מה שמך בבקשה?
R Rachel47 New member 2/8/06 #2 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif ולי זה מזכיר מקרים שילדים מהשכבה הקודמת שלי (איזה כיף להגיד את זהההההההההה ) באים..וזה כאלה..פריחות..או ערסים..שלא היה לי קשר ממשי איתם ואני אפפעם לא זוכרת איך קוראים להם אז אני שואלת את השם שלהם..ו..פאדיחות חחח לא אבל זה באמת מקרה אבוד
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif ולי זה מזכיר מקרים שילדים מהשכבה הקודמת שלי (איזה כיף להגיד את זהההההההההה ) באים..וזה כאלה..פריחות..או ערסים..שלא היה לי קשר ממשי איתם ואני אפפעם לא זוכרת איך קוראים להם אז אני שואלת את השם שלהם..ו..פאדיחות חחח לא אבל זה באמת מקרה אבוד
מ מתה על קובנה New member 2/8/06 #3 ח עם קרן זה כבר מקרה אבוד ../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif הפסקתי להתרגש חחחח בייחוד אחרי ששמעתי ת'סיפור שהשומר לא הסכים להכניס אותה עד שמירי באה
ח עם קרן זה כבר מקרה אבוד ../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif הפסקתי להתרגש חחחח בייחוד אחרי ששמעתי ת'סיפור שהשומר לא הסכים להכניס אותה עד שמירי באה
ע עדי C New member 2/8/06 #4 ../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo39.gif אשכרה מקרה אבוד... יהיה טוב
../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo39.gif אשכרה מקרה אבוד... יהיה טוב
I is258 love shiri New member 2/8/06 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif