שוב כמה פרקים ועליי להודות ששיניתי את דעתי עליה. זו סידרה שצריכים לראות במצב גופני ורוחני מסויים (אחרי שלוש בירות, למשל), בדיוק כפי שאת קטע המסע הפסיכדלי הארוך בסרט "2001 אודיסיאה בחלל" של קובריק צריך לראות על מסך רחב תחת השפעה של חומרים מסויימים כדי להבין את מלוא-גדולתה. מוז שולת, אין ספק.

gadgad0

New member
אין מצב שאצליח ליהנות מ"הקאמבק" -

אפילו תחת השפעת משקאות משכרים, סמי הזייה או ניתוח לכריתת אונה במוח. ליסה קודרו זה יותר מדי למערכת העצבים שלי.

נראה לי מנהלות הערוץ הקליטו את השיר שלנו

על הקסטה של מוז..אחרת אין הסבר לשערוריה ! ולא היה שום ש.ח. היה פרסום שיהיה ולא היה בסוף. וגם לי יש בעיה עם ליסה קודרו וכל עיוותי הפנים וההתחנחנויות שלה... זה עושה בחילה.

hen chen

New member
כן, גם אני לא אוהב את

הקאמבק. פשוט תוכנית שמתבססת רק ורק ורק ורק על דבר אחד: מבוכה מאולצת.

גלׁ

New member
האם אי אפשר להגיד את אותו דבר על

המשרד? עדין זו אחת הסדרות הכי טובות שהיו. יש דברים מעצבנים בקאמבק אבל לפעמים הרגעים המביכים, וההתנהגות של ואלרי צ'ריש מול המצלמות הופכים את הסדרה לממש מצחיקה.

gadgad0

New member
קודרו, לדעתי, מביאה לידי מיצוי

את השטיק העתיק שלה עוד מימי "חברים" של הנוירוטית חסרת הטאקט והבטחון העצמי ששום דבר לא מצליח לה. הטייפ-קאסטינג של דמותה של פיבי הפך להיות מטה-לחמה של קודרו. כאן היא נופלת לאותו בור של מייקל ריצ'רדס, למשל, שלנצח יתגלגל בעיני-רוחנו לדמותו של קוזמו קריימר. קודרו תהיה לעולם פיבי, גם אם יקראו לה לורה סובל והיא תהיה אשתו של פסיכיאטר המטפל בגנגסטר (שני סרטי "בואו נדבר על זה"). One Trick Pony. דייויד ברנט (ג'ארוויס ב-"משרד") עשה דמות חדשה לחלוטין, מוקצנת, מאוסה ומביכה (והשכיל , אגב, לצאת מהר ממנה מאז לדמויות אחרות, שונות במקצת - ב"ניצבים" ושונות לחלוטין - תפקיד אורח מרשים כטרוריסט אירי מקפיא-דם באחד מפרקי "זהות בדויה"). ב"המשרד" יש רגעים רבים בהם הצופים זזים באי-נוחות בכיסא משום שדייוויד ברנט מוקצן, מעורר רחמים, פאתטי ומביש. הוא דמות חדשה לחלוטין ומבחינת הצופה - זה אדם זר לחלוטין (ללא משקע כלשהו של אסוציאציות מהקריירה שלו) , שתפסנו אותו בקלקלתו , המוצג לנו במלוא עליבותו ומגוחכותו. ב"קאמבק" אין רגע קומי אחד בו ואלרי מביכה את עצמה או את הסובבים אותה והצופה אינו משחזר במוחו את דמותה של פיבי ומתייחס לדמותה של קודרו במסגרת עולם האסוציאציות של פיבי, שהייתה מביכה ומצחיקה לעיתים, אך תמיד הייתה אהודה עלינו.

גלׁ

New member
לא יודע

כשיצא לי לראות חברים אחרי הקאמבק דווקא ממש היה קשה לי לקשר בין ליסה קודרו החמודה והמגושמת בחברים לדמות שלה בקאמבק. נאמר בקטע שהיא עוברת בגלאי מתכות ונאלצת להודות שיש לה מוט בעמוד שדרה ואז רואים בטעות את המפיקה במראה והיא בוכה. אולי זה אני אבל אני לא חושב שזה אותו שטיק מימי חברים. כנראה שאני מבלה יותר מדי זמן בהגנה על הסדרה הזאת, בטח לא מגיע לה שאני אשווה אותה למשרד, שהיא אחת האהובות עלי בכל הזמנים (והשבוע אפילו קניתי את העונה הראשונה בהוצאה הישראלית). בכל זאת, היא טובה ומלאה ברגעים קורעים מצחוק...

hen chen

New member
נכון, אפשר להגיד את אותו

דבר על המשרד- וזה בדיוק מה שאני לא הכי משתגע עליו במשרד. במיוחד הבריטי המהולל: מישהו קם מספר בדיחה מאוד נדושה- כולם מתפקעים מצחוק. ברנט קם, מספר בדיחה טיפה חסרת טקט אבל למען האמת לא רעה- כולם משתתקים בתרעומת. הוא כמובן מתחיל להילחץ בחיוכים, קולו עולה למעלה והסצינה נמתחת ואני לא שזז באי נוחות, פשוט לא אוהב את זה. לפעמים זה מאולץ מדי. ואני לא מצליח להזדהות עם טים והמזכירה- אני רק רוצה לירות להם בצוואר עם רובה אוויר. לעומת זאת, האמריקאית, שנחשבת להרבה פחות טובה- מתבססת גם על דברים אחרים. מי יכול לא להתפקע מצחוק שמייקל סקוט רוצה לפגוש מישהי באינטרנט ורוצה להראות את האופי האבהי שלו בכינוי ולכן נרשם בכינוי- "אוהבילדיםקטנים". או שלאחד העובדים יש סרטן עור אפשרי ומחכה לתוצאות- הוא מקבל את השיחה וכולם מתאספים סביבו. אז הוא אומר לטלפון- "בסדר, ביי", מנתק ואומר לכולם- "זה שלילי". כולם נאנחים בהקלה ומייקל תולש את צמיד הלאנס ארמסטרונג שלו, מתחיל לבכות ומחבק את העובד, בזמן שכולם מסתכלים עליו כאילו הוא השתגע. זה מביך- אבל זה חכם. זה קורע.

גלׁ

New member
ולגביך....

טוב, פה אנחנו כנראה לא מסכימים על עוד דברים, אז בוא נתרכז בזה שמשפחה בהפרעה זו הסדרה הכי טובה אי פעם G.O.B.: But it’s not like envy, or even hungry. Michael: Could it be love? G.O.B.: I know what an erection feels like, Michael. No, it’s the opposite. It’s... it’s like my heart is getting hard. Maybe I am ready to be a father.

hen chen

New member
אווו, קיוויתי שהשיחה תגיע לזה...

Michael: (To G.O.B.) Get rid of the Seaward. Lucille: I’ll leave when I’m good and ready.

snier1991

New member
עוד מעט צריכה לעלות העונה החדשה

של לגדול בלי בושה וגם של החיים מתחילים(שקיבלה פרומו מאד מוזר)

למעלה