מה שעושה הפסיכומטרי למוח שלי. >>

StellarWind

New member
מה שעושה הפסיכומטרי למוח שלי. >>

ליסטה - אני מבקש סליחה מראש על העובדה שהפוסט דלהלן ל קשור בשום צורה שהיא לדיג'ימון - אבל הרגשתי צורך הזוי לחלוק איתכם את מחיקת-המוח שעברה עלי היום. תרגישי חופשי למחוק את השרשור הנ"ל אם הגזמתי קצת יותר מדי. XD מי אמר שלוגיקה פורמלית זה דבר הגיוני? אז ככה. במהלך השיעור היום (קורסי פסיכומטרי זה דבר מתיש במיוחד כשישנת רק שעתיים לפני המפגש X_X) התעסקנו בין השאר בסתירת טענות. והדוגמה הראשונה לתהליך סתירת טענה שניתנה לנו הייתה הטענה הכללית הבאה: "כל הדרדסים חובשים כומתה לבנה." בכל מקרה - גם אם נתעלם רגע מהדרדסים במהדורה הצה"לית (ולמי שלא רוצה להתעלם - הם עד היום לא סגורים על עצמם אם הם כחולים או ירוקים, גנדרני הוציא 21 אצל הקב"ן ודרדסית עזבה את הארץ לפני גיל הגיוס כדי לעבוד על קריירת הדוגמנות שלה וכיום היא יוצאת עם טיפטיפון מהקטקטים), נתבקשנו למצוא טענה שסותרת את הטענה הכללית. כל מי שזוכר ולו במעורפל את הדרדסים יודע שיש דרדס אחד שחובש כומתה אדומה (ולא ברור אם זה בגלל שהוא צנחן בדימוס או קומוניסט) - ואכן הטענה שסותרת את הטענה הקודמת היא ש"יש דרדס שחובש כומתה אדומה." או לא לבנה באופן כללי, אבל שיהיה. ומכיוון שמדובר בי, ועוד פועל על טיפות אחרונות של אנרגיה (אם בכלל!)... התמונה המנטלית הבאה קפצה לי למוח, וכמובן שהייתי חייב לצייר אותה - ואמרתי, כל כך מת פה בזמן האחרון, וואלה, נזרוק אותה עליכם כיוון שמי לעזאזל מחוץ למדינתנו הקטנה וההזויה יבין למה לעזאזל התכוון המשורר? ועכשיו אני אפסיק לחפור לכם בראש עם שטויות שלא מעניינות אף אחד. XD

Yuske

New member
תן לי רגע להבין....

ניהלתם דיון שלם על זה שלא כל הדרדסים לובשים כומתה לבנה.... ביננו...יש דרדס שחובש -בכלל- כומתה לבנה?.. ובוא נניח שאלה כומתות מה שיש להם על הראש.... אז ניהלתם דיון שלם על זה שדרדסאבא הוא "סתירת טענה" כי הוא לובש כומתה...אבל היא לא לבנה.... ובגלל שטענתם ש"כל הדרדסים" אז בגלל שהוא דרדס ולא לובש כומתה לבנה אז הוא סטירת טענה?... בכלאופן... אמ כבר בישגדא היה עובד רס"ר עד שהחליטו יומיים אחרי (נו צבא תמיד לוקח להם לאט מידי לקלוט דברים) עד שהחליטו לשים אותו בתור אחראי פרוייקטים שלא יתוכננו במתאיים שנה הקרובים... בר-כוח התותח בתותחנים או בגולני באיזה סיירת סודית חולמני ג'ובניק....שגם על זה נראה לי הוא חולם... בר-מוח הוא מ.צ (נו שטינקר...) קונדסון הוא בשב"כ יאללה עוד תאוריות אנשים...

Digi Lista

New member
דווקא משעשע...

אבל רגע...מיזה הדרדס היותר זקן מדרדסבא ("זה עוד רחוק?","כבר לא רחוק","זה עוד רחוק?"-"רחוק מאוד!")שבתמונה המצורפת,לאן בדיוק הוא משתייך?... למעשה בעונות היותר חדשות של הדרדסים יש עוד כמה חריגים עם כובעים אחרים(אחת מעצבנת זכורה לי עם כובע ורוד)והאמת שאחד הפרקים שקשורים לצבעים בדרדסים וזכור לי במיוחד הוא של דרדסית שהייתה רעה עם שיער שחור והפכה לבלונדינית אהובה... אהבתי את מה שיוסקה כתב בעקבות ההודעה הזאת

StellarWind

New member
... וואט דה פאק? >>

נראה שהרבה עבר על הדרדסים מאז ששמעתי עליהם פעם אחרונה. O_O

Yuske

New member
אה זה העונות החדשות יותר...

*צחוק של מישהו שגר בארצות הברית וראה חלק גדול מהן בזמן שלארץ זה לא הגיע* (זה לא כזה צחוק מוגדר או משהו אבל נגיד... ..... ..... ..... .... נו זה חסך לי את התשובה לשאלה של "איך אתה יודע את זה?" בקיצר...) כלאופן...האמת שחלק מהעונות האלה עוד היו בארץ אבל בתקופה יותר מאוחרת (סביבות שנות האלפיים ככה) ודובבו אותם מדובבים אחרים (ולא הכי משהו בינינו...) הדרדס הזקן יותר "מהקומוניסט\צנחנים בדימוס" הידוע כשמו גם כ"דרדסאבא"....כן הוא היה שמה בשלב כלשהוא מהחיים והקטע שלו זה שהוא היה מטייל בכל העולם וכאלה... מלבד זה שהוא מאוד זקן ויש לו קול משעשע באנגלית ועברית אני לא יכול לחדש הרבה היו גם 4 דרדסים קטנים "הדרדסונים" או....smufsfits משהו כזה קראו להם באנגלית (smurfs זה דרדסים אגב) הם היו כאילו דרדסים, אבל כאילו צעירים כאלה... הייתה את הבת עם האוברול הסגול\ורוד כנראה גם הכובע שלה היה ככה...והיו לה שתיי קוקיות כאלה היה אחד שהיה עצלן מאוד ותמיד ישן עם חולצה צהובה כזו אחד אמיץ שאוהב הרפתקאות וכאלה עם חולצה אדומה ואחד שאוהב את הטבע וחבר של כל בעלי החיים ויהי הם שהיה לו לבוש כפרי יותר כזה עם כובע חום כפרי כזה...ונראה לי שהוא היה יחף... גם באותו זמן המציאו עוד מלא דרדסים חדשים שלא נראו מעולם עד לאותו זמן והתייחסו אליהם כאילו המ היו שמ כל הזמן הזה (כמו בפוקימון פחות או יותר...) וגם בשלב מאוחר יותר עשו רעים אחרים שהם טרולים כאלה וכלמיני דברים מפחידים ומטרידים אחרים... אה והראו את אגתה המכשפה ביותר פרקים^___^

רוצים להציל חיים ../images/Emo35.gif

לסייע לאנשים במתן אוזן קשבת
להיות איתם במצוקותיהם
אולי כל הקיום האנושי הוא מאבק על אוזן קשבת סה"ר – סיוע והקשבה ברשת הוא פרויקט אינטרנטי התנדבותי שייעודו להגיש הקשבה ותמיכה לאנשים הנמצאים במצוקה נפשית. התמיכה ניתנת באמצעות שיחות תמיכה אישיות, ובתמיכה קבוצתית בארבעת פורומי התמיכה של סה"ר. הכשרת הסייעים הקרובה תיפתח ב-13/12/2007 ההכשרה תיערך באזור המרכז, מידי שבוע בימי חמישי בין 17:00 – 21:00 ותימשך כשלושה חודשים. אם את/ה מעל גיל 21 , ומעוניין/ת להצטרף לצוות המתנדבים שלנו ו/או להכיר אותנו יותר מקרוב, את/ה מוזמן/ת לבקר באתר סה"ר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים. נשמח להיענותך לאתגר!
סה"ר.

chi12

New member
XD

דרדסבא הוא טענה לא הגיונית! אני פעם למדתי את הנושא הזה, זה היה דווקא מענין.

למעלה