מה שמרגיז כאן בפורום

longleggedlady

New member
מה שמרגיז כאן בפורום

זה שמישהוא כותב הודעה על נושא אז בא עוד אדם שלא מוכן לשמוע את דבריו ומתחיל לרדת על אותו אדם בקללות ועלבונות..אז שוכחים למה אנחנו כאן..שוחכים שההפקה גרמה לנו תיסכול ואנחנו באים לכאן כדי להתבטה אבל יש אנשים כאן שלא מוכנים לתת לנו את ההזדמנות.. אני ועוד המון אנשים כותבים את הדיעות שלנו ותמיד צריך לבוא איזה f****n ass***e כדי להרוס כי זה התפקיד שלו. אז תנו לנו לומר מה רוצים ותפסיקו לרדת עלינו..יותר טוב שתרדו על ההפקה...הם בישלו את הדייסה ולכן הם אלו שצריכים לאכול אותה !!

אם לא תכתבו שקרים אף אחד לא יירד עליכם

אך אתם כותבים שקרים ודברים מצוצים מהאצבע שהמצאתם מהמוח הקודח שלכם, ואפילו מבלי להציג אף הוכחה לדבריכם, לסלף ולעוות משפטים שאומרים המתמודדים, בעוד שברור לכם שגם אנחנו שומעים ורואים בדיוק את אותו שידור ועל כן ברור לנו שאתם משקרים מעוותים ומסלפים, והכי גרוע נכנסים לפורום רק בכד להפיץ את ארס השנאה שנוטף ממכם.

longleggedlady

New member
you kill me ..you are so intelligent

כמה אתה חכם יוווווו ...שקרים זה מה שאתה כותב יא הומו בהריון!!

שלושת המילים האחרונות שלך מצביעים על הרמה שלך

ואני ממש לא מתכוון לרדת לרמת הביוב שלך "אינטליגנט".

cookies10

New member
יש לי רעיון למנהל הפורם בקשר למטרידים

לפתוח לינק מיוחד לכל אלה שמשמיצים את הכותבים ושמחפשים לריב בהקצנה, את דעות של אנשי הפורום, כותבים בכוונה כדי לפגוע.... לבנות ללינק מיוחד שיקרא: גריל המטרידים כל מי שמרגיש שיש איזה מטריד קרציה שחוזר אליו בקללות וניבולי פה, שיעביר אותו לגריל בלינק גריל המטרידים|דגש| אז נוכל להביע את דעתנו חופשי בלי קללות וניבולי פה.... ועם כמה פעמים יופיע שם של מטריד על לינק שיקרא גריל המטרידים, אז מנהל הפורום ינטרל את כל המפריע ויחסום אותו... או שיכתוב לו הזהרה....ככה נשמור על רמה מסויימת בפורום לתגובתכם מי בעד.....

למעלה