היי במזל טוב יש לנו יו"ר טרנסית באגודת ההומואים, הלסביות, הבי, והטרנס. אלון התפטר לפני כמה ימים והיה צריך לבחור יו"ר חדש מיכיוון שיש 6 נציגים "במועצה" של האגודה נורה הייתה המועמדת העיקרים וכולם תמכו בה ברוב קולות. נורה היא לא מחליפה ולא זמנית, נורה היא יו"ר האגודה!!! נורה עשתה תקדים בארץ ובעולם ועל כן יש לברך אותה! טליה
היושר שלה, האמינות, החוכמה, ההגינות שלה, הנכונות לפעול.......כל זה זה העיקר.....!!!! אני מאמין בנורה הרבה יותר מכל מועמד/ת אחר. נורה, מאחל לך המון בהצלחה ויודע שסוף סוף יש מי שיקח את האגודה קדימה.
), אבל... כשהמדובר ב-נורה - זו הקטנה ב"נדוניות" שהיא מביאה איתה! יושר, נכונות, עשיה ללא ליאות, אחריות, יצוגיות, יושרה... תקצר היריעה - ואף על פי כן: סופסוף האשה הנכונה במקום הנכון !!!! עכשיו גם אני נרשמת לאגודה ! (כן...)
והמתנה הגדולה ביותר שאנחנו יכולים להעניק לעצמנו זה שכעת כשנורה היא היו"ר, יירשמו המוני א/נשים (ובעיקר נשים שעד היום היו מיעוט) לחברות באגודה. כך גם נבטיח תמיכה גדולה בנורה, גם נדע שאנו בידיים טובות, וגם אולי יבינו סוף סוף שאשה נטולה משחקי כוח תוביל את האגודה למקום של עשייה ותרומה חברתית. "ואת/ה
../images/Emo50.gif ל ../images/Emo62.gif!../images/Emo48.gif
אם כי הייתי מעדיף ש"עלייתה לשלטון" תהיה בנסיבות אחרות. נורה בלי ספק ראויה לתפקיד, ואני מאמין שתדע לגשר על הפערים, לאחות את הקרעים ולהוציא את האגודה מהבוץ. מהרושם שלי וממה שסופר לי: הקואליציה שמנהיגה היום את האגודה מאחדת לסביות, טרנסימות, דו ו"אפילו" הומואים עם ראש פתוח. אולי בכ"ז שחר חדש יזרח על הביצה הקוירית?