מה תאמר?!....

מה תאמר?!....../images/Emo23.gif

מה תאמר אם אכנס ללבך ואקח משם פיסה קטנה מה תאמר אם אלטף אותך וברגע שני אסתובב ואעזוב מה תאמר אם ארקום לך חלומות ולא אקיים את אותן הבטחות מה תאמר אם אכנס בשניה לחייך ואעלם אחרי כן כלֹא הייתי החיים הם גלגל אחד גדול פעם אתה למעלה כשאני למטה,... ופעם אני למעלה.. ואתה למטה..

ואחרי שעזבת...../images/Emo14.gif

מתלטפת ומתפתלת בין חום שפתיך אהובי כבר ימים רבים מדמיינת את עצמי מתערטלת תחת ידייך הרכות לאחר שהגענו לאותה פיסגה.. פיסגה קטופה ומענגת לשמה לאחר שכבשנו אותה אני ואתה ופתאום בלי שום התראה נפרדנו כל אחד בחר את דרכו החדשה המפתיעה אך מבטיחה לחכות לך כי לעולם לא אחדול לחכות לתשוקה לאהבה המיוחדת שלך...

פ ש ו ט י

New member
כל שרציתי לומר....

וכל שרציתי לומר שפתיי לא יכלו לבטא אך בגופי הרגשת את תאוותי אלייך קושרת אותנו בעבותות.... וכל שחשקתי לצייר לך בלבי נתלתה תמונה שלמה בה אתה ואני גולשים אחד אל השני במפל של רגשות וחיבור מופלא שעוד נסתר ......... וכל מה שערגתי אליו עדיין גודל ופורח בין הרגשות שאותם גילינו ובהם נטפנו בין כל הנגיעות שאליהם התמכרנו לאחר כיסופים רבים.....

דממה עוטפת אותי..כלום אחד גדול..|

כל כך רציתי את פניך ללפות לא למחוק את זיכרונות האתמול אותם כיסופים נחשקים שהיו חבויים התפרצו כלבה מול נוכחותך וכנטשת הפלת את חומת התשוקה ואותי כבשה אותה מצוקה מעיקה הבטחת סיפרת אמרת ואותי בסוף איכזבתה נותרתי מבולבלת דמעות עצב מפני ניגרות מחפשת נתיב להאחז בו להרים את אהבתי חזרה מרגישה איך הכל נעצר מבקשת מייחלת לחזרתך שלך אני...

טאKילה

New member
מה תאמר?!אהובי..../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

מה תאמר כשאגלה לך אותי את הדברים שגרמו לי להרגיש אותך את הזמן שהלכתי אליך דרך ליבי פעם שמחתי חייכתי פעם כאבתי דמעתי מה תאמר כשתדע שהכל חיי בתוכי אותם רגעים שרועים על המיטה אתה לא שאלת בי לא קראת לי חיכיתי בחושך שותקת, מה כעת? מה תאמר כשתשמע את קולי הסדוק אלחש באזנך את הדממה הזועקת לטף כמו מלטף ברוך וחמימות השאר לי ממך רגעים שלא אשכח הלילה פועם כוכבים עטרו שמים מה תאמר יקירי מה תאמר עוד אליך דרכי התהלך בערגה ותאווה מלא בך את הבאר הריקה בתשוקה הכל חיי בתוכי ואני גוועת שותקת מה תאמר כשתבין את המילים אתה אוהב אותי לאט לאט כך אמרת רקמנו אהבה מפיסות עור ונימי דם לבנו בטבע הזר מול שקיעה כחלחלה אפרפרה שקדמה את פניי ופנייך וממעל עד הירח כדאי שתזכור כאן המקום לומר לך שתדע אני מרגישה שאני כל כך אוהבת אותך.. מה תאמר אהובי מה תאמר כשתדע יקירי..

באתי ללחוש . . .

לך, כאן בעולם לא קיים, לך ליידי בל,
היכנסי נא, עולמי לך מוקסם, היכנסי אל לבי שם שמורה לך פינה, שם עליית גג קטנה שם לך אגרת של קלף, אשר בה לך נכתב טמונה לה שם תפילה קטנה, לשלומך יקרה לטפני לרגע, שלחי כף ידך, מילה של עידוד, את לבי תאחה . . . , גם לו יהי זה חלום, גם אם הבטחותייך לא יתגשמו, לך נשיקה של מילים כה נוגות לך לטיפה מנחמת מכאוב . . . , באתי ללחוש לך, פשוט _י, ללחוש לך אישה,
מילותייך לי הן חץ משולח, ציורייך במילים את רוקמת, בדמיוני את ואני כאריג מתחברים, כל מילה כל סימן, כבר באה העת, לך לגלות את אשר בלבך כיסופינו רבים, טוויים הם ברשת, שלוחים הם במסר, במילות אהבה במילות של אחווה, נוגעים זה בזה כאן בעולם לא קיים . . . , באתי ללחוש לך, טאקילה
, ללחוש לך אהובה
, ללחוש באזנך, לנשוף בעורפך, אומר לך בחום, אומר לך ברוך, אומר כי בלבי לך אערוג, שירים לך חיברתי כתבים לך כתבתי, פעם לך חיוך קט מסכתי, ופעם לך דמעה גדולה הזלתי, לך אהובה שעות של תשוקה, משקיע לך במכתבי אהבה גם אם כאן החסרתי שעה, גם אם כאן לא הייתי שנה אותך לי נצרתי, דמותך לי צרבתי, נשמתי בך דבוקה בנימי האהבה . . . , מחכה בתקווה, מחכה בכמיהה, מחכה אל הרגע בו תגלי את אורך, מילה אל מילה, כמו כתובה בתבונה, אהבה טהורה, אט, אט, היא נרקמה בינך ובני לאור השקיעה, לאור הזריחה על גלי ים האתר, בעולם לא קיים, כאן תאוותנו, כאן את רגשותינו, כאן גם מאובנו כאן כל עולמנו, האם כאן זה דמיון, האם כאן זה חלום, מחכים לרגע בו, נגע בו בלי נייר וכסת, בלי מקלדת, נשמע את קול הדרור, נגע אז עור בעור, את חום הגוף את חום הלב, נחלוק יחד רגעים של פחד . . . , פחד אהבה, שנגעה לה בנשמה . . . , פחד מפרידה, של אוהב ואהובה . . . ,

טאKילה

New member
מתוך נימי הלב..../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

במקום הקרוב מתוך נימי הלב שרנו שירי מרחקים האויר צלול פרץ בטוהר בין המילים בין הדברים כמו הרים עננים על הים לחשנו אמרנו בשקט מלטף בין שקיעה ואור חמה חלקנו תחושות אהבה פחד וכמיהה בגעגוע אל הרגש החבוי הזר רגע גלוי רגע הזויי נגענו לא נגענו בעור הסרנו מעלינו פיסות נשמה את דמותך צרבתי בדמיוני ריח עורך המבושם באפי ותשוקתי מורדת בסערה מביטה בעינייך העורגות קחני אהובי לעולם הבדייה אני רוצה אליך יקירי שימני כחותם על ליבך גם אם זו אגדה..הזוייה.. אתה אהבה ו..אשליות טהורות.

קליפות . . .

הן מעטה לאהבה, הן גם מגן לפרי התאווה, אותו בשקיקה, אהובה, אל פיך אתן בערגה, לנגוס בו את שינייך, להזיל מיץ מתוק, בו בזמן את ראשי, אשכין לך תחת חיכך, לשתות את המיץ נוטף מפרייך. . . , קליפות לך עלמה, אין סוף לתעלומה, עוטה את כסות אחת, לכל הרגשה, כבצל לו אין סוף רבדים, אני לך מסיר בגדים, מזיל לך דמעה, דמעת אהבה, עם כל בגד וכסות, שלך באהבה . . ., קליפות לך אישה, כלואה את בתוך עולם הזיה, כל מסך לך, נותן הוא פנים אחרות, כל מסך את, משטה בי קשות, מובילה את רוחי, דרך שמשות, רוקדת איתי, בלא הפוגות, לך אין מחסום אין מחסור, לך מילות אהבה כגן עדן רטוב . . ., קליפות לך הסרתי, רבות ויפות, קליפות אין סוף לך טהורות ונחשקות, כל קליפה לך היא לי תאווה, כל מילה לך בי מציתה, בדרכי לקטוף את אשר חשקה נפשי, בדרכי אל גנך פרי מגדים, לך חבוי הוא, שמור לאחד, נתון הוא לך למשמר, עוטה את אותו בקליפות של זהב, מחכה לאביר על הסוס הלבן, מחכה בכמיהה, אני לך אשליה טהורה, אני לך נשמה תאומה . . . ,

מלאך39

New member
לא אומר............

לא אומר.... רק אביט והמבט כל כך ...... חודר את ליבך.... בפרץ געגועים........ לא אומר כי המילים הם צעד אחד אחרי.... צעד אחד אחר הלב אחר האהבה.... לא אומר רק אחליף מבט..... העיניים יביטו לאתמול.... יחשקו את קירבתך.... אולי המילים ישארו אי שם אבל לא משנה איך הגלגל מסתובב אחכה לרגע שהמילים יחווירו למול מגעך......... שבוע
טוב

למעלה