מה שמעתי....?

• פותח הנושא ek11
  • פורסם בתאריך

ek11

New member
מה שמעתי....?

תראו שבוע הבא אני הול ובפעם השלישית בחודשים האחרונים להופעה. ושמעתי שהוא החליף את צוות המופע? זה נכון ?

invisable

New member
אני לא שמעתי על זה...

תראה ותגיד לנו

Saffron

New member
לא ידוע לי שהוא שהחליף ../images/Emo29.gif

איפה שמעת את זה? תהנה בהופעה!

ek11

New member
היום ברדיו.........

ומקווה מאד שאתם צודקים ! תודה

titp2002

New member
עידכונים

הצוות די משתנה בצורה משמעותית - איתמר דוארי עוזב גלעד שמואלי לפחות בשובע הקרוב יופיע עם עברי אין לימ ושג מה קורה אח"כ והאמת שנראה לי שמאיה אברהם בהריון

Saffron

New member
תודה על הדיווח ../images/Emo45.gif../images/Emo29.gif

מעניין מה הם יעשו - ימשיכו עם צוות חדש, או יעשו הפסקה בהופעות? לכל סיבוב הופעות יש סוף, אבל אני מאוד מקווה שהוא לא יהיה בקרוב. אם מאיה באמת בהריון - מזל טוב לה!

titp2002

New member
אל תדאגו

אל תדאגו הם ממשיכים להופיע,כבר יש מחליף לאיתמר זה עדיין "חסוי". איתמר עוזב רק בסוף נוב'...אז זה הזמן ללכת להופעות! שמואלי לא עוזרב כרגע הוא פשוט מחוייב גם לעברי

מזל טוב למאיה

בקשר למחליפים, אני לא שמעתי על זה. אבל מה שכן, שבאפריל האחרון שהלכתי להופעה של הפרוייקט, אז שמואלי לא היה, במקומו היה נגן תופים אחר. כמובן שיש להם מחליפים. אבל אין מחליפים לאבי וואסה ,וכברה קאסי, ודין דין אביב.

titp2002

New member
לצערי

לצערי זה שאיתמר עוזב זו לא שמועה אלא עובדה וכבר כמו שאמרתי יש מחליף... אין לי מושג אם מאיה תעזוב בקרוב או לא בעקבות ההריון (דין דין עזבה לאחר שנכנסה להריון) אבל ידוע לי שעידן בדק כבר כמה זמרות - שוב, אין לי מושג אם בשביל ההופעה או בשביל הקלטות

OMERIQA

New member
יהה.. איזה באסה שהוא עוזב...

הוא אמור להתגייס או משהו???

למעלה