מה שני השמות הפופולאריים בישראל בשנה האחרונה?

smailie

New member
מה שני השמות הפופולאריים בישראל בשנה האחרונה?

התשובה - בקישור.

gils33

New member
זה דיי הגיוני למעשה

אנשים מחפשים את הנועם,את הרוגע,את השלווה של פעם. הסיבות גם לנעה ונועם : נועם -מהשרדות,איש נעים ואוהב שלום שקל להתאהב בו. נעה - מלשום נעם,נעימות,נעמה ונעימה.

Master Stav

New member
לילדתי מנישואיי השניים

קראנו טאי , סער ותום .... טאי על שום שלווה עוצמתית ....או עוצמה שלווה , וכל קשר בינה ובין שלווה מקרי בהחלט .....
שנולד הבן החלטנו על סער ....יעני הפוך על הפוך....ושוב לא הלך לנו .....הוא באמת סוער רגיש ומדהים .... ותום ...מלשון תמים .....זהו שגם פה ..צחק עלינו סבא גורל והחליט שתומי יהיה שובב גדול ...עם חיוך מדהים וכובש והכל חוץ מתמים ...

gils33

New member
שמות מדהימים

זה כמו שהיום בתוכנית הבוקר שי ודרור,התארחה מישהי בשם יפה. אז שי כל הזמן שאל אותה "את יפה כמו השם שלך"? ב- 99% מהמיקרים השם לא מייצג את האופי

motior

Member
נועם מהישרדות???

אתה רומז שהורים קוראים לילדים על שמו??? ונעה - היא אחת מבנות צלופחד ובכך היא בעצם אחת מהפמיניסטיות הראשונות

gils33

New member
ברור לחלוטין שכן

אין לך מושג איך הורים חושבים היום

liza26

New member
מה מיוחד בזה?

בכיתה של הבת שלי יש : 4 הראל (מתוכם בת אחת) 3 נועה 3 מאיה נפלא לא? לא מבינה למה חוזרים שוב ושוב על אותם שמות - זה הופך את השם לכל כך לא יחודי ולא שחייב שם יחודי , אבל די כבר עם אותם 2-3 שמות. הורים תתעוררו- יש כל כך הרבה שמות יפים מספיק כבר עם הטרנדים האלה

hag70

New member
אם יש שם שמישהו אוהב

מה אכפת לא כמה עוד כאלה מסתובבים בחוץ? מה הקשר לטרנדים?

smailie

New member
על בת בשם הראל אני שומע בפעם הראשונה

אבל הייתה לי ידידה שפעם כמעט קראה ככה לבת השנייה שלה. בסוף החליטה על דורון.

schlomitsmile

Member
מנהל
ואני הכרתי פעם ילדה בשם גלעד באמת תופעה תמוהה- לא תמצא בן עם שם של בת- חלילה, יצחקו עליו שהוא הומו../images/Emo3.gif אבל בנות עם שמות של בנים, יש ויש.

elotan

Member
לצערי יש גם כאלה

היה איתי בתיכון מישהוא בשם קרן ועובד איתי מישהוא בשם עינב.

Master Stav

New member
מכיר כמה וכמה עינב ...זכרים

ואיש מהם א מצר על שמו ההיפך אם כבר

אני בטוחה שגם הם לא מצטערים כל כך

אני מכירה גם נטע ועינב (שלמעשה אלו מילים זכריות, שאיכשהו סופחו להיות שמות לבנות).

smailie

New member
ואפילו ענת, אם אינני טועה

היה במקור (בתנ"ך) שם של גבר.

למעלה