מה שנראה כגילוי עריות

mekred

New member
מה שנראה כגילוי עריות../images/Emo18.gif

אתם ברסמי צודקים!! אבל אני רוצה להביא לראות עיניכם נושא אחר! מה נסגר עם דקלה ואורן?!הם נראים כמו אחים!!זה נראה כמו גילוי עריות!! והאורן המכוער הזה היה צריך לעוף ממזמן במקום טוני.. ודקלה..הבחורה בטוחה שהיא שיא היפה ומדהימה וכאילו די!!תרגעי מעצמך!את כולה אקס חנונית שרק סימה בית ספר ומתלהבת מזה שבפתיחת רגליים כולם מתיחסים אלייך קצת..

אורן מכוער?

הלוואי עליי שחבר שלי יהפוך להיות ככה חיחי די אני מגעילה... אבל ברצינות, אורן לא מכוער, זה שהוא שיחק קצת בקמילה הנודניקית לא הופך אותו למכוער. ולמה לעזאזל אף אחד לא מתייחס לזה שקמילה שוכבת עם כולם מזדיינת ובוגדת, וכולם נטפלים לדיקלה שכולה לא רצתה לפגוע באליאנה ובגלל זה שיקרה.

p e r e g

New member
!!!

דקלה לא מכוערת היא ממש לא היא יפייפיה אבל היא בהחלט מתנשאת ואורן נראה טוווובבבב רק שהואמתנהג כמו פג מתרומם.

ny city

New member
הנה לך ההוכחה

"אני מאוד מחוזרת בוילה ע"י אורן.... שני.... יוגב... דניאל... ו... (באה להמשיך) זהו". זה לא מתנשאת? אז נכון שרוצים אותה, ונכון שמתוך ברירת מחדל היא מחרמנת שם כמה בנים, אבל למה להגיד את זה למצלמות? את חושבת שלא שמנו לב לזה בעצמנו? את חושבת שזה מעניין מישהו בכלל? סתם עוד הוכחה שהיא פ-א-ק-צ-ה.

ny city

New member
מישהו אמר שמה שהיא עושה זה בסדר?

ברור שגם היא עושה המון שטויות ופותחת רגליים קצת יותר מדי. אבל לפחות היא לא בחורה בת 21 שמשחקת אותה ילדה בת 12, ויותר מזכירה קרפדה משאר בחורה.

artgrl

New member
אורן כן מכוער!

אלוהים איך מישהו יכול לחשוב שהוא יפה!!! אני מקבלת בחילה רק מלהסתכל עליו, למרות שבזמן האחרון הוא בכל זאת נראה טיפה יותר נורמלי אחרי שהתגלח... היחיד בוילה שגובר על אורן ברמות הכיעור והמגעילות זה צ'ינו...

למעלה