מה שקרה לאייל זה בזכות האינטרנט!!!

peretzy

New member
מה שקרה לאייל זה בזכות האינטרנט!!!

כי איך אתם מסבירים את זה שלי אין אינטרנט ולי אין קו בזק יוצא זאת אומרת שכל השיחות שלי מתבצעות דרך המכישר בלבד!! ואני לעומותו קיבלתי 169! אייל עצבני בגלל שהוא קיבל חשבון גדול ובצדק! לא מגיע לו כפי שהוא אומר.. אני בטוח שהם גילו אצלו טעות באינטרנט כי עובדה אני דיברתי בלי הפסקה כל החודש וקיבלתי 169!

PingPong18

New member
יכול להיות שאתה צודק כי

דיברתי בפלאפון אבל לא הרבה בכלל... ודווקא החודש רוב השיחות שלי נעשו דרך הבזק ולא דרך הפלאפון... אולי בגלל שנכנסתי לאינטרנט לאיזה 10-15 דק´ במצטבר בחודש - זה עלה לי ביוקר... הלקחים נלמדו אייל.

peretzy

New member
אייל אני בטוח ב101 אחוז שזה מה שקרה

אני מציע לך לנתק את האינטרנט חודש אחד ולראות כמה תקבל.. זה היה ברור לי שהאינטרנט שלהם יקר בגלל מלכתחילה לא התחברתי . תנתק חודש ותראה כמה יצא אבל שיחות -הן לא יקרות בכלל!! ואני אומר את זה =כי אני יכול להגיד כי אני הייתי לקוח של סלקום ב-800 שקל ולפני זה באורנג ב-700 שקל אמיגו הכי זולה מכולם!!ווזה לא פירסום לאף אחד=זאת עובדה

m e i r

New member
מה הקשר?

למה אתם חושבים שדיברתם אותו דבר? אתם באמת מפתיעים אותי. לא משנה אם יש לך סלקום פלאפון אורנג´ אמיגו או בזק, הכול פונקציה של כמה התקשרת ולאן, אז איך אתם יכולים לשות השוואה אמיתית??

PingPong18

New member
לא דיברנו הרבה - הכוונה היתה...

אני לא דיברתי הרבה וגלשתי באינטרנט ואני משל 193 לעומד יואב שדיבר הרבה ולא גלש באינטרנט וקיבל 165 הבנת ?

m e i r

New member
מה זה לא הרבה?

בשבילי לא הרבה זה 15 שעות בחודש, אולי בשבילך שעה זה הרבה. תהיה מדויק. אז לא, לא הבנתי...

PingPong18

New member
אוקיי אני אברר

כמה שעות אני דיברתי וכמה שעות יואב דיבר...

1אריאלה

New member
זה לא מספיק

יואב יכול לדבר 50 שעות וכלם ליעדי חינם שלו, ואתה תדבר שעה ליעדים רגילים ותקבל יותר ממנו. אתם צריכים להשוות: כמות שעות התפלגות שיחות בתוך הרשת ומחוצה לה התפלגות שיחות ליעדים מוזלים/חינם

PingPong18

New member
טוב זאת כבר הגזמה!

עזבו אותי מההשוואות האלו וזהו... אין לי כוח מספיק אמיגו עושים לי כאב ראש...

PingPong18

New member
טוב זאת כבר הגזמה!

עזבו אותי מההשוואות האלו וזהו... אין לי כוח מספיק אמיגו עושים לי כאב ראש...

למעלה