מה שמנסים להסתיר מאיתנו בקלטת

מה שמנסים להסתיר מאיתנו בקלטת

הקלטת שוחררה לפני כשלוש שעות וכבר יותר ממאה אלף איש צפו בה. לאחר צפייה חוזרת ,עם כל הכבוד לזה שהשקיעו וסיידו במיוחד את הקיר מאחורי גלעד ואפילו דאגו לכיסא פלסטיק, אני מקווה שברור לכולם שגלעד חיוור ורזה מאוד ( שימו לב להיקף המותניים בסוף הקטע כשהוא עומד ולידיים) מעבר לזה אם תשימו לב להשתנקות והמבט שלו כשגלעד אומר שמתייחסים אליו מצויין.. אני לא מבינה איך במצב שגלעד נמצא בו, יש אנשים בקרבנו שעוד מפקפקים בצורך המיידי לשחררו בכל תנאי! האסירות האלו הן חלק מהמדיניות של הדלת המסתובבת של מדינת ישראל. אסירים שלהם נעצרים ומשתחררים ורק גלעד שלנו נשאר בשבי!!

nogaash

New member
מעניין למה באמת...

זו לא מדינת ישראל שמעכבת את שיחרורו.. אלה החמאס שמשנים בכל פעם את התנאים... למה??? כי לא בא להם למסור את מכרה הזהב שיש להם בידיים.

בכל תנאאי לשחררו?

גם אם חמאס ירצו להביע בחופשיות את הלאומיות שלהם על משפחתך? בגלל רופסים כמוכם לא רצו מלכתחילה לשדר את הקלטת.

אולי תאמץ את הניק שלך?

ותחסוך מתפוז לחסום אותך שוב, כי דיעות חשוכות כמו שלך מתאימות לאתרי האנתרופולוגיה, המנסים אלפי שנים למצוא את ה- missing link.

מה השטויות? אני לא מכיר חייל קרבי שיסכים

שישחררו תמורתו טרוריסטים מסוכנים שיסכנו את משפחתו, חבריו ואת שאר האזרחים במדינה. חילים לא מתגיסים לצבא בשביל לשמש קלפי מיכוח (במקרה שחס וחלילה יחטפו) לשיחרור טרוריסטים.

צריך לשחרר אותו ומיד

כל עוד מצבו יחסית טוב יש לנו הרבה מאוד מה לאבד. בושה שחיל שלנו, חי, נמק אצל החמאס כ"כ הרבה שנים, והוא נמק!!!

gogy

New member
בנוסף לזה הוא לא רואה אור שמש,,,,,

ויתכן מאד שחסר לו כמה ויטמנים שמחזקים בעיקר את העצמות

Rotemela

New member
לגלעד מאוד קשה.

זה לא שהוא במצב טוב ואפשר לגרור את המ"ומ, אלא שיש לנו פה הרבה מה להפסיד- את חייו, את הברית הבלתי-כתובה בין ההורים ששולחים את ילדם לצה"ל למדינה, את הלכידות החברתית, את האחריות ההדדית והרשימה עוד ארוכה.. אנחנו צריכים את גלעד איתנו. אנחנו לא חזקים במיוחד כעת, אבל אם נגיע למלחמה הבאה בלי גלעד- נהיה חלשים הרבה יותר.

למעלה