מה שקורה כאן הוא נורא ואיום - מבקשת דחוף את עזרת כולכן/ם

מה שקורה כאן הוא נורא ואיום - מבקשת דחוף את עזרת כולכן/ם

מה שקורה כאן עבורנו הוא שחזור רגשי של להיות מופקרות וכל השיט הזה.
עוד שניה וחצי והפורום הזה יתפרק.
אם נעשה דברים - זה יכול להיות תיקון (פסיכולוגי) לחוויית הנטישה והחוסר יחס.
אני מציעה, ומבקש/ת מכולנו, שלא ניכנס עכשיו לעניינים רגשיים אלא ניכנס לפעולות חירום כדי להציל את הפורום.
ולצורך זה נחלק בינינו תפקידים.
ברור שכולנו - או לפחות רובנו המכריע - אין לו כוחות להתמודד עכשיו, ולכן עלינו לעשות זאת ביחד, כל אחת לפי יכולתה.
מי מוכנה לכתוב להנהלת הפורומים לבקש:
א. להוריד את הדבר המכפיר והמביש והפלילי בדחיפות
ב. לתת לשתיים מאיתנו, או אפילו רק לאיזולה בלה שהתנדבה לנהל בינתיים את הפורום, את סמכויות הניהול (מחיקה וכולי)?

כדי לכתוב להנהלת הפורומים:

נא העבר לנו את תלונתך על מנהל הפורום באופן פרטי בלבד (מייל לכתובת [email protected] או במסר לכינוי "הנהלת הפורומים"), ואנחנו נברר את העניין. בפנייה הקפד לציין את כל הפרטים הרלוונטיים ולכלול בה אסמכתאות לדברייך, לרבות צילומי מסך, תכתבות מסרים וקישורים להודעות רלוונטיות.

אני לא מסוגלת להתמודד עם העניין הטכני.

מי מוכנה לקחת את זה על עצמה בדחיפות?....

אני מתכוונת בדקות הקרובות לכתוב לנעמי ולתמר ולבקש את התערבותן הדחופה.

ואעדכן ברגע שאכתוב.

למי יש מחשבות נוספות מה ניתן לעשות כרגע?...

מבחינתי הפורום הזה הוא סוג של בית, ואני רוצה להילחם כדי להגן עליו. כוחות המלחמה שלי הם זעירים, וכך אני מניחה של כל אחת פה. סליחה על הקלישאה: רק ביחד אנחנו יכולים.

מקווה מאוד שתרימו את הכפפה!!!

ובבקשה, בואו נשתדל כעת להיות מעשיות ואפקטיביות, כי זאת עת מעשים עכשיו. לרגשות - אחר כך.

מכתב שכתבתי זה עתה להנהלת הפורומים, אבל!!!!

העתקתי כאן מכתב שכתבתי זה עתה להנהלת הפורומים, אבל אין לי צילומי מסך וכולי שהם מבקשים כי אני בורה טכנית מושלמת.

מי מוכנה לכתוב להם עם צילום מסך וכולי?...

מלבד זאת, כל אחת ואחד שיכתוב להם עכשיו ויפציר מהם להתערב מיידית, יגביר את הכוח של מכתבנו.

זה המכתב שכתבתי להם תחת הכותרת: בקשה דחופה ביותר להתערבות מיידית

אני גולשת ותיקה בפורום הפסיכולוגית.
שתי המנהלות סיימו את תפקידיהן ביום ראשון האחרון.
כרגע לא מיניתם להן מחליף.
והפורום הפך לג'ונגל.

אני לא יודעת לצלם וכולי. אני נורא מבקשת שתיכנסו לפורום ותראו שם חשיפה של אחת מחברות הפורום האנונימיות פלוס השמצה.

אנחנו נורא מבקשים מכם קודם כל למחוק אותה מיידית!

ושנית, להעניק לאחת או שתיים מחברות הפורום הותיקות סמכויות של ניהול עד שתמצאו מחליף.

נודה לתשובתכם בפורום עצמו. אנא במיידיות.

בפורום יש אנשים בעלי קשיים רבים. גם אנשים בעלי נטיות אובדניות.

להשאיר פורום שהיו בו שתי פסיכולוגיות שהגיבו מדי יום ביומו לגולשים, ללא שום מחליף וללא שום יכולת להגן על עצמו, הוא מעשה ממש ממש מסוכן.

אנחנו מבקשים את התערבותכם ועזרתכם המיידית

בברכה

צילומי מסך כבר יש לכמה מאתנו

קישור לפוסט המדובר הוא כאן:
&nbsp
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/52/181028060/המומחים/הפסיכולוגית
&nbsp
אין לי אפשרות כרגע לשלוח מייל בצירוף צילומי המסך, ואני לא יודעת טכנית לצרף את הקישור דרך הפלאפון.
&nbsp
אני חוששת שהנהלת הפורומים אינה זמינה בימי שישי, אבל הצעתי למילקי כמה אפיקי פעולה ואולי משהו מכל זה יוכל לעזור. פנייה לתמר יכולה לדעתי לסייע, לנעמי אין אדמין וגם לא היה.

מי יכול לעזור לאלומת אור לשלוח מה שהיא לא יכולה טכנית?...

וב. אלומת אור - אני מ זמינה אותך לשלוח להן מכתב נוסף, כמו שהצעתי כאן. כל מכתב ממישהו נוסף יעצים את פנייתי.

ניתן לכתוב לתמר ונעמי גם ומזמינה אותך לעשות זאת

אני מצטערת

עשיתי כל מה שיכולתי. אני מרגישה שהעניין הזה כבר גוזל ממני אנרגיות שאין לי ואני לא יכולה להתעסק עם זה יותר כרגע.

מעולה שאת קשובה לעצמך ודואגת לעצמך

ובזה את מחזקת אותי גם לא להיגרר.
כל אחת ואחד מאיתנו צריך לשמור על עצמו ולעשות מה שיכול ומתאים ונכון לו

שלחתי להם מסר כרגע עם צילום מסך

מבאס שאינם זמינים בימי שישי. זה אומר שהגועל הזה ישאר פה כל סוף השבוע?

קשה לי להאמין שהן נכנסות לאתר.

נעמי דברה על התנתקות מוחלטת(אלא אם כן מקבלות התראות למייל)

כמו שכתבתי - נעמי לא רלוונטית לניהול

ולתמר אפשר לפנות למייל האישי שלה או לטלפון שלה, זה מופיע בראש הפורום מצד שמאל.

טכנית, יתכן ויש לה סיסמה

כפי שתמר השאירה לה כשטסה לחו"ל.
אישית, אני לא מתכוונת לפנות לאף אחת מהן למייל או לנייד. כל אחד יעשה מה שהוא מבין...

בנוגע לנעמי ולתמר

תבינו - נעמי לא רלוונטית. לא היו לה מעולם סמכויות ניהול. הצבע שלה היה אדום, ולא כחול. אדום = מומחית בפורום, כחול = ניהול / אדמין / איך שתרצו לקרוא לזה.
&nbsp
אין טעם לפנות לתמר במסר בתפוז, היא בטח לא תקרא. יש בהחלט טעם לפנות אליה לכתובת הג'ימייל שמצוינת בראש הפורום בצד שמאל. מופיע שם גם הטלפון שלה, ובאתר שלה מופיע גם הטלפון האישי שלה.

Gali04

New member
לנטוש את הספינה הטובעת?!

מבחינה מעשית מתבקש שפשוט נעזוב לפורומים, שכן יש שם הנהלה מתפקדת.

אני חושבת שחשוב לנו להימצא לעת עתה, לפחות עד שוך הסערה, ולפחות עד שיהיה אדם בר-סמכה, שייגן על המקום וישיב אותו על כנו, במקום שהינו בטוח ויציב עבורינו.

לא בריא לנו בכלל להישאר כאן ולנסות להילחם בשיניים ללא לאות כדי להשיב את הסדר.

בעיניי, מדובר במלחמה בטחנות רוח.

Gali04

New member
כן, מצד שני תפוז לא לקח בחשבון

שאנשים מבוגרים יכולים להתנהג בצורה מבישה שכזאת שמצריכה שוטרות, גננות ומחנכות

זה המכתב שכתבתי כעת לנעמי ותמר, ואני מציעה שגם אתן תכתבו אלי

כדי שיבינו את חומרת ודחיפות המצב:

תוך ימים ספורים הפורום הפך לג'ונגל.
השיא העכשווי הוא חשיפה של אחת הגולשות בצילום שלה ובדברי הסתה, כאשר אין לנו שום יכולת להגן על עצמנו. מכיוון שאין לאף אחת מאיתנו סמכויות ניהול.

אני מוצאת שנגרם נזק גדול מאוד מכך שאתן עזבתן ולא התמנה מחליף ולנו לא ניתנו האפשרויות הטכניות לנהל אפילו זמנית את הפורום: לדוגמא, קודם כל, למחוק תמונות כאלה.

ברור שהפק הוא של הנהלת תפוז, ובכל זאת אני סבורה שאחרי שבמשך שנה שלמה תמכתן וליוויתן אנשים באופן יומיומי - אנשים שרבים מהם במצב נפשי לא קל, וידוע לנו שיש גם אובדניים בינינו - אני סבורה שאני שולחת לכל אחת מכן אותו מכתב, אני לא יודעת איך שולחים טכנית לשתיכן בו זמנית.

מן הראוי שתדאגו לנו ב:
א. ניצול היכולת שמן הסתם יש לכן עדיין כדי קודם כל למחוק את הצילום של אחת הגולשות.
ב. פנייה להנהלת תפוז שיתנו לאחת או שתיים מאיתנו סמכויות ניהול זמניותץ עד שימצאו מחליטף.
ג. אחות מאיתנו פנתה להנהלת תפוז לשאול מה קורה עם מחליף וקיבלה תשובה פורמליסטית שזה מטופל. מה קורה בתאכלעס, איש לא יודע.

אני לא חושבת שיש מילים לתאר כמה נזק רגשי נגרם כאן לאנשים מכך שהבית הבטוח הפך תוך כמה ימים למקום אימים, למערב הפרוע, ולפני שתוך שנייה וחצי לא יישאר מהפורום דבר, אני מפצירה בכן לעשות מעשה עכשיו, לפני שיהיה מאוחר מדי, ולהפעיל את כל יכולת השפעתכן על ההנהלה.

אודה מאוד לתשובתכן, ומקווה מאוד שלהתערבותכן המהירה

וסליחה שאני לא מתייחסת לדברים הרגשיים שכתבתן

כמו שכתבתי אני מאמינה שעכשיו עת למעשים
ומנסה להתנתק כרגע רגשית מהרגשות (העזים והלא נעימים, תאמינו לי) שאני חשה.
כל מה שאתן כותבות נכון, השאלה היא מה - אם - אנחנו עושות כרגע כדי להציל את המצב!

אני אישית על כל פנים הולכת לךכתוב עוד מייל אחרון לאיזולה בלה ולבקש מהיצור המעשי והאופטימי הזה להיכנס לעובי הקורה ולעזור לנו.

מקווה שגם אתן תעשו זאת ותקחו כל אחת אחריות על מה שהיא יכולה לעשות.

אני צריכה לשמור על עצמי, כי עכשיו הנטייה שלי היא להיכנס לבולמוס של עשייה ורגשות ואז לךהתפרק ועוד לא הלכתי לישון ואני עובדת מחר מהצהריים.
מקווה שתצטרפו אלי וביחד נפעל לשנות את המצב.
מגיע לנו שימשיך להיות לנו פורום כזה.
גם אנחנו השקענו פה לא מעט.

המכתב לתמר (לכולן ולאלומת אור)

תודה שהפנית את תשומת לבי.
אז שלחתי לה את המכתב לכתובתה בג'ימייל.

מי שרוצה ויכולה מוזמנת גם היא לכתוב לתמר לכתובתה בג'ימייל שנמצאת בראש הפורום.
די, חייבת להתנתק!
לילה טוב

למעלה