מה שנקרא הקפצה...

מזל טוב לפורום החדש (יחסית ../images/Emo8.gif )

אז ככה , יש לנו במשפחה מספר אוספים :
האוסף הראשון הוא אוסף דיי גדול של טלכרדים מכל העולם ומהארץ . בין המדינות הבולטות יש את איחוד האמירוית , מלזיה , יפן , סין ופולין (כמובן שיש עוד הרבה ,אבל אמרנו את הבולטים , לא?
)
אוסף שני הוא אוסף של בולים שגם בו יש כמה בולים (או יותר נכון אלבום) מיוחדים ובינהם בולים ממלחמת העולם השניה ,מסין בתקופת שנות ה45-50 , בולים מגרמניה של המשבר הכלכלי (בול אחד עלה כמה מיליוני מארקים).
אוסף נוסף הוא אוסף של שעונים ובעיקר של שעוני swatch . אני חולה על השעונים של swatch
אוסף של מטבעות ושטרות .
ואוסף אחרון הוא אוסף של חוברות נשיונל ג´אוגרפיק ושל מסע אחר. אה, ולאבא שלי יש מלא פנלים למלא סוגי טלפונים , פאנל לדוגמה הוא פאנל עם ציור של פיקאסו
אז זהו בסך הכל , מזל טוב לפורום החדש , ובהצלחה !!!

פורמלין

New member
ברוך הבא,

קשה לי להחליט מהיכן להתחיל להגיב על הודעתך כל כך הרבה אוספים וכל אחד מהם מעניין ומיוחד בפני עצמו האם ידעת שלדידי הררי שדרן הרדיו יש את אחד מאוספי שעוני סווטש הגדולים בישראל אם לא הגדול ביותר? איזה מבין האוספים אתה מחשיב כמשפחתי ואיזה אתה מחשיב כאוסף אישי שלך? תודה על הברכות

אז ככה...

האוספים שהייתי מחשיב כמשפחתיים הם : אוסף הטלכרדים והבולים. שאר האוספים הייתי פחות או יותר מחשיב כאוספים שהם בעיקר שלי. נ.ב שכחתי לרשום שיש לי אוסף ענקי של מחזיקי מפתחות מהארץ ומהעולם , ושל סיכות של HRC.

פורמלין

New member
מקורי ביותר ../images/Emo168.gif

יש לי כמה חולצות של הארד רוק קפה מסניפים שלהם מסביב לעולם אבל לא ידעתי שבכל סניף יש גם סיכות שונות האם עשית מנוי למועדון הרשמי של אספני הסיכות? האם הסיכות של הסניף בתל אביב נחשבות היום פריט אספנים נדיר? כמה סיכות יש לך בסך הכל והאם יש אספנים נוספים מישראל?

HRC

אני מתכנן לעשות מנוי בקרוב מאוד (מנסה לחשוב על דרך להוזיל את עלויות המשלוח , 25$ למשלוח נראה לי קצת מוגזם בעוד שהמנוי עולה כ30$
) לא נראה לי שהסיכות של הסניף בת"א נחשבות לנדירות , אולי בעוד 10 שנים , מי יודע
ולא ידוע לי על עוד אספנים נוספים מהארץ .

אושר מ

New member
(אמרה הרוח). גם לי יש אוסף שטרות

ומטבעות, ישראלים. יש לי למשל שני שטרות חדשים לגמרי של 10,000 שקלים (ישנים כמובן) עם תמונה של גולדה אלא מה? השטר הכי ישן שיש לי, הוא 500 מיל של בנק אנגלו פלשתינה, שזה כמובן לפני הקמת המגינה. ואם אתה מכיר את הסדרות אז יש לי מסדרה א´....שטר אחד, וחבל. כי היא הסדרה הכי יפה לדעתי. מסדרה ב´ יש לי 1/2, 1, 5, 10, 50. שזה כל הסדרה. אבל לצערי אין לי את כולה (עניין של צבעי הטבעה שונים של מספרים). ועוד כל מיני
פשוט קצת נמאס לי לפרט. מה יש לך בשטרות?

שטטרות...

אז ככה , גם לי יש את השטר של ה10,000 ,יש לי גם של 1000 ,500 ו5000 (כולם ישנים) . בין יתר השטרות שיש לי ,יש לי שטר ישן מברזיל , מארגנטינה וגם שטר אחד מערב הסעודית ואחד מלבנון ... יש לי עוד הרבה שטרות מכל מיני מקומות חלקם ישנים ,אבל אלא המיוחדים

אושר מ

New member
המממם

אין לי שטרות מהעולם. רק של הארץ... אין לי את ה 500 5000 ו 1000 לצערי... אני מנסה להשיג אותם מידי פעם... אבל
. אני גם עם דרישות. אני רוצה אותם במצב טוב
. מה עוד יש לך? ומה יש לך במטבעות?

יש לי ,יש לי , יש לי ....

במטבעות יש לי : יורו (חדשים חדשים מהערכה שחולקה באירופה). פרנק שווצרי גילדן הולנדי מצ´כיה (שכחתי מה שם המטבע) דולרים (ארה"ב כמובן) פרנקים צרפתים פאונד (אנגלי) מארקים גרמניים זלוטי (פולני) קרונות (דנמרק) שילינג מקפריסין טורקיה מטבע מבורמה נדמה לי... ועוד כל מיני מטבעות , מאירופה בעיקר... אה, ויש לי גם אסימונים..

אושר מ

New member
אסימונים...

שכחתי מה זה בכלל. ולי יש מטבעות ישראים בעיקר. ישנים לאללה.

motons

New member
אוסף שטרות מהארץ ומהעולם

יש לי אוסף של שטרות מהארץ ומהעולם מחפש שטרות מלפני קום המדינה

למעלה