באתי ללחוש . . .
לך, כאן בעולם לא קיים, לך ליידי בל,
היכנסי נא, עולמי לך מוקסם, היכנסי אל לבי שם שמורה לך פינה, שם עליית גג קטנה שם לך אגרת של קלף, אשר בה לך נכתב טמונה לה שם תפילה קטנה, לשלומך יקרה לטפני לרגע, שלחי כף ידך, מילה של עידוד, את לבי תאחה . . . , גם לו יהי זה חלום, גם אם הבטחותייך לא יתגשמו, לך נשיקה של מילים כה נוגות לך לטיפה מנחמת מכאוב . . . , באתי ללחוש לך, פשוט _י, ללחוש לך אישה,
מילותייך לי הן חץ משולח, ציורייך במילים את רוקמת, בדמיוני את ואני כאריג מתחברים, כל מילה כל סימן, כבר באה העת, לך לגלות את אשר בלבך כיסופינו רבים, טוויים הם ברשת, שלוחים הם במסר, במילות אהבה במילות של אחווה, נוגעים זה בזה כאן בעולם לא קיים . . . , באתי ללחוש לך, טאקילה
, ללחוש לך אהובה
, ללחוש באזנך, לנשוף בעורפך, אומר לך בחום, אומר לך ברוך, אומר כי בלבי לך אערוג, שירים לך חיברתי כתבים לך כתבתי, פעם לך חיוך קט מסכתי, ופעם לך דמעה גדולה הזלתי, לך אהובה שעות של תשוקה, משקיע לך במכתבי אהבה גם אם כאן החסרתי שעה, גם אם כאן לא הייתי שנה אותך לי נצרתי, דמותך לי צרבתי, נשמתי בך דבוקה בנימי האהבה . . . , מחכה בתקווה, מחכה בכמיהה, מחכה אל הרגע בו תגלי את אורך, מילה אל מילה, כמו כתובה בתבונה, אהבה טהורה, אט, אט, היא נרקמה בינך ובני לאור השקיעה, לאור הזריחה על גלי ים האתר, בעולם לא קיים, כאן תאוותנו, כאן את רגשותינו, כאן גם מאובנו כאן כל עולמנו, האם כאן זה דמיון, האם כאן זה חלום, מחכים לרגע בו, נגע בו בלי נייר וכסת, בלי מקלדת, נשמע את קול הדרור, נגע אז עור בעור, את חום הגוף את חום הלב, נחלוק יחד רגעים של פחד . . . , פחד אהבה, שנגעה לה בנשמה . . . , פחד מפרידה, של אוהב ואהובה . . . ,