מה שמעתי על DVD ? מישהו יכול לתת לי פרטים על זה?
מ מנגב לך את הדמעות New member 23/9/01 #2 DVD מסכם שנתיים של הופעות בקיסריה עם אהבתיהם אין עדיין תאריך סגור ליציאת הסרט ההערכה מדברת על סוף אוקטובר כרזת הפירסום כבר הגיעה לחנויות התקליטים
DVD מסכם שנתיים של הופעות בקיסריה עם אהבתיהם אין עדיין תאריך סגור ליציאת הסרט ההערכה מדברת על סוף אוקטובר כרזת הפירסום כבר הגיעה לחנויות התקליטים
א אהבתיה New member 23/9/01 #3 שאלה לגבי הDVD האם יהיה שם את כל ההופעה החיה ? כלומר ממש רצוף ללא הפסקות,את כל ההופעה החיה? ומה עוד יהיה חוץ מזה אם בכלל?
שאלה לגבי הDVD האם יהיה שם את כל ההופעה החיה ? כלומר ממש רצוף ללא הפסקות,את כל ההופעה החיה? ומה עוד יהיה חוץ מזה אם בכלל?
מ מנגב לך את הדמעות New member 24/9/01 #5 נראה לי שיהיה בסביבות 90 דקות אבל.. אני לא ממש סגור על זה ואולי רק אולי עם שלמה ממש יהיה מקסים ויעשה DVD כמו שנהוכ בחו"ל אולי יהיו בונוסים כמו קליפ או ראיונות מאחורי הקלעים אבל אני רק מעלה ספקולציות אין לי מושג ירוק
נראה לי שיהיה בסביבות 90 דקות אבל.. אני לא ממש סגור על זה ואולי רק אולי עם שלמה ממש יהיה מקסים ויעשה DVD כמו שנהוכ בחו"ל אולי יהיו בונוסים כמו קליפ או ראיונות מאחורי הקלעים אבל אני רק מעלה ספקולציות אין לי מושג ירוק