מה שנשים רוצות- המדריך השלם!!!

לסבו

New member
מה שנשים רוצות- המדריך השלם!!!

נשים ל-א, אבל לא רוצות שישלטו בהם.. הייתי מחטיפה למישהו כזה סטירה. אתם הייתם רוצים שמישהי תשלוט בכם?!! שתהיה אחראית לכם על החיים ותקבע לכם בכל?! לא! וגם אנחנו לא. למרות שאני לסבית וצעירה מאוד- אני יודעת. תשאל את כולם פה. בנות רוצות יחס, אהבה, רומנטיקה, ספונטניות ושלא יתעסקו כל הזמן במה שהם רוצות אלא פשוט יאהו אותם וינסו לבלות איתם. פשוט תואהבו אותם, תהיו נחמדים, תהיו קשובים לצרכהם- זה מה שנשים רוצות, זה לא מסובך, זה לא קשה! הם רוצות שתהיו פחות סתומים כלפי הרגשותהם, ושתתיחסו אליהם. זה הכל, זה לא מדע שלם (כפי שחושבים), וזה לא כזה מסובך. אם תהיו קשובים לבנות זוגכם תדעו מה הן רוצות, כי כל אחת רוצה משהו אחר. כל אחת שונה. אז תקשיבו ותוהבו ואז תדעו מה אותה אחת ספציפית רוצה. כי כל אחת רוצה משהו אחר, זה לא מה שכולם רוצות. כל אחת שונה, תלמד להכיר את בת זוגתך. וזהו. לא מסובך נכון?

בנות, בנות...

מתי כבר תבינו, שמה שכל אחת מכן רוצה, זה רק מה שהיא רוצה! ותפסיקו לשים את זה תחת הודעות "הנה מה שנשים רוצות". למשל, אני מכירה יותר מבת אחת, שדווקא מאוד נוח לה שיש לה חבר שקובע לה הכול ומשתלט לה על החיים. ואפילו בדברים שנראים ברורים מאליהם, כמו שאר הדברים שכתבת, זה לא תמיד נכון לכל הבנות. אני למשל לא אוהבת רומנטיקה, ויש עוד כמוני. אם אמרת שעצמך שכל אחת רוצה משהו אחר, תהיי מספיק חכמה להבין שזה נכון ב ה-כ-ו-ל - גם הדברים שלך נראים בסיסיים ובגדר חובה, לכל בת תהיה דעה שונה עליהם.

למעלה