מה שמפריע לי בתכנית של אלירז זה שלאט לאט

lotaria

Well-known member
מה שמפריע לי בתכנית של אלירז זה שלאט לאט

זה הופך לתכנית ים תיכונית סתמית. אולי מה שאכתוב כאן לא ינעם לחלק מהאנשים אבל זו הרגשתי.אלירז צריך מרואיינים על רמה גבוהה יותר מחלק המרואיינים שהגיעו אליו לתכנית.בלי לציין שמות. מה שנפלא אצל אלירז זה שהוא יודע להתאים עצמו למי שיושב מולו. אבל לבחור כמו אלירז מגיע רמה קצת יותר גבוהה של שיחה. כולנו ראינו אותו שלשום אצל דן שילון וטלי מורנו. איזו רצינות,התיחסות.ולקבל מחמאות כאלה מחיית תקשורת כמו שילון זו המחמאה הכי גדולה עבור אלירז. אל תורידו את הרמה של אלירז. מגיע לו יותר.עם כל הכבוד למוסיקה המזרחית שמשתלטת עלינו מכל עבר תשנו קצת. תביאו קצת מוסיקה אחרת ומרואיינים על רמה.אלירז ידע להתמודד עם כל מי שתביאו לו.מספיק כבר עם השכונה הזו. אתם עושים לאלירז נזק גדול. אני מקווה שהוא מבין את זה .עם כל האהבה והערכה שיש לי לאלירז המקסים אני מוצאת את עצמי בימים האחרונים פחות נהנית מתכניתו-ולא בגלל אלירז-אלא בגלל ערוץ 24 והבחירה הלא מוצלחת של מרואיינים והחובבנות של התחנה בביצוע השידורים.אל תשכחו שאלירז מביא לכם רייטינג שמעולם לא היה ולא יהיה לכם.אני וצופים רבים אחרים מעולם לא צפינו בערוץ 24 .אני צופה רק באלירז.התכניות שלכם לא משהו עם כל הכבוד.מישהו אחר במקום אלירז כבר מזמן היה קם ועוזב את אחרי כל הפשלות. כל מה שכתבתי פה בא מכוונה טובה. אני מעונינת בהצלחתו של אלירז כי מגיע לו.מקווה שתקחו את הכתוב לתשומת לבכם.

מדוע את רואה כל יום את תוכניתו?

אם תסגלי לך צפייה בתוכניתו לפי שם האורחים הנראים לך השקפתך הייתה משתנה. לאלירז מעריצים ואוהדים מכל גווני הקשת.אני בטוח שאוהדים מגוון מסויים לא אהבו את התוכנית עם צביקה פיק ומאוד אהבו את התוכנית עם דודו אהרון ולהיפך. התוכנית של אלירז כייפית זורמת ומהווה הצלחה גדולה.מן הסתם אוהדיו הרבים פיתחו לעצמם צפיות יתר דימיוניות. ומן הסתם,תוכנית זו היא לא פסגת הקריירה של אלירז וכנראה צפויות תוספות שונות בעתיד הקרוב.

למעלה