מה שעובר עלי

White Knight1

New member
מה שעובר עלי

קצת באיחור, אבל אני שמח לבשר שאני סוף סוף נמצא בזוגיות

הספקתי לפני מספר שבועות לחוות נשיקה ראשונה (ומאז עוד מלא נשיקות וחוויות טובות אינטימיות אחרות) וכל הפחד שהיה לפני מחשש של חוסר ניסיון ואיך אני אהיה וכו'.. די נעלמו.. הבנתי לאחר החוויות כמה החששות שלי לא היו מציאותיים בעליל.
וגם החשיבה של "האם אני אשתנה ברגע שיהיה לי ניסיון" או "ארגיש אולי כבן אדם אחר" התגלתה גם כשטות (שזה מעולה), נשארתי בדיוק אותו בן אדם שהיה בזמן החוסר ניסיון, רק עכשיו אני באמת מבין עד כמה זה באמת שטויות.. כי אני הייתי חי בחשיבה שאנשים שחוו את זה הם טובים\מוצלחים ממני ושאני צריך לחיות בבושה, אבל זה ממש בולשיט אחד גדול, הכל בגלל הלחץ מהחברה הדפוקה שאנחנו חיים בה שגורמת לאנשים חסרי ניסיון לחשוב כך.
בני אדם הם קודם כל בני אדם, תהיו אנשים טובים וככה ישפטו אתכם, לא מהחוויות הזוגיות\מיניות שהם חוו, ומי ששופט אחרים בגלל זה הוא אדיוט.

בכל אופן, מה שאני רוצה לומר לאחרים שעדיין מרגישים תקועים - לא לוותר! אני חווה את זה עכשיו כשאני בתחילת שנות ה-30 שלי, אפילו אם אתם גם מתחילים בגיל מאוחר החוסר ניסיון לא אמור לפגוע לכם בסיכויים אם הבן אדם שאתם מעוניינים בו הוא רציני.
וברגע שהצד השני רציני אז הדברים יזרמו

נראה שאני מתחיל את השנה החדשה בדרך חדשה וחיובית, מקווה שתמשיך כך, ומצטרף לפותחת הדיון ומאחל לכולם בשורות טובות ושכל אחד ימצא את האחד\אחת שלו!

dori78

New member
תענוג לקרוא!

יש לך לדעתי כמה מסקנות ששווה לכתוב אותן בשרשור חדש, כזה שיוקדש ל"לפני ואחרי"...

dude579

New member
מסכים עם כל מילה

לגבי הביקורת על החברה בה אנחנו חיים, ולגבי הלחץ על אנשים חסרי נסיון כאילו הם צריכים להתבייש ולא יכולים להרגיש שלמים עם עצמם.
&nbsp
יחד עם זאת, אנחנו עדיין חיים בחברה, ואני אישית חשתי הקלה כאילו איזה תיק ירד ממני. מודה שנכנעתי ללחצים, קשה להתגבר עליהם וקשה לא להפנים שאתה "בעייתי"...

איזה כיףףףףף!!!

באמת חבל שלא פתחת הודעה חדשה עם הבשורה הנפלאה הזאת.
הייתי מבקשת מאל לנעוץ אותה
תמיד מחמם את הלב לקרוא שיתופים כמו שלך.

Elle992

New member
וואוו, הסיפור שלך, כ"כ מרגש ומשמח

אני כ"כ שמחה שזה הסתדר בסוף ושחווית מה שחווית.
זה מגיע לכולנו, בלי הבדלי דת, מין, גזע ועוד.

אני שמחה ומאושרתב בשבילך ותודה שבאת לשתף כאן

White Knight1

New member
תודה לכולם על התגובות :)

כיף לקבל תמיכה מאנשים שמכירים את אותה התחושה של ה"לפני" ומזדהים עם המחשבות הללו שתארתי.
אתם מוזמנים לנעוץ את הפוסט שלי אם יש כזו אפשרות

למעלה