מה תאריך הלידה של הפורום?

• פותח הנושא 5ifi
  • פורסם בתאריך

5ifi

New member
מה תאריך הלידה של הפורום?

ניסיתי לבדוק פה בארכיון, אבל זה לא ממש עבד... אז... בתור חברי פורום נאמנים וותיקים, אני מניחה שכולם יודעים (או שלא...) מתי הוא קם? אה, וכן, אני מצפה לתגובה...(כי משום מה לא עונים כאן אף פעם... או שאני סתם מנודה חברתית ואף אחד לא אמר לי...)

5ifi

New member
אם תחפשי טוב אני בטוחה שתמצאי

זה בסדר, באמת. לא נעלבתי או משו, זה כולה אינטרנט אני לא אמורה לצאת מהפורום עם חברויות נצח וכדו'... וגם יכול להיות שזה טעויות שלי- אז בקטנה. דונט פאניק אט דה דיסקו...:) אבל אם את כבר כל כך להוטה לעזור- שאלתי שאלה בטעות על השם משתמש של אמא שלי ואפחד לא ענה- מי האיש שיש לוילה את הפרצוף שלו מקועקע על היד?

inbal287

New member
הממ אה

לא זוכרת האמת ששאלת... אבל בכל מקרה, אני לא יודעת... לא נראה לי שהוא אמר, ואם כן אז פספסתי את זה... [והאמת? אני יצאתי מהפורומים עם לא מעט חברויות שמחזיקות מעמד כבר ארבע שנים... סו...]

5ifi

New member
שאני אפיק לקח

ואכיר בעובדה שאני לא בנאדם נחמד? המפף..נמאס לי. כל הזמן אומרים לי את זה...אני לא סנובית!!! אני מתביישת!!! טוב, הנה. היי! אני יפי.|
אנחנו עונות אחת לשנייה כבר יומיים ואין לי מושג מי את-מי את? (ענבל,מן הסתם...) נו. שיהיה. רואה, גם כשאני מנסה אני לא טובה בזה.!!!! מסכנה שכמוני...

The Fantasy

New member
תקחי יוזמה, ותפתחי שרשור הכרות או משהו,

שבו תשאלי מה שאת רוצה לדעת על כל אחד מחברי הפורום
הפורום הזה ממש מדהים, ואת גם תוכלי לצאת עם חברויות טובות מפה, מבטיחה לך
אני דנה אם עוד לא ידעת

5ifi

New member
בההההה

מה אני יכולה לשאול אם אני לא מכירה פה שמות של אנשים ואם כל העולם ואישתו מתגייסים פה? טוב, נמאס לי להתלונן... עזבו. (ו...אה... היי דנה. יש פה המון דנה, או שזאת רק אני?)

5ifi

New member
הצילו אני נשמעת כמו חברה שלי.

מסוג המתלוננים שלא רוצים עזרה. לא זאת הייתה הכוונה, סליחה שהטרדתי...

5ifi

New member
אני כנראה אמשיך להגיב לעצמי

סלחו לי, אני חושבת לאט...שרשור היכרות זה מגניב! מותר לי? טוב...אני אחשוב על זה בשבת ואעלה משו במוצ"ש...נחשוב על זה...

למעלה