מה שקרה הערב- תוצאת קנאות דתית

kobik15

New member
מה שקרה הערב- תוצאת קנאות דתית

הקנאות הדתית תוביל אותנו אל פי תיהום. אם אנחנו עדיין לא שם. איך נתנו להם להשתלט ככה? איך?

FIRE GODDESS

New member
קנאות דתית יש בכל מקום ולא רק

אצל היהודים בישראל-אני בתור נערה שומרת שבת נגעלת מזה וזה מעלה בי מחשבות לא טובות על דתות ועל דת כלשהיא בכלל!

הוניגמן

New member
שרון אשם - שיתפטר

שרון על ידי מהלכים מטורפים שלו גרם להתקוממות עממית הוא נאלץ לשלוח את המשטרה לאבטח מקומות שמעולם לא היו צריכים אבטחה (אופקים) וכך המשטרה לא מסוגלת לתפקד אני מקווה מאוד שעכשיו אירוע לא יגרור אירוע והמשטרה תאבד שליטה בכל הארץ

adishu

New member
שרון

המנהיג האמיץ ביותר שיש לעם ישראל ברגע זה. וכן, גם אם נביט אחורה לא נגלה מישהוא שמגיע ליכולות שלו עד רבין.

שרון אשם במחבל?

איך שרון אשר במחבל שנכנס לאוטובוס ישראלי ומתפוצץ?

I A F02

New member
אתה בסדר?

מה קשור שרון? זה קרה בגלל שהימין זה ה-דבר שיביא אותנו לקריסה! לא שום דבר אחד... זה היה דווקא הוא מסיבה אחרת שאני לא חושב שכדי שאני יגיד אותה... תתבייש לך שכתבת דבר כזה בכלל...

שרון אשם בהתקוממות עממית?

אתם שומעים מה אתם אומרים ? אנשים שרון הוא רוה"מ, הוא לא מחזיק את הנשק של החייל הזה ביד בדיוק כמו שהוא לא מחזיק צמיג בוער. למה במקום לקבל את רוע הגזירה שאושרה בכל דרג מדיני אפשרי אתם מתנגדים? כי אתם אטומים לשמוע את הצד השני, כי אתם מאמינים שאיזה פאקינג אלוהים יעזור לכם?, כי אתם רוצים להאמין שבלאגן שתעשו ינצח? צר לאכזב אתכם- התתנקות תקרה בין אם נרצה או לא.

לילה טוב

יהודי שרוצח ממניעים דתיים - סותר את עצמו.. הקיצוניות תוביל אותנו אל פי תהום - אכן, אך בלי קשר לדת. ולמי נתנו להשתלט?

מיצוס

New member
לכל אלה שכתבו בשירשור הזה

אתם לא ראויים להתייחסות בכלל, מעוררי רחמים. חבל שנתתם לנו להשתלט?? אין לכם בושה?? איפה עם ישראל המאוחד איפה?? אתם ומפלגת שינוי שפירסמה מודעה בעיתון בסיסמה "לא ניתן להם להשתלט!" - אתם פשוט מזעזעים. אני רק יכול להגיד שבלי אנשים מתלהמים כמוכם, המדינה, אם לא העולם, היו נראים טוב יותר. וחבל.

לילה טוב גם לך

הייתי אומרת שההודעה שלך אכן מביאה למצב של עם ישראל המאוחד.. בשביל להיות מאוחדים, אנחנו לא אמורים לומר: אתם מזעזעים.. להיפך - האהבה תנצח!

מיצוס

New member
אחת משלנו?? ועוד פה??

איפה המדליה? :) וגם זה לא מכסה על כל הטינופת שהם כותבים פה...

אחי..

אחי - דיברת על אהבת ישראל ושלימות בעם, לא? אז אני מבקשת.. אנחנו - זה עם ישראל. ואל תדאג - יש עוד "ימנים", אבל מסתבר שכולם באופקים
..

TheOrion

New member
והם גם רוב שם...

מה, 20,000 זה לא רוב במדינה שלנו?
. כן כן, זה הצחיק אותי מספיק כדי שאני אחזור על זה כל כך הרבה.

מיצוס

New member
פחחחחחחחחח

מתי כתבת שיש לי חוש הומור? ומי אמר את מה? האוריון הזה אמר איזה בדיחה שלא הבנתי

מיטלוש8

New member
אתם מודעים לעובדה

שאם נספור לפי הפגנות אז לשמאל הגיעו... אולי 5000 להפגנה האחרונה... אז אנחנו לא הרוב?... הרוב כבר לא תומך בהתנתקות, לפי הסקרים לפחות... אז.. עדיף לשתוק אם לא יודעים.. ואם לפחות היית טורח להסתכל איך ישנו 20,000 אנשים בלילה, היית מבין שרוב האנשים לא מסוגלים לזה, ולכן לא באו. נראה אותך ישן בלילה על חול ואבנים עם ההורים שלך וסבא וסבתא שלך- אז 20,000 אין לכם, השמאל, סיכוי להשיג בכזה סוג של הפגנה. ההפגנה שהיתה בתחילת השנה בירושלים הביאה 200,000 איש. וגם זה לא כולם.

kobik15

New member
חחחח... איזה גאונה את...

אולי כי מי שיודע שגם ככה עומד להיות פינוי והוא תומך בו לא חושב שצריך ללכת להפגין על משהו שגם ככה יקרה? ברור שהמוטיבציה של השמאל פחותה ושל המשיחיים הרבה יותר גבוהה.

מיטלוש8

New member
לא נתווכח על דברים

טיפשיים. הרי את לא תשני את הדעה שלי ואני לא אשנה את שלך. הסקרים מוכיחים שאין לכם רוב. אומנם גם לנו אין, או לפחות אי אפשר לדעת. אבל מה שניסיתי פה להגיד זה שאין לכם רוב, אם היה לכם רוב היו יותר מ50% תמיכה בהתנתקות. כרגע זה עומד על 47%. עובדה. לגבי ההפגנות- עוד לפני שהוחלט בחיוב על התוכנית, לפני שנה בערך, עשיתם הפגנות שלא הגיעו למימדי ההפגנות שהיו לנו, זו כבר עובדה..

למעלה