מה תאריך הלידה אומר

מה תאריך הלידה אומר ../images/Emo51.gif

שלום אולי מישהו יוכל לענות לשאלתי: ברצוני לדעת מה תאריך הלידה 16.12.61 - יעל - אומר? ותאריך לידה 30.1.71 - קרן- אומר?

עינת

New member
היי אלמונית ../images/Emo39.gif

תאריכי הלידה אומרים המון אך חשוב לי לפני שאני עונה לדעת במי דברים אמורים(זו את? או אולי השכנה?). כמו כן אשמח אם תמקדי שאלה כיוון שהרי אין ביכולתי לומר את כל מה שאפשר לדעת שכן הפורום אינו תחליף למפה מלאה. אנא הוסיפי את הפרטים שביקשתי ואשמח לענות.
שפע ו
עינת

תשובה לשאלתך - עינת

תאריכי הלידה הם שלי ושל חברתי . שלי 30.1.71 -ושמי קרן , ושל חברתי 16.12.61 - ושמה יעל. אין לי הרבה במה להתמקד חוץ מלדעת באופן כללי ותמציתי על משמעות תאריכי הלידה כפי שרשמתי לך בשאלה הקודמת .

עינת

New member
אלמונית היי ../images/Emo13.gif

כיוון שאין לי את שם המשפחה אתמקד רק בתאריך הלידה והרי ברור לך שמה שאכתוב הוא חלקי בלבד... נולדת ב-30 לחודש מה שמספר לי שאת שייכת למישור השיכלי ונוטה להזניח את עניני החומר כיוון שהם אינם בראש מעיינייך.הראש שלך עובד שעות נוספות ואת חוקרת את עצמך ללא הרף.כישרון כתיבה ידוע לך שיש לך?סביר גם להניח שיום אחד תצרי משהו(תכתבי). ישרה מאוד,דוגלת ב-איש באמונתו יחיה. דורשת לעצמך חופש תנועה ומחשבה ולא רוצה להיות תלויה באיש. לגבי חברתך...אני לא נוהגת לענות לשאלות מיד שניה ולכן היא תצטרך לפנות מצטערת אך זהו כלל הגינות בסיסי אצלי.
שפע ו
עינת

תודה עינתוש המקסימה ../images/Emo24.gif

באמת תודה לך על הניסיון את פשוט מקסימה - בכדי שתוכלי לפרט טיפה יותר אתן לך גם את שמי המלא במספרים שם פרטי -1 2 5 שם משפחה 5 8 4 1 1 6 ולגביי חברתי אין לה אינטרנט לכן אני שואלת בשמה. בתודה והמון

עינתוש -כנראה שכחת אותי

אני יודעת שאת בלחץ את אמורה לענות להמון אנשים בפורום הזה - לכן נראה לי ששכחת אותי ואני מחכה לתגובה ממך. מקווה לשמוע ממך בהקדם האפשרי.

עינת

New member
היי אלמונית ../images/Emo39.gif

שמך ממבט ראשון בו מספר לי על כך שאת בחורה בעלת כושר סיבולת שלא נרתעת מעבודה קשה.ההגיון אצלך גובר על הרגש אותו את בוחרת להדחיק.את בעלת מחשבה יצירתית וכושר ארגון וניהול. שמך מעניק לך רהיטות דיבור,מזג דרמטי ומגנטיות אישית חזקה. כמובן שגם כאן סיפרתי לך על קצה המזלג בלבד. לגבי חברתך לצערי איני נוהגת איפה ואיפה ועלי לדאוג שהכללים בפורום ישמרו ולכן לא אתן תשובה.
שפע ו
עינת

למעלה