מה שקרה אתמול עם הבן שלי

Yo-man

New member
מה שקרה אתמול עם הבן שלי ../images/Emo13.gif

אתמול חזרתי מהעבודה, ותוך כדי שהמחצית השניה של משחק-יום-שני, שיחקתי עם עמית (הבן שלי שבעוד שבועיים יהיה בן שנתיים). אחרי כמה זמן אישתי קראה לנו לבוא לאכול. כיביתי את הטלוויזיה וראתי לעמית שהתחיל להתבכיין "לא רוצה. לא רוצה. טלויזיה..." "אתה רוצה לראות קלטת?" שאלתי אותו "טלויזיה" הוא ענה. "איזה קלטת" שאלתי שוב מתוך ידיעה שהוא פשוט לא רוצה לבוא לאכול "כדו" הוא אמר. ממשלא הבנתי ושאלתי את אישתי איזה קלטת יש לנו עם כדור... לקח לי עוד 4 שניות ושאלתי אותו מוצף אושר "אתה רוצה לראות את האנשים עם הכדור ???" "כן !!!" הוא ענה בשמחה. הוא רצה שנמשיך לראות יחד פוטבול !!!!!! ובדקנו את זה, הדלקנו את הטלויזיה על שטויות לילדים והוא צעל את ה"לא רוצה" המפורסם שלו, ושעשיתי PLAY הוא נרגע ושמח. ממש במקרה, ואני לא מתחיל אפילו לקוות שיש לזה איזו משמעות, אחרי זריקה של בולג'ר לטורי הולט ל-TD עמית לוחש לידי - "עוד פעם". אני מעביר אחורה, מסביר לו כמו סיפור לילדים: עכשיו בולג'ר מקבל את הכדור, הולך קצת אחורה, זורק רחוק-רחוק, והינה הולט תופס את הכדור. והוא - "עוד פעם" !!! וככה ראינו 10 פעמים את ה-TD של הולט עד שהוא הסכים לראות את המשחק לפי המונחים שלו: "אנשים רצים" "כולם רצים" "אוי, נפל" "הינה הינה, כדור" וכמה פעמים "תפס !" איזה נחת... הילד שלי מתחיל להתעניין בפוטבול.

איזה כיף לך. הבת שלי נולדה

בארצות הברית והיתה שם עד גיל ארבעה חודשים. אנחנו כבר עשרה חודשים בארץ והיא בת שנה וחודשיים. בארצות הברית ראינו כל יום ראשון פוטבול ביחד. אמרתי לאישתי שהיא חייבת לאהוב את המשחק הזה. בארץ היא לא רואה יותר מדי בגלל ההפרשי שעות. מה שכן, ההצלחה עם הבן שלך אומרת שיש עוד תקווה שהקטנה שלנו תיכנס לזה. אישתי כל הזמן מפחדת שאני אקנה לקטנה פיג'מה של ה- GIANTS. יום אחד אני אעשה זאת.

למעלה