מה שעושה אותי IN בעיני עצמי

n i v1

New member
מה שעושה אותי IN בעיני עצמי

אני עשיתי לי פירסינג בפופיק. אין הרבה אנשים שיודעים עליו, רק אני ולא עוד הרבה. אמא שלי ואחותי למשל, לא יודעות עליו. אני מאד שמח בגללו. הרגשתי מאד אמיץ כשעשיתי אותו, אני יודע שאין הרבה בנים שיש להם פירסינג, כנראה בגלל שזה נחשב עדיין ל"עניין של בנות". אני בכל אופן מאד מאושר ממנו. כשאני בחדר כושר, ונכנס למלתחה ומוריד את החולצה ויודע שרואים אותו, אני מקבל מין סיפוק שכזה... אני ממש שמח ממנו, הוא כאב לי מאד, וחשבתי לעשות אותו איזה תקופה... בקיצור, פירסינג בפופיק לבנים, עדיין לא באפנה, אבל בתור חוזה עתידות חובבן אני צופה שגם זה יגיע, וכמו שזה יפה לבנות, אנשים יתחילו לראות שזה יפה גם לבנים. ההבדל בין בנים לבנות בקטע של חשיפה הוא שבנות הולכות עם חולצת בטן ובנים לא, לכן לשנים, הסיפוק הוא "פנימי" יותר לפי דעתי, וחוצמזה, תמיד יש את הים ואת הבריכה בשביל חשיפה.

אני חושבת שזה כבר היה אין, ויצא...

הייתה תקופה בחופש הגדול אני חושבת... שמלא מלא בנים עשו. אבל פירסינג זה ממש לא עניין של אין ואאוט...! מן הסתם בקיץ יש יותר וזה נחשב "אין" כי כולם בים ובבריכה אז הם עושים. אבל בתכלס, לבנים אני באמת חושבת שזה סיפוק פנימי שכזה כי באמת לא הרבה רואים אותו. בנות, בד"כ זה בישביל הצומי. אני בחיים לא הייתי עושה..
נאי מסתפקת מלראות על אחרים..
נראה לי כואב פחד...

זה לא עניין של אין או אוט../images/Emo70.gif

מה קשור
זה כמו שבנים הולכים עם חולצות בטן.. אותו הדבר
זה ממש קוקסי.. אבל ממש
לא משנה אם זה יהיה אין, עדיין זה יראה נשי
מה אתה חושב שדעות של אנשים משתנות לפי האופנה

סתיו מ

New member
זה לא כואב בכללללללל..גם לי יש...

אם כבר אז בלשון זה כואב אבל בפופיק? ממממממשש לאאאאאאא

keren201

New member
אחת שמדברת מנסיון...

בזמנו הייתי פריקית של עגילים.... היו לי 3 בטבור..... אחד למעלה שנקרע אחרי שנה עשיתי שוב ואחד בטבור תחתון.... וזה לא כואב בטבור!!! וגם בלשון זה לא כואב כי יש לי שניים.... אחד אחרי השני..... אבל אני מסתובבת רק עם העגיל החדש יותר,כלומר א עגיל אחד יש לי 3 שנים,ואת השני חצי שנה.... אז לא כואב בכלל.... לא טבור ולא לשון.....

מאיה1983

New member
אני עשיתי היום פעם ראשונה..........

חורים באוזניים!!!!!!!!!!!!! תמיד רציתי ופחדתי... איזה פחדנית, ואני עוד רציתי לעשות קעקוע... עד עכשיו אני מתבכיינת על הכאבים באוזניים וזה היה בבוקר שעשיתי!!

O Boy

New member
תמיד יש פעם ראשונה...

טוב שהתגברת על הפחד
ותתחדשי על החורים באוזניים... חחח...

i l0ve u

New member
אמממממממ

תתפלאאא אבל דעות של אנשים ממש ממש משתנות בגלל האופנה.... אני בטוחה שאם היית רואה לפני 4 שנים מכנס נמוך עם חוטיני מבצבץ היית אומר -שרמוטי והיום-סקסי {סתם דוגמא לא בטוח שזאתי דעתך...} מכנס מתרחב-מגעיל והיום מגניב באגיז-.............. וכן הלאה חחח................................ {וזה כולל עגילים}

כואב?

דבר ראשון כמעט לכל ידיד שלי יש עגיל בטבור לי אישית היה 4 בטבור וזה ממש לא כואב ולדעתי זה ממש יפה לבנים עגיל בטבור

keren201

New member
חחח...

מאיה מזל טוסט לך.... וכן 4 זה בדרך כלל אחד מכל צד.... אי אפשר אחרת.... רק שתדעו בטבור תחתונה זה דיי כואב.... בעעעע.....

דיי אני סתומה אני לא יכולה יותר!!!!

קראתי את ההודעה שלך.. אז לקחתי מחט ודקרתי את עצמי למעלה ולמטה, לבדוק מה יותר כואב... ואז דקרתי חזק מידי ויש לי פצע...
בבבבןןן זזזווונננההההה.... חח שנה שעברה הלכתי עם סיכה על הלשון כי רציתי פירס ואמא לא הרשתה...
אף פעם לא הבנתי ת'קטע של ההורים! מה זה מפריע להם!?הרי זה אני עושה, לא הם! וגם ככה רוב היום אני לא איתה והיא לא רואה את זה סו פאקינ שיט!!!

keren201

New member
מושגעת!!!!!!!!!

עשית חיטוי לסיכה?! אפשר לקבל זיהום מדקירה כזאת!! ובקשר לעגיל בלשון, עשיתי בלי שאמא שלי תדע..... אחרכך כבר היא גילתה... מה היא תגיד?להוריד? לא יכולה כואב לי,עוד 3 שבועות... ואז הם מתרגלים :)

חחח

אני את העגיל שלי בלשון עשיתי שההורים היו בחו"ל ואז הם חזרו וראו ואמרו לי להוריד ואמא שלי רופאה אז אמרתי לה שהלשון תתרפא אני יוריד וכל פעם היא הייתה מסתכלת עם זה בריא או לא וככה הייתי עם העגיל שלוש שנים נראה לי

למעלה