מה שמפתיע

Alexander l

New member
מה שמפתיע

זה שזה לא מפתיע. כלומר כמה זה פשוט. מזה זמן שיש לי מערכת של יחסים/משיכה/גילוי עם בן אנוש שהוא נקרא על פי הגדרות אלו ואחרות, טרנסקסואל. עבורי היא אישיות נשית מרתקת מקסימה. כל מה שאני יכול להגיד אל עצמי זה שאני מגלה את עצמי מחדש. כלומר באופן סטנדרטי מן הסתם אפשר להגיד שאני סטיירט. אבל כבר גיליתי שהגדרות זה דבר שמתעתע, כך שאוותר להגיד מי אני. במחשבות של אחר פגישות מצאתי עצמי אומר לעצמי מצצתי לה את הזין, כן, לה ולא לו... צליל נפלא יש למילים האלו,,,,,, מילון ההגדרות אינו מצויד במה שצריך לתאור המצבים. אם כך נישאר עם האמנות. אלכסנדר מאוהב.

Alexander l

New member
קראתי את

השרשור בשאלת הגדרות נשיות / גבריות העיסוק בשאלה הזאת נהיה עבורי נושא נוכח באופן שלא היה עד כה. לבסוף, במבט לאחור אני יכול להגיד שאינני עסוק בהגדרה, אלא עסוק בהבנה, מצוי בחוייה, הרצון להבין חשוב לי בין השאר בשביל להיות יותר טוב עבורה. כלומר בעניין של ההגדרות, הכל נכון ושום דבר איננו הכל. הכל נקודה של חיי אני מגדיר אותי מחדש, אותי, את הגבריות שלי את הנשיות שלי את המיניות שלי ואת כל השאר. "כשגילתי" אותה והתחושות התפתחו לכדי יחסים, לרגע נסיתי לברר מהיכן זה בה, לפרק את ההרגשה לפרטים, להגדרות. זה סה"כ הכל מכלול של דברים, הטקסטים שמלווים את היחסים היו יכולים להכתב בכל פורום אחר. ממבט בפורום הזה אני מרגיש שיש אלמנט של "קהילה" שנותן תחושת מכנה משותף שמקל ויכול לקבל את היחסים מבלי הצורך לטפל במרכיב הפחות נפוץ שלהם. סוג של פשטות, לא פשטנות. אלכנסדר שבעד פשטות אבל קצת זין את השכל :)

Lizz

New member
בדיוק אתמול דיברתי עם אנשים,

והגענו למסקנה שאולי ישנם פורומים מסוימים שבהם יש יותר מידע ודיונים אינטלקטואליים יותר ארוכים, וזה טוב ויופי, אבל אצלנו מה שיש זה קבוצה קטנה אך ידידותית של אנשים שתומכים ומחבקים, "אלמנט הקהילה" שעליו דיברת, ועדיף לנו בצורה הזו :) פשטות זה לא רע :)

גיל494

New member
קשה למצוא

אושר. אושר הוא דבר נדיר ולכן אם מצאת אותו - אני יכול רק לקנא בך... תהנו מהחיים...

Alexander l

New member
לפני שנים

אמרתי שבגלגול הבא ( שזה צורה של להגיד "בצחוק" דברים רציניים ) אני רוצה להיות אישה ולסבית. עכשיו בתוך היחסים החדשים שלי האמירה הזו קיבלה "טוויסט" כל כך מציאותי. כמו שאומרים NEVER SAY NEVER אף שבמערכת הזוגית זה אני "הגברי" והיא, הטרנסית, האישה, הצד הנשי שבי מקבל חופש ביטוי פנימי מקסים. הגילוים החדשים מסעירים ומשרים נוחיות בו זמנית, אני מקווה שהלכאורה סתירה מובן. בעניין הקינאה,,,, שזה נושא לגמרי אחר, ועד כמה שהעולם האינטרנטי מאפשר זו שמח עבורנו, איתנו, עזוב את הקינאה..... :)

ליטל ו

New member
זה מקסים מקסים מקסים

ואני לגמרי מזדהה. ממש אהבתי :) רק טוב שיהיה לכם :) אה, וברוך הבא! :)

למעלה