מה שקורה אצלי עכשיו.....

• פותח הנושא dzyer
  • פורסם בתאריך

dzyer

New member
מה שקורה אצלי עכשיו.....

אני לא יכול יותר, אני מרגיש שאני חייב לכתוב את מה שאני מרגיש עכשיו. אז ככה, אח שלי תמיד מציק לי, הוא יכול לקלל אותי חופשי ולהרביץ לי אפילו אם ההורים שלי שם הם תמיד בצד שלו והם אפילו נגדי. וכשאני מחזיר לו אז הם צועקים עליי והם מקללים אותי וזה קורה ככה כל הזמן וזה חוזר על עצמו ואני לא יודע מה לעשות יש פה כל כך חוסר צדק אני פשוט לא מבין את זה ההורים שלי בסדר איתי כל הזמן חוץ מכשהוא מתחיל איתי ואז הם תמיד בצד שלו והם לא מנסים אפילו לעזור לי.... אני רוצה לפוצץ את הבית לברוח מכאן אני לא יכול יותר זה כל כך מעצבן שבא לי להרוג אותם את הבני זונות האלה זה כל כך לא הוגן אני אמור לנסוע איתם לאיטליה אבל הם אומרים לי שהם לא ייקחו אותי כי הם חושבים שאני מציק לו! הם לא מקשיבים לי כשאני מנסה לדבר איתם אני מרגיש שכולם נגדי ואין לי אף אחד....

jKiTTiE

New member
אוקי אני קוראת את מה שכתבתה

עכשיו וזה נשמע לי כמו... אוי אוי אויי...חח סתם סתם אני צוקחת איתך... דבר ראשון תירגע...לברוח ולפוצץ את הבית זה לא פיתרון מניסיון ;] דבר שני מה עם לדבר עם ההורים שלך על מה שקורה?! לבד בלי אח שלך...תסביר להם את הכל מה באמת קורה.. בני כמה אתם!? סתומרת אתה ואח שלך...!? ובקשר לטיסה לאיטליה אין לך מה לפחד אני יכולה לחתום לך שאתה כן תיסע ואם לא....מסיבות חפירות וזה חח סתם סתם ;] קיצר אחי אפחד לא נגדך ואתה לא לבד יש לך פה מספיק אנשים שיתמכו בך בכל זמן שרק אפשר =]

זה חמור מאוד אם ההורים מקללים אותך

כי זאת לא התנהגות נאותה להורים, או לאף אחד בכלל. אני חושבת שאתה צריך לקחת את ההורים לשיחה רק בינכם ולדבר איתם על מה שאתה מרגיש, ומקווה שזה יעזור והיחס אלייך ישתנה.

היי

לפני שאתה מפוצץ את הבית ובורח אולי כדאי שתיקח לעצמך רגע שקט , תנשום עמוק ותבדוק אם לא הוצאת מפרופרוציות. אני לא אומרת שאתה מגזים בסיפורך חס וחלילה אבל לפעמים כשאנחנו בסערת רגשות קשה הכל הופך לגדול יותר וקשה יותר. כך שתחשוב על זה כשאתה לא בתוך הריבים והצעקות. אני אישית ממליצה לך לשבת עם ההורים ולדבר איתם, אם זה קשה לך אתה יכול לפנות ליועצת בבית ספר שתשב עם שלושתכם או שאפילו גם אחיך יצטרף (אני פשוט לא יודעת בני כמה אתם) ובעזרת עזרה מבחוץ שתוכל להיות אוביקטיבית ונטרלית תוכלו לפתור את הבעיה.

למעלה