אוראוראור1019
New member
מה שקורה כאן הוא נורא ואיום - מבקשת דחוף את עזרת כולכן/ם
מה שקורה כאן עבורנו הוא שחזור רגשי של להיות מופקרות וכל השיט הזה.
עוד שניה וחצי והפורום הזה יתפרק.
אם נעשה דברים - זה יכול להיות תיקון (פסיכולוגי) לחוויית הנטישה והחוסר יחס.
אני מציעה, ומבקש/ת מכולנו, שלא ניכנס עכשיו לעניינים רגשיים אלא ניכנס לפעולות חירום כדי להציל את הפורום.
ולצורך זה נחלק בינינו תפקידים.
ברור שכולנו - או לפחות רובנו המכריע - אין לו כוחות להתמודד עכשיו, ולכן עלינו לעשות זאת ביחד, כל אחת לפי יכולתה.
מי מוכנה לכתוב להנהלת הפורומים לבקש:
א. להוריד את הדבר המכפיר והמביש והפלילי בדחיפות
ב. לתת לשתיים מאיתנו, או אפילו רק לאיזולה בלה שהתנדבה לנהל בינתיים את הפורום, את סמכויות הניהול (מחיקה וכולי)?
כדי לכתוב להנהלת הפורומים:
נא העבר לנו את תלונתך על מנהל הפורום באופן פרטי בלבד (מייל לכתובת [email protected] או במסר לכינוי "הנהלת הפורומים"), ואנחנו נברר את העניין. בפנייה הקפד לציין את כל הפרטים הרלוונטיים ולכלול בה אסמכתאות לדברייך, לרבות צילומי מסך, תכתבות מסרים וקישורים להודעות רלוונטיות.
אני לא מסוגלת להתמודד עם העניין הטכני.
מי מוכנה לקחת את זה על עצמה בדחיפות?....
אני מתכוונת בדקות הקרובות לכתוב לנעמי ולתמר ולבקש את התערבותן הדחופה.
ואעדכן ברגע שאכתוב.
למי יש מחשבות נוספות מה ניתן לעשות כרגע?...
מבחינתי הפורום הזה הוא סוג של בית, ואני רוצה להילחם כדי להגן עליו. כוחות המלחמה שלי הם זעירים, וכך אני מניחה של כל אחת פה. סליחה על הקלישאה: רק ביחד אנחנו יכולים.
מקווה מאוד שתרימו את הכפפה!!!
ובבקשה, בואו נשתדל כעת להיות מעשיות ואפקטיביות, כי זאת עת מעשים עכשיו. לרגשות - אחר כך.
מה שקורה כאן עבורנו הוא שחזור רגשי של להיות מופקרות וכל השיט הזה.
עוד שניה וחצי והפורום הזה יתפרק.
אם נעשה דברים - זה יכול להיות תיקון (פסיכולוגי) לחוויית הנטישה והחוסר יחס.
אני מציעה, ומבקש/ת מכולנו, שלא ניכנס עכשיו לעניינים רגשיים אלא ניכנס לפעולות חירום כדי להציל את הפורום.
ולצורך זה נחלק בינינו תפקידים.
ברור שכולנו - או לפחות רובנו המכריע - אין לו כוחות להתמודד עכשיו, ולכן עלינו לעשות זאת ביחד, כל אחת לפי יכולתה.
מי מוכנה לכתוב להנהלת הפורומים לבקש:
א. להוריד את הדבר המכפיר והמביש והפלילי בדחיפות
ב. לתת לשתיים מאיתנו, או אפילו רק לאיזולה בלה שהתנדבה לנהל בינתיים את הפורום, את סמכויות הניהול (מחיקה וכולי)?
כדי לכתוב להנהלת הפורומים:
נא העבר לנו את תלונתך על מנהל הפורום באופן פרטי בלבד (מייל לכתובת [email protected] או במסר לכינוי "הנהלת הפורומים"), ואנחנו נברר את העניין. בפנייה הקפד לציין את כל הפרטים הרלוונטיים ולכלול בה אסמכתאות לדברייך, לרבות צילומי מסך, תכתבות מסרים וקישורים להודעות רלוונטיות.
אני לא מסוגלת להתמודד עם העניין הטכני.
מי מוכנה לקחת את זה על עצמה בדחיפות?....
אני מתכוונת בדקות הקרובות לכתוב לנעמי ולתמר ולבקש את התערבותן הדחופה.
ואעדכן ברגע שאכתוב.
למי יש מחשבות נוספות מה ניתן לעשות כרגע?...
מבחינתי הפורום הזה הוא סוג של בית, ואני רוצה להילחם כדי להגן עליו. כוחות המלחמה שלי הם זעירים, וכך אני מניחה של כל אחת פה. סליחה על הקלישאה: רק ביחד אנחנו יכולים.
מקווה מאוד שתרימו את הכפפה!!!
ובבקשה, בואו נשתדל כעת להיות מעשיות ואפקטיביות, כי זאת עת מעשים עכשיו. לרגשות - אחר כך.